arzucum bi senle ben kalmışız herkse uçup gitmiş..fıstığımızı yedik hadi biz de ufaktan yatalım bariiiöpüyorum iyi gecelerr canım
Günaydın hatunlarrr
Hayırlı Cumalar herkesee
dün sözlüm le konuştum 25.02 de düzzce olacak dedi ama ben bugün osmaniye diye düşşünüyorum sizde öyle diyosunuz ama bunda çelişki var hangisi doğru yaaaa
günaydın kızlar, hayırlı cumalar.
ben baştan beri sizi takip ediyorum. arasıra ziyaretçi sayısını da yazıyordunuz ya, işte onalrdan biri bendim:) en sonunda dayanamadım hesap alıp yazmaya karar verdim. öncelikle hepimizi allah kavuştursun. 155 günden geldik buralara, bugünleri gösteren allah bittiğini de gösterecek inşallah.
ben evliyim. eşim de kısa dönem asker. nurselcim geçmiş olsun. hakkında hayırlısı olsun.
veee uzun zamandır takibimden vardığım sonuç şu; nursel-sanırım eşinin adı çağlardı-eşinin bir arkadaşı kız arkadaşına önermiş, o da topice katıldı. ama adı kim bilmiyorum. ve yumiyle eşim aynı yerde asker ve yakın arkadaşlar sanırım.
aramıza hoşgeldin lares gerçi zaten aramızdaymışsın üyeliğin hayırlı olsun diyelim o zman
Teşekkür ederim Arzucum, bu saatler genelde topic boş oluyor. şafak zamanı kalabalıklaşıyor
Günaydın hatunlarrr
Hayırlı Cumalar herkesee
günaydın kızlar, hayırlı cumalar.
ben baştan beri sizi takip ediyorum. arasıra ziyaretçi sayısını da yazıyordunuz ya, işte onalrdan biri bendim:) en sonunda dayanamadım hesap alıp yazmaya karar verdim. öncelikle hepimizi allah kavuştursun. 155 günden geldik buralara, bugünleri gösteren allah bittiğini de gösterecek inşallah.
ben evliyim. eşim de kısa dönem asker. nurselcim geçmiş olsun. hakkında hayırlısı olsun.
veee uzun zamandır takibimden vardığım sonuç şu; nursel-sanırım eşinin adı çağlardı-eşinin bir arkadaşı kız arkadaşına önermiş, o da topice katıldı. ama adı kim bilmiyorum. ve yumiyle eşim aynı yerde asker ve yakın arkadaşlar sanırım.
arzuuuuuuuuuuunasılsın tatlım?gece nöbeti nasıldı?
iyiyim canım bnm sen nasılsın gece nöbet iyiydi 3 e kadar nöbet tuttum kuş uçurmadım topikte
hey maşallah sana yaaatopiğe göz kulak da olurmuş bugün de osmaniyeden bi gitseydik hayırlısıyla
ewet ya sıkıldım walla osmaniyedenşafak saymak çok güzel,eğlenceli olmaya başladı dimi
ewet ya sıkıldım walla osmaniyedenşafak saymak çok güzel,eğlenceli olmaya başladı dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?