ben ne denir nasıl denir bilmiyorum çok üzüldüm sadece bunu söyleyebilirimumarım en kısa zamanda her açıdan toparlanırsın her zaman yanındayım nasıl yardımcı olabilirsem artık
canlarım kaderdaşlarım dert ortaklarım hepinize iyi dileklerinizi esirgemediğiniz ve derdimi paylaştığınız için milyon kere teşekkür etsem az.saolun allah razı olsun hepinizden.dilerim bebeşimin kötü bişeyi yoktur umarım bişey olmaz bundan sonra,o bana sıkı sıkı sarıldı ben onu bırakırmıyım bu saatten sora ne olursa olsun ölede benim bebeğim bölede benim bebeğim allah korusun inşallah bişeyciği yoktur kuzumun.bakalım pazartesi tekrar gidicem kontrole ama daha kürtaj felan kesinlikle düşünmüyorum ne olcaksa olsun,bekleyip görücez.
bebeğim sana ayrıca teşekkür ederim bitanem...
arkadaşlar ben askerime ilk kez mektup yazacağım.ve birine mektup yazmayalı bir hayli zaman oldu.hatırlamıyorum bile.sorularım size abes gelmezse eğer sizler mektuplarınızı nasıl yazıyorsunuz?nelere dikkat ediyorsunuz?mektubu özel kılmak için yaptığınız birşeyler var mı?içine birşeyler koyuyor musunuz?offf ne zor işmiş :S :84:
arkadaşlar ben askerime ilk kez mektup yazacağım.ve birine mektup yazmayalı bir hayli zaman oldu.hatırlamıyorum bile.sorularım size abes gelmezse eğer sizler mektuplarınızı nasıl yazıyorsunuz?nelere dikkat ediyorsunuz?mektubu özel kılmak için yaptığınız birşeyler var mı?içine birşeyler koyuyor musunuz?offf ne zor işmiş :S :84:
canım,biliyosunuz hamileyim dünde kotrolüm vardı gittim baktı doktor yine minicik küçücük geçen haftaki gibi yani bi gelişme yok bebekte,konuştuk falan anlattım aldığım ilaçları valla dedi bunun garantisini kimse veremez zararı kesinlikle yokta denemez kesinlikle zarar vermiştir de denemez ama bi problem olduğu kesin çünkü en azından bir haftada bi deişiklik olurdu gelişiminde ama yok,ayrıca bu tarz ilaçların ilk üç ay özellikle bebeğin sinir sisteminin organ oluşumunun olduğu dönemde çok zararlı olduğu bi gerçek,istersen biraz daha bekleyelim sonra karar verelim dedi.eşimle konuştuk risk almak istemediğimize karar verdik kürtaj oldum ama olmadıı.inanılmaz acı çektim içim parçalandı sandım ama doktor olmuyo deyince ne olduğumu anlayamadım.rahim açılmıyo dedi ben bunca yıllık doktorum böle bişi yaşamadım dedi.sonuç olarak kürtaj oldum ama hala hamileyim ve hem kanamam hemde acayip ağrım varr.ne olacağını bilmiyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
canım,biliyosunuz hamileyim dünde kotrolüm vardı gittim baktı doktor yine minicik küçücük geçen haftaki gibi yani bi gelişme yok bebekte,konuştuk falan anlattım aldığım ilaçları valla dedi bunun garantisini kimse veremez zararı kesinlikle yokta denemez kesinlikle zarar vermiştir de denemez ama bi problem olduğu kesin çünkü en azından bir haftada bi deişiklik olurdu gelişiminde ama yok,ayrıca bu tarz ilaçların ilk üç ay özellikle bebeğin sinir sisteminin organ oluşumunun olduğu dönemde çok zararlı olduğu bi gerçek,istersen biraz daha bekleyelim sonra karar verelim dedi.eşimle konuştuk risk almak istemediğimize karar verdik kürtaj oldum ama olmadıı.inanılmaz acı çektim içim parçalandı sandım ama doktor olmuyo deyince ne olduğumu anlayamadım.rahim açılmıyo dedi ben bunca yıllık doktorum böle bişi yaşamadım dedi.sonuç olarak kürtaj oldum ama hala hamileyim ve hem kanamam hemde acayip ağrım varr.ne olacağını bilmiyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
teşekkür ederim canlar fikirler için :) parfüm sıkmak çok hoş doğrusu.özenli bir kağıt yada kart hoş olur evet.başka fikirleri olan arkadaşlar varsa lütfen yazsınlar.
canım çok teşekkür ederim üzüntümü derdimi paylaşıyosunuz,ne diyebilirimki hepinizden allah razı olsun,belki de sizin dualarınız koruyodur onu dimi,bide şu saçma sapan ağrılar geçse,doğru düzgün yürüyemiyorum bile.iyiki varsınız dönüp dolaşıp bunu sölüyorum ama olsun,iyiki varsınız çok seviyorum sizi.
aa ben bulmaca yaptım geçen puzzle bulmaca..böle sorularıda bize özel işte nezaman nerde tanıştık vb gibi bize özel soru ve cevaplardan oluşan çok hoşuna gitmişti..
bide ikimizin baş harflerinden oluşan şafak kağıdı yaptım cnm excelde..
cnm bu bulmaca ışını nerden yaptınn.
cnm Crossword Forge die bi program var onu indirip ordan soru ve cevapları yazdım o oluşturdu..
demo olduğu için kaydedilmio yalnız kendim elimle çizdim kağıda..
tüylerim diken diken olduAaaa canım benim yaa, neler yaşamışsın..Çok ama çok geçmişolsun..
Rabbim hakkında hayırlısını versin..vardır bunda da bir hayır..
bakalım zaman ne gösterecek..sık sık kontrole git, olmadı başka bir doktora görün canım..
sağol cnm anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?