337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

cnm ben sana özelden kodu mesaj atıyım.hatta msnimi veriyim ekle sen ordan linki falan yolliyip nası alcağını anlatayım..

canımcım çok tşkür ederim bilet için çok ii oldu bu ya,inşallah bi aksilik olmzsa 4 martta eşimin yanında olcam:66::72::32:

selam kızlarrr...cam açtık aşkımla brbırmzee çok özlemişim offff :52: darısı sızın başınza :52: şafak atarsa 99 :52: 100ü bozuyoruz kızlar :64:

selam şafakdaşlar bizde yarın inşallah görüşcez msnde:52:çok şükür 100 den düşüyoruz artık bu günleride gördüm ya artık ohh bu akşam keyfim yerinde:66::66:iki basamaklı şafak yazmanın tadıda bi başka olur heralde ya:72::72:

QUOTE=Safimu;17499326]selam kızlarrr...cam açtık aşkımla brbırmzee çok özlemişim offff :52: darısı sızın başınza :52: şafak atarsa 99 :52: 100ü bozuyoruz kızlar :64:[/QUOTE]

selam cnm..ne mutlu sana negüzel :nazar:
benim eşim çıkamadı bugün çarşı kilitlendi:43::43::43:
iki asker dün para çekmek için izin almış dışarı çıkmış bu akılsızlar zil zurna içip gelmiş onlar yüzünden çarşı kilitlendi:84:
bide 15 günleri kalmış biride çavuşmuş ya..resmen ii niyeti suistimal bazen komutanlara hak veriorum valla.Olan diğer askerlere oldu..
ahhh içen askerleri benim elime vercekler:22::22::22::36::36:
eşimin yüzünü görmekten mahrum etti benii:43::43::43:

QUOTE=Safimu;17499326]selam kızlarrr...cam açtık aşkımla brbırmzee çok özlemişim offff :52: darısı sızın başınza :52: şafak atarsa 99 :52: 100ü bozuyoruz kızlar :64:

iki asker dün para çekmek için izin almış dışarı çıkmış bu akılsızlar zil zurna içip gelmiş onlar yüzünden çarşı kilitlendi:84:
bide 15 günleri kalmış biride çavuşmuş ya..resmen ii niyeti suistimal bazen komutanlara hak veriorum valla.Olan diğer askerlere oldu..
eşimin yüzünü görmekten mahrum etti benii:43::43::43:[/QUOTE]

bıkerede bıze olmuştu canım 2 kışı yuzunden çarşı ıptal olmuştu :41: sorumsuzlar :63: :22: olsun 2 basamklılra duşuyoruz yarndan ıtıbaren onu dşun canım sabret haftaya kadr :119::52:

bıkerede bıze olmuştu canım 2 kışı yuzunden çarşı ıptal olmuştu :41: sorumsuzlar :63: :22: olsun 2 basamklılra duşuyoruz yarndan ıtıbaren onu dşun canım sabret haftaya kadr :119::52:[

öle cnm sabretmekten başka bişi yok zaten..
tek mutluluk veren şey 17 şubatta gidiorum yanına o anı düşünüorum:64::64::66::66:

QUOTE=Safimu;17499326]selam kızlarrr...cam açtık aşkımla brbırmzee çok özlemişim offff :52: darısı sızın başınza :52: şafak atarsa 99 :52: 100ü bozuyoruz kızlar :64:

eşimin yüzünü görmekten mahrum etti benii:43::43::43:[/QUOTE]

hadi ya,canım üzüldüm sizin için ya.:41:neyse napalım sağlık olsun demekten başka çare yok,allahın akılsızları kalmış şurda kaç gününüz adam olsanız olmuyo demi:57:

Son düzenleme:
eşimin yüzünü görmekten mahrum etti benii:43::43::43:

hadi ya,canım üzüldüm sizin için ya.:41:neyse napalım sağlık olsun demekten başka çare yok,allahın akılsızları kalmış şurda kaç gününüz adam olsanız olmuyo demi:57:[/QUOTE]

yok işte kafaları basmıo..komutanımız bizi haftaiçi yollamış adam gibi gidip gelelim demiolar içip gelio salaklar..Bide çavuş olmuş bölee iki sorumsuz işte vatan için askerlik yapıyor..
Komutan yine iimiş diskoyA atmamış bunları..

ne oldu böle ya benim yazmadığım şeyler ben yazmışım gibi duruyooo,korkuyorum yaaa,anneeeee:18:

hakkatten cnm noldu anlamadım yazdıklarımız birbirne girmiş

yok işte kafaları basmıo..komutanımız bizi haftaiçi yollamış adam gibi gidip gelelim demiolar içip gelio salaklar..Bide çavuş olmuş bölee iki sorumsuz işte vatan için askerlik yapıyor..
Komutan yine iimiş diskoyA atmamış bunları..

amiiiin canıımmm....uzun dönemlerde 90 kısalarda 45 gün...hastanede geçen zamanlar hakkında bilgisi olan war mı acaba...netten araştırdım da bulamadım pek onla ilgili...

canımın içi hastanede kaldığı günlerde düşüyo askerlikten,eşimle konuştum o öle söledi çünkü eşim sağlıkçı askerdede viziteci,arkadaşıda revirci.

canımın içi hastanede kaldığı günlerde düşüyo askerlikten,eşimle konuştum o öle söledi çünkü eşim sağlıkçı askerdede viziteci,arkadaşıda revirci.

hadii yaa ne güzel o zaman...çünkü hastanede kalış süresi de uzun...45 gün filan da hawa değişimi werceklermişşş ee hava değişimi zaten 45 günse askerlikten saylıodu o yüsden korkuodum...askerliğinin uzamasını istemioruum...haber iyi olduuu...onun sesini de duydum bugün hemde 5 dk konuştuu sewdiceğim mutluyum bugün biraz :) bağırsağındaki hortumlarında birini çıkardılar yawaş yawaş düzelio inş tez zamanda midesindeki çıkar ...inş daha da hızlıca düzeliiir....allaaahııım çabucak iileştir onuu....

hadii yaa ne güzel o zaman...çünkü hastanede kalış süresi de uzun...45 gün filan da hawa değişimi werceklermişşş ee hava değişimi zaten 45 günse askerlikten saylıodu o yüsden korkuodum...askerliğinin uzamasını istemioruum...haber iyi olduuu...onun sesini de duydum bugün hemde 5 dk konuştuu sewdiceğim mutluyum bugün biraz :) bağırsağındaki hortumlarında birini çıkardılar yawaş yawaş düzelio inş tez zamanda midesindeki çıkar ...inş daha da hızlıca düzeliiir....allaaahııım çabucak iileştir onuu....

ayy canım ya cok sevindim bak şimdi hem konuşmuş sesini duymuşsun hemde iyileşme var hemde günler askerlikten sayılcakmış ohh ne güzel yaa:81:

Back
X