337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

aa kızlar bakın benim yaptıtğım kurabiye tarifi bu da çok güzel oluooo

1 yumurta

1 + ¼ subardağı un (elenmiş olacak)

50 gr margarin

4 tane lokum

1çay bardagından biraz az şeker

Yarım çaykaşıgı tarçın

“ “ kabartma tozu

1 çay bardağından az damla çikolata

1 kahve fincanından biraz az kuş üzümü

Yağ yumurta ve şeker çırp. Un tarçın kabartma tozu ekle. Lokum dolapta beklesin,doğra. Çikolata üzüm ve lokumu ilave et. Tahta kaşıkla karışıtır. Şekil ver. 190 derecede 15 dk pişir.

izmirde hava cnm klasik gündüzleri güneşin olduğu yerler iii ama güneş gidince serinnn ve soğuk oluyorr..
askerin nerde yaşıyordu daha önce bildiğim bi şehirse ona göre yorumluyayım hemen havayı..

istanbulda yaşıyoruz tatlım.. burası çok soğuk izmir yine biraz ılıktır bu arada kurabiye tarifini denicem lokumlu çok farklı geldi

QUOTE=brctnr;17918389]istanbulda yaşıyoruz tatlım.. burası çok soğuk izmir yine biraz ılıktır bu arada kurabiye tarifini denicem lokumlu çok farklı geldi[/QUOTE]

bende istanbuldayım cnm 3 yıldır İzmirin havası koymaz ozaman enişteye üzülme üşümez fazla askerciğinnn

istanbulda yaşıyoruz tatlım.. burası çok soğuk izmir yine biraz ılıktır bu arada kurabiye tarifini denicem lokumlu çok farklı geldi

evet cnm kurabiyenin tadı çok değişik oluyor giderken bende yapcam götürcem bide lezzet teknesi var benim spesyallerim arasında

QUOTE=brctnr;17918389]istanbulda yaşıyoruz tatlım.. burası çok soğuk izmir yine biraz ılıktır bu arada kurabiye tarifini denicem lokumlu çok farklı geldi

bende istanbuldayım cnm 3 yıldır İzmirin havası koymaz ozaman enişteye üzülme üşümez fazla askerciğinnn[/QUOTE]

umarım canım.. bugünde kargo yollamıştım onu almış pttden baktım teslim edildi diyor aramadı eşşek alınca hep arardı aldım diye off aklım onda çok yoğun heralde

bende istanbuldayım cnm 3 yıldır İzmirin havası koymaz ozaman enişteye üzülme üşümez fazla askerciğinnn

umarım canım.. bugünde kargo yollamıştım onu almış pttden baktım teslim edildi diyor aramadı eşşek alınca hep arardı aldım diye off aklım onda çok yoğun heralde[/QUOTE]

sıra falan vardır cnm yada iş vermişlerdir..Bizde hergün bi öğlen bide akşam konuşuoduk bugün öğlan arayamadı meğersem fidan dikiolarmış..

sıra falan vardır cnm yada iş vermişlerdir..Bizde hergün bi öğlen bide akşam konuşuoduk bugün öğlan arayamadı meğersem fidan dikiolarmış..[/QUOTE]

öyle canım vakit bulamamıştır ama meraklanıyorum ister istemez.. bugün şubat bitiyor biraz o içimi rahatlatıyor bir ayı daha deviriyoruz bugün..

öyle canım vakit bulamamıştır ama meraklanıyorum ister istemez.. bugün şubat bitiyor biraz o içimi rahatlatıyor bir ayı daha deviriyoruz bugün..[/QUOTE]

evett yaaa şubatıda devirdiikkk

az daha sabır mart+nisan bitsin mayısı saymicam

‎81 60 arası rahat gecer hafifletir..60 40 arası ızdırap.ooffffffffffffff...40 20 arası bi sevinc baslarrrrr:))) 20 10 arası hadiler baslar...son 10 günnnn bildigin saatler geriyeee döner.çıldırırsınnn

(bir askerden alıntı)

geçsinde nasıl geçerse geçsin artık her geçen gün içim sıkılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…