Aa bu harika bi haber..Hadi gözünaydın![]()
söylerim tatlım söylememmi hele bi gideyim sölerim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba güzeller nasılsınız bakıyım
nurselcim senin için cook sevindim inşallah görürsün askerini
yazdıklarınızı okudum bende yaa bende bi üniversite mezunu olarah işsizim
artık bende kpss hazırlanıyorum kendi çapımda![]()
nurselcim neye karar verdin tatlım?
aldın mı bilet falan?
Esrada burdaymışHoşgeldin sende tatlım
![]()
aaaa kuzum yaaa ben burdaydım zaten amaa![]()
Hadi ya:44::44: Hem ödev yapıp hemde burayı takip etmeye çalışıyorum görmemişim canım kusura bakma![]()
Selam kızlar..bugun askerıme bısuru şey yolladım onun isminden şafak kağıtları yaptım rengarenk çok guzel oldu![]()
o da bana yazmış buyuk merak içerisindeyim
![]()
yarın 39 Kırklareli
..ilk gunlerımı hatırlıyorumda şu topicte sureklı ağlıyordum..bugunlere de şukur :98::97: ha gayret 30 olsun ya uff :84:
seninle ben bi ara konuşayım şu kpss meselesini tatlım![]()
iyiyim canım sen nasılsın?
evet öleymiş aşkm da öyle diyo da bakalım artık..
olur tabi canım götürmem mi,toplanıp gideriz :)) abantı bende çok merak ediyorum ama bi gitmek nasip olmadı..
orda olursam bol bol giderim artık![]()
haydeee istanbul yolcusu kalmasınben akşam 8 de uçuyom hade gelin sizide götüriim askeri istanbulda olanlar
![]()
Hadi ya:44::44: Hem ödev yapıp hemde burayı takip etmeye çalışıyorum görmemişim canım kusura bakma![]()
haydeee istanbul yolcusu kalmasınben akşam 8 de uçuyom hade gelin sizide götüriim askeri istanbulda olanlar
![]()
konuşalım canımm bizim kurumun sana ihtiyacı var gibime geliyoor :))
bende hem yazı yazıp hem burayı çılgın gibi takiip ediyorumm :)) evrakların birine bigün "askerimi çok özledim şafak da 40 " gibi şeyler yazmazsam iyidir yanii !![]()
![]()
![]()