aynen yeliizim bende
48 çokk yaaa bende sıkıldım sevgülümde sıkıldık artık konuşmalarından belli valla
ooooff bnde sıkıntılarda bunalımlarda hatta isyanlardayım ama napiiim işte yelizi teselli etmeye çalıştım olmuo tabii herkes çok sıkıldı onlarda bizde
of artık gelsin eşlerimizzzzz yaseminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ooooff bnde sıkıntılarda bunalımlarda hatta isyanlardayım ama napiiim işte yelizi teselli etmeye çalıştım olmuo tabii herkes çok sıkıldı onlarda bizde
gielim askeriyenin önne kocalarımızı isterizz diee pankart açalımmm..
Ben hatta seninkine gidiyim şurdan 5 dk yol var aramızda
yelizin kocasını geri verinn die açayımm pankartt
geçmiyooooooooooooooooooooooooooooooooooor günlerr yaaaaaaaaaaar yaaaaaaaaaar yaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrböle yatıpp 48 gün uyuyup kocişimin kapıyı çalışıyla uyansan ne güzel olur..
yihhhhhhhuuuuuuuuuuuuu çok süperrrrrrrrrrr hemen yazalım pankartları gelirim izmire:))))))))))))
açılın yoldan biss gelioruzz isyan edioruzzztamam anlaştık ozamannnnn ordan nevşehire geçerizz
benim alttaki çizelgede bulunan kelebek 48 gün sonra en sondaki kalpte olcak galiba:) ilk başta ortalardaydı,kelebeğimissssssssss uçuooooooooo
tamam anlaştık ozamannnnn ordan nevşehire geçerizz
uçç kelebekk uççç
benimkide uç uççç böceğiimmm ayçiçeğimmeee..
(ayıptır sölemesi ben kocişimin gözbebeklerine ayçiçeğine benzetirimde :) )
tamam anlaştık ozamannnnn ordan nevşehire geçerizz
** Mehtap 3 **
Başka yok
heeehhh mehtaptaşıımm geldii hoşgeldiiiiiiböle güzel haberlerle gelin işteee banaa
deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ben bu kez kaçar iiyi geceler hepinize canlar,yaseminim öptümm şeker..hayırlı gecelerr herkezeee,byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
beni unutmayın balıkesirede gidelim kızlar ne kadar kalabalık olursak o kadar başarılı oluruz davamızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?