34 beden

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
Kızlar 167 boyundayim 58 kgyum 7 haftada 48 kgya dusmek Istiyorum 34 beden olmak istiyorum 34 bedenler boy vr kilonuzu yazar misiniz sizce 7 haftada on kg verebilir miyim aksam 6dan sonra yrmiycem ve bi saat yuruyus yalicam her gun lutfen konum tasinmasin :)

Ben 34- 36 bedenim. Bu sabah tartıldım. 43 kiloyum. Ama bu o kadar iyi bir şey değil bence. Bir sıkımlık canım varmış gibi hissediyorum.
Protein ağırlıklı bir diyetle o kiloyu verebilmek elbette ki mümkün. Bir uzmanla çalışabilirsiniz.

Verebilirsin . Kafana göre bir prog. uygulamak yerine , bir beslenme uzmanına danışarak tabii.

Eveeeet sorunu cevapladığıma göre soruma geçebilirim

Neden 7 haftada ?

Neden 34 beden olmak ?

Sağlıklı bir beden ölçüsü değil .

Tamam kabul benimki de değil 44

Benim bir 10 kilo vermek için uğraşmam normalde , senin derdin ne ??

zayıflıktan ölmek mi istiyorsun?
34 bedenim ama BOYUM 154
kilom 46-48 arasında

boyun uzun o kadar zayıflıkta tahta gibi olursun
ne kalçan olur ne de memen

1.67 yim 53 kilo ve altına inince 34 beden oluyorum (şu an kilom 49)
ama bu vucut yapısıyla alakalı 1.62 boyunda 55 kilo kuzenim de 34 beden giyiyor, aynı boy ve kiloda olup 38 beden olan arkadaşım da var.
Kesinlikle katılıyorum. Ben de 1.67 yim 54 kiloyum, 34-36 arası giyiyorum. Benden daha az kiloda olan arkadaşım hiçbir zaman 34 de giremediğini söyler. Kemiklerin inceliği ile alakalı sanırım.

Olculerin kaç şu an

91 68 94 su an olculerim 90 60 87 falan istiyorum
Kalça mi 87 olsun meme mi onu anlamadım.
Bu arada ben 90 - 58 -90 ım ama yemin ederim beni görsen hiç öyle seksi filan değilim vücudum da değil.
Aftoditlik bi durumum yok yani .
İstediğin fizik tipinin yolu beden küçültmede değil belki de bölgesel calismadadir

Bence sen diyet yerine Pilates yap. Vucudn sikilasinca 34 beden olursn. Dengeli beslen sağlıklı beslen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…