çok düşünceli bir davranış arkadaşım.duygulandım.bu ara zaten herşeye içlenip duruyorum.asker bekleme psikolojisi ne garipmiş.![]()
öle cnm buara bende öle duygusalım senin gibi..duygu ve düşünceler alt üst durumdaa vallaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok düşünceli bir davranış arkadaşım.duygulandım.bu ara zaten herşeye içlenip duruyorum.asker bekleme psikolojisi ne garipmiş.![]()
cnm ben sana özelden kodu mesaj atıyım.hatta msnimi veriyim ekle sen ordan linki falan yolliyip nası alcağını anlatayım..
canımcım çok tşkür ederim bilet için çok ii oldu bu ya,inşallah bi aksilik olmzsa 4 martta eşimin yanında olcam![]()
bide bebeksiz 88.99 tl ye
rica ederim cnm nedemek..
Çok sevindim eşine kavuşucana:)
AYY EWET BENDE ÇOK SEVİNDİM CANIMIN İÇİ YA
Ali Asker
yok daa neler demi ama
500 kilo olurum heralde bi tane daa yapsam
![]()
QUOTE=Safimu;17499326]selam kızlarrr...cam açtık aşkımla brbırmzee çok özlemişim offffdarısı sızın başınza
şafak atarsa 99
100ü bozuyoruz kızlar
![]()
QUOTE=Safimu;17499326]selam kızlarrr...cam açtık aşkımla brbırmzee çok özlemişim offffdarısı sızın başınza
şafak atarsa 99
100ü bozuyoruz kızlar
![]()
selam cnm..ne mutlu sana negüzel
benim eşim çıkamadı bugün çarşı kilitlendi
iki asker dün para çekmek için izin almış dışarı çıkmış bu akılsızlar zil zurna içip gelmiş onlar yüzünden çarşı kilitlendi:84:
bide 15 günleri kalmış biride çavuşmuş ya..resmen ii niyeti suistimal bazen komutanlara hak veriorum valla.Olan diğer askerlere oldu..
ahhh içen askerleri benim elime vercekler
eşimin yüzünü görmekten mahrum etti benii![]()
jasmmmiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn:13:
hakkatten cnm noldu anlamadım yazdıklarımız birbirne girmiş
amiiiin canıımmm....uzun dönemlerde 90 kısalarda 45 gün...hastanede geçen zamanlar hakkında bilgisi olan war mı acaba...netten araştırdım da bulamadım pek onla ilgili...
canımın içi hastanede kaldığı günlerde düşüyo askerlikten,eşimle konuştum o öle söledi çünkü eşim sağlıkçı askerdede viziteci,arkadaşıda revirci.
hadii yaa ne güzel o zaman...çünkü hastanede kalış süresi de uzun...45 gün filan da hawa değişimi werceklermişşş ee hava değişimi zaten 45 günse askerlikten saylıodu o yüsden korkuodum...askerliğinin uzamasını istemioruum...haber iyi olduuu...onun sesini de duydum bugün hemde 5 dk konuştuu sewdiceğim mutluyum bugün biraz :) bağırsağındaki hortumlarında birini çıkardılar yawaş yawaş düzelio inş tez zamanda midesindeki çıkar ...inş daha da hızlıca düzeliiir....allaaahııım çabucak iileştir onuu....