• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kuzularımmm napıyosunuz???dün 2 defa bugünde 1 defa arayabildi askerim,bu arada koğuş komutanı olmum paşam:60:eee sizden naber annatın bakem?

hosgeldın anacım..
yok boyle dans ı ızlıyorum azıcık fıgur kapayım barı :52::32:
sen napıyorsun bakayım?
ben yıne bugun bır gerıldım bır gerıldım bır gerıldım kı abooowwww :)))) sagolsun kızlar sakınlestırdı benı:54: ben bu gıdısle sıze yaka sılkıtıcem gıbı duruyor :52: alısın garı bu gıdıp gelmelerıme ya regli olcam :52:

Son düzenleme:
canım bu aralr hepsi yoğun yemin törenin hazırlık falan bide yakınlarının gelceğini bildirmek için sıraya girmişler e yoğunluktan arayamıyolar tabi 1 defa arasada olsun seslerini duymak gibisi var mı

tabiiki onların sesi şimdi bize ilaç gibii:69:bu arada 1 gün girmedim nete yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldin aramıza deryadeniz:52::71:

ayy kizlarr aramayim özlesin biraz dedim falan ama ben özledim galiba yaa:26:

Son düzenleme:
hosgeldın anacım..
yok boyle dans ı ızlıyorum azıcık fıgur kapayım barı :52::32:
sen napıyorsun bakayım?
ben yıne bugun bır gerıldım bır gerıldım bır gerıldım kı abooowwww :)))) sagolsun kızlar sakınlestırdı benı:54: ben bu gıdısle sıze yaka sılkıtıcem gıbı duruyor :52: alısın garı bu gıdıp gelmelerıme ya regli olcam :52:

iyiyim bebişim,sen neden gerildinn?

benimkide kütahyada canim ama havaci..
7ocakta yemin töreni daha nereye gidecegi belli olmadii yaa cok merak ediyorum
en son onlarinki belli oluyormus insallahh haftaya belli olu

kısa dönemler pek er değiştirmiyo canım ama batıya düşer büyük ihtimal ile

insallahh yakin biryer cikar canimyaa izmir cok istiyoruu Allah gönlümüze göre evrsinn:97:

11 de kantın kapanıyo dıe bılıyorm cnm uyumus olabılır.Bugun benmkı dedıkı uzun donemlerın egıtımlerını ızledık.adamlara neler yaptırdılar gozumuzun onunde fln dedı.Benmkıne oyuzden uzulmuyorum aman çakmadan fılm ızleyerek egıtımmı olurmuş :9::9:

cekhu benimki 22 de de aramadı bak...:14:
aramaz sanırım bu saatte... çoktan uyumuştur...

:60:olsun hayatım aramış işte:13:bu ara geçendede dedim ya konu sahibi askerinin nereye gittiğini bile yazmadı hiç uğramadı dimi?yoksa benmi kaçırdım?

:63: aman kalsın onun araması :63:
bende gormedım hıc canımcım..

kızlar bu kız kacaaarrr bır banyo yapar sonra yıne gelır :52:

Back
X