evet canım yapabıldım soyledıgın yerden çizdim guzelcee ay ıns begenırrsaol cnm tekrardan cok makbule geçti degısık seyler yapmak lazm
evet ne yazıkki uzun dönemm..
sizler kısa dönemsinz galiba , ne güzelll
hımmmmmmm o yüzden 58 sin sennnnnnnnnnnnnnnnn
evet ne yazıkki uzun dönemm..
sizler kısa dönemsinz galiba , ne güzelll
‎81 60 arası rahat gecer hafifletir..60 40 arası ızdırap.ooffffffffffffff...40 20 arası bi sevinc baslarrrrr:))) 20 10 arası hadiler baslar...son 10 günnnn bildigin saatler geriyeee döner.çıldırırsınnn
(bir askerden alıntı)
vallaa çok iyi ya,o kadar gün saymak kolay değil... 58 koymaz sana devamm:)))evet canm, sadce dağtmda izin kullandğı içinde 24 gün erken geliyo işte..
ama hiç mi hiç geçmiyo
evet kısa bizim ki kıskandım bi an ama o kadar sabretmişsin canım bitmiş bişey kalmamış çok şükür..
ooo maşallahsizin askerlik bitmiş ne güzel
uzun dönemse ne günler geçmiş bu 58 gün koymaz size cnm..
vallaa çok iyi ya,o kadar gün saymak kolay değil... 58 koymaz sana devamm:)))
evet biz kısayızkoskoca bir yılı geride bıraktık.. 2ay daha sabredicez inş..
sizler hepinz kısa dönemsiniz galiba, ne kadar şanslısınz valla..
sizin askerlerinz nerde??
nedemek cnm rica ederimkendinizi anlatan sorulardan yaptın dimi şeker..
ben bide yapboz yaptırdım resmimizdenn onuda çok beğendi..
evet biz kısayızp şafamızda atarsa 76:)) (bana noluyosa ) benim eşim İZMİR BUCADA,seninki nerdee
şafak ata ata biter.................................aynen öylee,saymaya devamm başka çare yok
hayırslısı canım,bitirip gelicekler inş....ohh maşallah sizinde hiçbişi kalmamışş
benm askerim tuncelide.. hem uzun dönem,hem doğu anliicanız.. şu askerlik boyunca iyi giden hiçbişi olmadı :18:
koskoca bir yılı geride bıraktık.. 2ay daha sabredicez inş..
sizler hepinz kısa dönemsiniz galiba, ne kadar şanslısınz valla..
sizin askerlerinz nerde??
hayırslısı canım,bitirip gelicekler inş....
effffffffffet ben dedim İZMİR DİEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,yihuuuuu:))biri izmir mi dediiiibenım aşkım da İzmir KEMALPAŞA daa :92::92::92:
aynen canım kendımızle ılgılı sorular sordum bakalm zorlancakmıay bende yapım ondan ya..bıdhkıne de oyle yapp yollarm yapboz
yap yap cnmm..sihirli foto diye bi site var ordan yaptırdım benn..
bide böle bizim resimlerden sadece mayısa kadar takvim yatım çıktı alıp yollamıştımm..
süpermiş geleceğimizi anlatmış sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?