• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Aa bu harika bi haber..Hadi gözünaydın:nazar::nazar:

söylerim tatlım söylememmi hele bi gideyim sölerim.:10::10::10::32::32::24::24::24::21::21:ay benim acık süslenmem lazım ama acayip yağmur yağıyo hiç dışarı çıkılası deil yani bi kuaföre gitseydim hiç deilse demi:78::37::37:böle cadı gibi giddiiim pişman olsun beni görünce çağırdığına:27::27:

merhaba güzeller nasılsınız bakıyım:3::3:

nurselcim senin için cook sevindim inşallah görürsün askerini:1::1:

yazdıklarınızı okudum bende yaa bende bi üniversite mezunu olarah işsizim:59::59:
artık bende kpss hazırlanıyorum kendi çapımda :1::1:

Selam kızlar..bugun askerıme bısuru şey yolladım onun isminden şafak kağıtları yaptım rengarenk çok guzel oldu :52: :31: o da bana yazmış buyuk merak içerisindeyim :1: :69: yarın 39 Kırklareli :72:..ilk gunlerımı hatırlıyorumda şu topicte sureklı ağlıyordum..bugunlere de şukur :98::97: ha gayret 30 olsun ya uff :84:

Selam kızlar..bugun askerıme bısuru şey yolladım onun isminden şafak kağıtları yaptım rengarenk çok guzel oldu :52: :31: o da bana yazmış buyuk merak içerisindeyim :1: :69: yarın 39 Kırklareli :72:..ilk gunlerımı hatırlıyorumda şu topicte sureklı ağlıyordum..bugunlere de şukur :98::97: ha gayret 30 olsun ya uff :84:

evet çok şükür yaa...ne güzel 30 gün kalıcak ve çabucak geçicek inşallah.:69: o mektuplar ne merakla bekleniyor evet:62:ben de eve gelince odamda görüyoyorum zarfı.annem almış koymuş masama.bi seviniyorumkki anlatamam:66: sen de sevinirsin şimdi canım:62::62:

iyiyim canım sen nasılsın?
evet öleymiş aşkm da öyle diyo da bakalım artık..
olur tabi canım götürmem mi,toplanıp gideriz :)) abantı bende çok merak ediyorum ama bi gitmek nasip olmadı..
orda olursam bol bol giderim artık :1:

abant o kadar harika bi yerki..dört mevsim bambaşka güzellikte..aşkım gelsinn bizde gidicez inşalahh

haydeee istanbul yolcusu kalmasın:10::10::10::10::10:ben akşam 8 de uçuyom hade gelin sizide götüriim askeri istanbulda olanlar
:10::10::10::69:

beni de unutma nurseeeeel bende geliyimm nooooolur !!!! sevgilimde çarşıdaymış bana mail atmışş aşkımm bi de askeriyeden fotosunu yollamış gel de ağlama şimdii...:43: :43:

Hadi ya:44::44: Hem ödev yapıp hemde burayı takip etmeye çalışıyorum görmemişim canım kusura bakma:1::1:

bende hem yazı yazıp hem burayı çılgın gibi takiip ediyorumm :)) evrakların birine bigün "askerimi çok özledim şafak da 40 " gibi şeyler yazmazsam iyidir yanii ! :1: :1:

canlarım hepinizi çok öpüyorum ve ben aşkıma gidiyorummmm ii bakın kendinize:10::10::10::10::10::97::17::16::69::70::66::64::62::46::46::46:

Back
X