337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ay valla bu fıkır cok ıyı cok sagol tatlım ya valla içime oturdu benım durum yani:59:

ben kayınvalidemi çok sevdiğim için kıyamıyom onlara :) üzülmesin kadıncağız da oğlu sonuçta canı ciğeri. sen ve nişanlın konuyu topşicaksınız inş :) oda inanır merak etme rahat ol üzme kendini:)

bugun eşimin yüzüğüne komutanı kıızmış ne dedi kim bilir moralim bozuldu kötü geldi sesi...onada nie karışırlarki sana ne zararı var...o kadar dedim çıkar die ama çıkarmadı:43:

hakikaten ya ne alaka nıye kızıyolarkı? benım nısanlımda bıraaktı yuzugunu sacmalık bence bu yaptıkları ben bı mantık bulamadım

benimkide bıraktı gitti yüzüğü:( ben onunkini takıyom bol oluyo diye önüne de söz yüzüğümü takıyom :)

ooooh sefan olsun sekerım ıyı yapıosun ama benımkının parmakları bıraz odunumsu :) valla onune arkasına ne takarsan tak olmaz yanı:1:

Son düzenleme:
yaaa çıkarmama nedeni ben alıcaktım kolyeme takıcaktım unuttuk kargasada teslim olurkende kimseye emanet edememiş girerkende sorun olmayınca çıkarmamış

Kızlar aşkımla konuştumda dudakları mafolmuş soğuktan bu dudak kremleri rujları falan var renksiz hangisi iyi gelir bileniniz var mı

Kızlar aşkımla konuştumda dudakları mafolmuş soğuktan bu dudak kremleri rujları falan var renksiz hangisi iyi gelir bileniniz var mı

canım dudak rujlarını felan bilmem de madecassol alsın çok ii geliyo yaralara birebir akşam sürsün sabaha çok daha ii olur revirden istesin vardır.

neutrogena lip care alcnm şeffaf o çokk ii gelirr..

buarada yemin törenine gitcek yarenler askerlerinize neutrogena ayak kremi ve el kremi alın muhakkak..
Benim eşim kremden nefret eder ama gelirken getir muhakkak aşkım dedi..

canım dudak rujlarını felan bilmem de madecassol alsın çok ii geliyo yaralara birebir akşam sürsün sabaha çok daha ii olur revirden istesin vardır.

sormuş revire canım da krem sür geçr demişler sürüyo ne zamandır yok geçmemiş yara olmuş hep... eczanelerde bulabilirmiyim bu dediğinden ben

sormuş revire canım da krem sür geçr demişler sürüyo ne zamandır yok geçmemiş yara olmuş hep... eczanelerde bulabilirmiyim bu dediğinden ben

evet evet bulabilirsindoktor reçeteye de yazıyo çok bilindik bişi haricen fiyatıda 7 lira felan. bepanten krem de var o da güzel bi nemlendirici. ikisinden birini alabilirsin çok ii geliyolar

şöyle bişi söyleyeyim ben erzrumda yaşıyorum malum soğuğu meşhur ellerim felan hep çatlar doktor bepanten verir hep gerçekten güzel bi nemlendirici. tahriş olmuş yaralara olsun felan madecassol un de çok çok ii geldiğini çok yakın arkadaşlarımdan (yani kesin güvenilir kaynaklardan) duydum ama onu kullanmadım hiç.

Back
X