337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

canlarım kaderdaşlarım dert ortaklarım hepinize iyi dileklerinizi esirgemediğiniz ve derdimi paylaştığınız için milyon kere teşekkür etsem az.saolun allah razı olsun hepinizden.dilerim bebeşimin kötü bişeyi yoktur umarım bişey olmaz bundan sonra,o bana sıkı sıkı sarıldı ben onu bırakırmıyım bu saatten sora ne olursa olsun ölede benim bebeğim bölede benim bebeğim allah korusun inşallah bişeyciği yoktur kuzumun.bakalım pazartesi tekrar gidicem kontrole ama daha kürtaj felan kesinlikle düşünmüyorum ne olcaksa olsun,bekleyip görücez.

arkadaşlar ben askerime ilk kez mektup yazacağım.ve birine mektup yazmayalı bir hayli zaman oldu.hatırlamıyorum bile.sorularım size abes gelmezse eğer sizler mektuplarınızı nasıl yazıyorsunuz?nelere dikkat ediyorsunuz?mektubu özel kılmak için yaptığınız birşeyler var mı?içine birşeyler koyuyor musunuz?offf ne zor işmiş :S :84:

ben ne denir nasıl denir bilmiyorum çok üzüldüm sadece bunu söyleyebilirim umarım en kısa zamanda her açıdan toparlanırsın her zaman yanındayım nasıl yardımcı olabilirsem artık

bebeğim sana ayrıca teşekkür ederim bitanem...

inşallah pazartesi günü iyi haberler vereceksin bize canım bunun için tüm kalbimle dua etmeye dewam edicem kendine dikkat et olurmu üzülmemeyede çalışki bebişinde üzülmesin sende iyiki varsın

eylull canım çok geçmiş olsun inan çok uzuldum nedenr bılmıyorum kı ınşalah hayırlısıyla saglıgına kavusursn bebegnde sende

mrb cnm valla özenli yazıyorum yazım dha guzel olsn dıye içimden geldıgı gbı yazıyorm valla cnm ıcımde ne varsa ne soyleyemıyosam su zor donemde..kart almıştım geçen onada yazmıştm parfummden sıkmıştım fılan.ama mektubn ıcıne baska bısey koymadm cnm ben..guzel fıkırler cıkabılr ama

bende yeni gönderdim resimlerimizde bastırıp gönderdim,parfümümden sıktım.
içimden geldiği gibi yazdım bende
ama benimki telefonda anılarımızı yazsaydın dedi bende normal yaptıklarımı falan yazmıştım
şaşırdım bende öyle diyince,diğer mektubumda beraber geçirdiğimiz zamanları yazıcam

teşekkür ederim canlar fikirler için :) parfüm sıkmak çok hoş doğrusu.özenli bir kağıt yada kart hoş olur evet.başka fikirleri olan arkadaşlar varsa lütfen yazsınlar.

Aaaa canım benim yaa, neler yaşamışsın..Çok ama çok geçmişolsun..
Rabbim hakkında hayırlısını versin..vardır bunda da bir hayır..
bakalım zaman ne gösterecek..sık sık kontrole git, olmadı başka bir doktora görün canım..

çok geçmiş olsun canım. çok garip cidden.
annemden dolayı kadın doğumla ilgili enteresan durumlarla karşılaştım.
biraz argo olucak yazdıklarım kusuruma bakma
orası kurcalandı tamam rahim açılmıyo demiş ama korktum ben açıkcası.
doktorunu değiştirmeyi dene sadece ultrasonda baksınlar.
bebek bu. eğer orda bi kalp atışı devam ediyo olabilr ama kurcalandığı için zarar görmüşte olabilr.
annem ikizlerini kaybetti. sırf olmamış olan kürtajdan dolayı. çok karışık bi durum anlatması çok uzun bi olay.
herneyse, kanamanda devam edşyormuş inan içimden bişiler koptu okuduğumda ben annemde 5 düşüt yaşadım. çok korkarımda.
bi büyük hastaneye git. özelleri tercih etme. 2. plana bırak. eğer ankaradaysan büyük doğuma faln git.
allah yardımcın olsun. şuan inanki çok dua ediyorum sana. hakkınızda ve bebeğinizde hayırlısı olsun.
kendi sağlığında çok önemli. bebeğim diyerekde sağlığından kendini mahrum bırakma.
keşke yanında daha çok bulunup destek olsak.
kendine çok iyi bak lütfen.

teşekkür ederim canlar fikirler için :) parfüm sıkmak çok hoş doğrusu.özenli bir kağıt yada kart hoş olur evet.başka fikirleri olan arkadaşlar varsa lütfen yazsınlar.

aa ben bulmaca yaptım geçen puzzle bulmaca..böle sorularıda bize özel işte nezaman nerde tanıştık vb gibi bize özel soru ve cevaplardan oluşan çok hoşuna gitmişti..
bide ikimizin baş harflerinden oluşan şafak kağıdı yaptım cnm excelde..

nursel cnm çok üzüldüm çok geçmiş olsun Allah hem sana hem meleğine şifa versin biranönce inşş..

cnm bu bulmaca ışını nerden yaptınn.

Nurselcim inan çok üzüldüm bende güzel haberler bekliyodum açıkçası ama düşünsene bebeğin sana sımsıkı tutunmuş bak vardır bundada bir hayır Allah senin ve bebişinin yardımcısı olsun...

tüylerim diken diken oldu((( çok garip bi durum ya,çk geçmiş olsun... yani şaşırdımm Allah yardımcın olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…