337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ne hediye alsam ben bebeğime bi fikir verin kızlarr
Allah izin verirse nisanda kesin gitcem, bişey almak istiyorum
bahar da iyice gelmiş olur o zamana kadar

merhaba kızlar..tesadüfen gördüm bu siteyi bayadır okuyorum yazılarınızı benim sevgilimde askerde..böyle tek olmadıgını bilmemek cok güzel..

bi soru sordum herkes kaçtı, gelince cevaplamanızı bekliyorum

ya bnde düşünüorum ne alsam ne alsam die birsürü şey aldım hepsini koydum eve ama duramıorum yine bişiler alasım gelio ne alsak :44: bnce sen ona geldikten 1 hafta sonrası için bi bilet al hediye et canım tıpış tıpış 1 hafta sonra görmeye gelir seni hazirana kadar beklemene hiiç gerek kalmaz

merhaba kızlar..tesadüfen gördüm bu siteyi bayadır okuyorum yazılarınızı benim sevgilimde askerde..böyle tek olmadıgını bilmemek cok güzel..

topiğimize hoşgeldiiiinn..burda günler daha kolay geçiyoor her zaman bekleriiiz :79:
senin askerin nerede ?? şafagınız aynı mı bizimle

ne hediye alsam ben bebeğime bi fikir verin kızlarr
Allah izin verirse nisanda kesin gitcem, bişey almak istiyorum
bahar da iyice gelmiş olur o zamana kadar

ayy kızlaar bende bugün öğlen baktımm birazz..yağmurluk gibi bişey mi alsak şöyle mevsimlik ya da sweat gibi..bershkaya filan baktımm bitane begenir gibi oldumm ama çok kararsızıımmm..ne alsakki ?? bi de kemer geldi aklımaa..maviden kot kemeri mi alsam yanına die düşündümm..gömlekmiş kazakmış tişörtmüş aldık zatenn yine de güzel fikirlerinizi bekliyorum

yağmurluk almıştım ben böyle giysi olmasın istiyorum aksesuarda değil biraz değişik bişi olsun mutlaka vardır böyle birşey ama ne?her zaman yanında olabilecek baktıkça anında aklına geleceğim birşeytelefon değil ama

haha iyi fikir hatta ben buna bi ev alayım artık buraya taşınsın gidip gelmesin değil mi, daha mantıklı

sweat iyi fikir ya sever öyle şeyleri, bi de tam mevsimi.. gömlek de olur aslında ya, ama sweat daha iyi sanki, bershkada var mıydı güzel şeyler, pull and bearda da güzel şeyler oluyorr
kendimi alışveriş merkezine atasım geldii

bence bi bak derimm..ama şimdi tam sezon hiiiç indirimmm yook ne yazıkki..arzucumm sende saat alabilirsin her dakika aklına gelirsin :)))

bence bi bak derimm..ama şimdi tam sezon hiiiç indirimmm yook ne yazıkki..arzucumm sende saat alabilirsin her dakika aklına gelirsin :)))

evet yaa indirim yokkk
şu shopping festten yararlanmak lazım, kotonda %30 indirim vardı, başka nerde var bilmiyorum

evet yaa indirim yokkk
şu shopping festten yararlanmak lazım, kotonda %30 indirim vardı, başka nerde var bilmiyorum

ohh sen bizim yerimize de faydalan inidirimlerden ...ankarada yok ne yazıkki festival filann..
ama güzel bişey almak istiyorumm bendee !!!

tatlım madem ki her baktığında aklına gelmek istiyorsun..o zaman masa takvimi yaptır resimlerinizden geldiğinde masasında çalışırken baksın baksın dursun:)
aslında her an aklına gelmen için saat de fena fikir değil ama aksesuar gibi bişi istemiyorum demişsin..

saat cüzdan ve kemer almıştım zaten önceden o yüzden saat olmazmasa takvimi olabilirde bnm askım masanın başında oturmuo öle en fazla 2 dk oturur hemde masasına hayatta koymaz kıskançlıktan çekmecede durmasıda bnm işime gelmezben bu adama ne alcam ya :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…