plakalara inince sanki daha çabuk geçiyor zaman... offff ya çabuk bitse şu askerlik aşkımı hergün rüyamda görüyorum. sabah da çok fena özlüyorum
aynen öyle arzucumşehirler arası yolculuğa çıktık hep beraber uzuuun bi yolculuk ama beraber olunca keyifli oluyo özellikle akşamları topic kalabalıklaşınca muhteşemmm
Hep birlikte aşıcaz bu engelleri ve askerlerimize kavuşucazzzsarılıcaz onlara ohhhhh daha ne diyimki :127::127::127:
ağzından bal damlıo walla kavuşcaz bida bırakmıcazbn şimdi askım geleceği zman neler yapacağımı düşünüyorum karşısına çoook güzel çıkmak istiyorum saçımı ne renge boyatsam solaryuma gitsemmi onun gelmesine yakın napsam yani çok hyecanlanıorum sanki hiç bişi yetişmicek gibi çok az kaldıııı
evet ya kuaföre falan gitmek gerekiyor. bi iki güzel elbise almak lazım. offf yaaa ben hamilelik giyicem toparlak bişey olucam.peki ben bu göbekle nasıl sarılıcam ona yaa..
sarılırsın sarılırsın korkmasen varya eşine dünyanın en güzel hediyesini veriosun sen zaten bu yüzden onun için dünya güzelisin keşke bizde evli olsaydık walla hemen bi tane doğururdum
sarılırsın sarılırsın korkmasen varya eşine dünyanın en güzel hediyesini veriosun sen zaten bu yüzden onun için dünya güzelisin keşke bizde evli olsaydık walla hemen bi tane doğururdum
ya salak doktorun biri bana çocuğun olmayabilir dedi bnde bir an önce deneyip görmek istiyorum sonucuarzucum hızlı çıktın bebeş filan
inşallah en yakın zamanda evlenirsin. sonra da hemen bebişin olur. evlilikten herkes şikayet ederdi. ben de hep korkardım. ama hayatının aşkını buldun mu evlilik çok güzel. inşallah senin evliliğin de en az benimki kadar güzel olur
ya salak doktorun biri bana çocuğun olmayabilir dedi bnde bir an önce deneyip görmek istiyorum sonucu
amiiiin canım inşallahh ama ben hiiiç yemek yapamıorum kızlar evlensemde ugur beni boşar hemen
ya salak doktorun biri bana çocuğun olmayabilir dedi bnde bir an önce deneyip görmek istiyorum sonucu
amiiiin canım inşallahh ama ben hiiiç yemek yapamıorum kızlar evlensemde ugur beni boşar hemen
ay doğur gt doktora bak nasıl oldu die ozmn aman boşamaz ilk başlarda acemisin ya mecbur yer sonra tabi alışacaksın yapmaya merak etme yaniii arzu kıs
hiç sanmıorum yiyeceğini neyse artık dışardan söylerizöyle yapcam doktora götürcem bebişimi baaaaak doktor nasıl yaptık ama hani olmazdı bnmm askım müteahhit temelini sağlam attı dicem ayyy bana noluo terbiyesiz ben neler diyorum
canım inan ben makarnadan başka bişey bilmiyordum. ama evlenince mecbur yapıyorsun. hem elinde internet var. tariflere baka baka yaparsın. ben öyle yapıyorum. bazen de annemi arayıp tarif alıyorum. aşkım yemeklerimi çok beğeniyor. çocuk konusuna gelince nasıl böyle kesin şeyler söyleyebiliyor bu şom ağızlı doktorlar. eltimle kaynıma da aynı şeyi söylemişlerdi. siz boşuna doktor doktor gezmeyin sizin çocuğunuz olmaz diye. umutlarını kaybetmediler. en sonunda iyi bir doktora denk geldiler. tedavi oldular şimdi iki çocukları var. inanma doktorlara çocuğu veren onlar değil. geleceği de bilemezler. herşey Allah'tan... inşallah böyle boy boy çocukların olur.
hiç sanmıorum yiyeceğini neyse artık dışardan söylerizöyle yapcam doktora götürcem bebişimi baaaaak doktor nasıl yaptık ama hani olmazdı bnmm askım müteahhit temelini sağlam attı dicem ayyy bana noluo terbiyesiz ben neler diyorum
aramıza hoşgeldin lares gerçi zaten aramızdaymışsın üyeliğin hayırlı olsun diyelim o zman
ewet bi zamanlar günün her saati dolu oluodu sonradan böyle oldu herkes işinde gücünde galibasenin eşin nerdeydi hayırlayamadım bn yuminin askerinin nerde olduğunu:44:ddddddd
Teşekkür ederim arzucum. artık beraberiz inşallah.
yer yer cnm merak etme o zmn yeni olcn ya baya zaman yer ozmna kadar deneye deneye yemek güzel olk yani merak etmee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?