337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kıs biizmkilere hep nöbet düştü öbür 335 hep görevi varmıştı bizimkiler talihsiz herifler yaww

aman iiyi olsunda nöbet tutsun boşwer nöbette daha rahat edio rahat rahat konuşuoruz tellee akşam en az yarım saatt ama her gün olmuo 1 gün arayla genelde ama şükür yanii : )))

ya hala plakalara düştüğümüze inanamıyorum..ruya gibi bir şey buuu:)yaşasıııııııııııııııııııııııın

günaydınn kızlarrr
bayadırda yoktum maleseff.. gece coşmuş burasıı partiler falan
düzceyi kutlamışsınızz...=)))
bizde gece kutladık
nöbetler devam ediyor =(((

amaaa şafak 81
:98::98

selam kızlarr...geceden kalmayım ya partıde çok coşmuşuz yorgunum valla şafak 81 düzcee
atarsa 80 osmaniyeeee

kıslaaaarrr ne güzelmiş akşam burası:)
bundan sonraki her günümüz böyle geçsin inşallah Adana dediğimizde mutluluktan ağlayalımmmm :)

inşallah canımm :) bence o zaman gülsek mi ağlasak mı şaşırırız heyecandan

ayyy esracım ya durup düşündüm şöyle bir an şafak doğan güneş dediğimizide sevinçten için pır pır oldu kesin biz o gün sevinçten deli oluruz:)

ayyy esracım ya durup düşündüm şöyle bir an şafak doğan güneş dediğimizide sevinçten için pır pır oldu kesin biz o gün sevinçten deli oluruz:)

evet canım ya o günü düşünüpte moral bulmaya çalışıyoruz zaten mecburen :) inşallah anlamadan hemencik geçer de şafak doğan güneş deriz

ay kızlar başım çok ağrıyo fazla kaçırmışım

akşam olsada aşkımla konuşsam i koğuşçu yarim benim koğuşu bekliyo :78:

evet canım ya o günü düşünüpte moral bulmaya çalışıyoruz zaten mecburen :) inşallah anlamadan hemencik geçer de şafak doğan güneş deriz

inşallah canım ya inşallah :)
yalnız esra yaaaaa benim acayip gidip görüp böyyyylleeeee kocaman sarılıp koklayasım var çokkkk özledim ben anlaşılan:)
bana güneş nasıl doğar bilmem:)

bu özlemle dayanamdım aradım az önce aşkımla konuştum ben :)
ictima varmış canım benim zorla kapatıp mecburen gitti

inşallah canım ya inşallah :)
yalnız esra yaaaaa benim acayip gidip görüp böyyyylleeeee kocaman sarılıp koklayasım var çokkkk özledim ben anlaşılan:)
bana güneş nasıl doğar bilmem:)

ahhh canım ahh aynen ama beklicez mecburen işte keşke yakın olsaydı da gidebilseydik ama nerdeee

nurselll geldinmiii canım

geldim canım geldim,dün akşama bakıyodum,nasıl eğlenmişsiniz,nasıl mutlu olmuşsunuz,çok sevindim bende sizler adına...ben pek iyi değilim,sonra anlatırım,hem moral olarak hemde sağlık olarak çökmüş durumdayım ama malesef yanlızım biliyosun çıkmam lazım araç temizletip gelicem yıkamacıya gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…