izmir de hava nasıl bakim
izmirde hava cnm klasik gündüzleri güneşin olduğu yerler iii ama güneş gidince serinnn ve soğuk oluyorr..
askerin nerde yaşıyordu daha önce bildiğim bi şehirse ona göre yorumluyayım hemen havayı..
arzucuk benim tariflerdenmi yaptınnn??
yok canım yemek yaptım o tariflerden 3 tane 2 si baya lezzetliydi biri pek hoşuma gitmedi ama işime yarıokurabiyeyi şu hazır un karışımları varya ondan yaptım
istanbulda yaşıyoruz tatlım.. burası çok soğuk izmir yine biraz ılıktır bu arada kurabiye tarifini denicem lokumlu çok farklı geldi
QUOTE=brctnr;17918389]istanbulda yaşıyoruz tatlım.. burası çok soğuk izmir yine biraz ılıktır bu arada kurabiye tarifini denicem lokumlu çok farklı geldi
bende istanbuldayım cnm 3 yıldır İzmirin havası koymaz ozaman enişteye üzülme üşümez fazla askerciğinnn
Hoşbuldum bebiş,iim az soğuk onun dışında iim:))) sen nasılsın bakimmmmmyeşiliiimmmsiii hoşgeldiiinnn cnmcım nbr:80:
az daha sabır mart+nisan bitsin mayısı saymicam
Hoşbuldum bebiş,iim az soğuk onun dışında iim:))) sen nasılsın bakimmmmm
‎81 60 arası rahat gecer hafifletir..60 40 arası ızdırap.ooffffffffffffff...40 20 arası bi sevinc baslarrrrr:))) 20 10 arası hadiler baslar...son 10 günnnn bildigin saatler geriyeee döner.çıldırırsınnn
(bir askerden alıntı)
aynen ya donuyorum,ayaklarım ısınmadı bitürlüü..... püfssssssssss. ediom bakalım ama öksürüom,burnumda akiooii be nolsuunn şeker,istanbul çok soğumuş söledi bizimkiler..dikkat et soğuklara üşütme sakınnn
aynen ya donuyorum,ayaklarım ısınmadı bitürlüü..... püfssssssssss. ediom bakalım ama öksürüom,burnumda akioopp
aynen ya donuyorum,ayaklarım ısınmadı bitürlüü..... püfssssssssss. ediom bakalım ama öksürüom,burnumda akioopp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?