- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
kalcayi 87 istiyorum canimKalça mi 87 olsun meme mi onu anlamadım.
Bu arada ben 90 - 58 -90 ım ama yemin ederim beni görsen hiç öyle seksi filan değilim vücudum da değil.
Aftoditlik bi durumum yok yani .
İstediğin fizik tipinin yolu beden küçültmede değil belki de bölgesel calismadadir
Küçük olurkalcayi 87 istiyorum canim
Kesinlikle katılıyorum. Ben de 1.67 yim 54 kiloyum, 34-36 arası giyiyorum. Benden daha az kiloda olan arkadaşım hiçbir zaman 34 de giremediğini söyler. Kemiklerin inceliği ile alakalı sanırım.
Canim bu vücut tipine bağlı işte .Balik etli iseniz hicbir zaman oyle istediginiz gibi zayif olamazsiniz ya da oyle gozukmezsiniz saniyorum. Tabi tam bilemiyorum da ama bosuna balik etli demiyorlar.
Benim boy 163 kilo 52. 34 -36-38 giyiyorum. Omuzlarim cok genis ve kemikliyim. Boyle olunca 3 bedeni de karisik giyiyorum. Alt 34 olsa ustu 36 38 giyiyorum. Zamaninda 43 kiloya kadar dusmustum stresten ve resmen hayalet gibiydim. Doktor mecburen kilo almam gerektigini soylemisti. 1 yil boyunca kilo almaya calistim, 9 ay boyunca adetten kesildim. 50 kilonun altina dusmem yasak yani benim sagligim icin. Cok zor bir donemdi benim icin asla geriye donup hatirlamak istemedigim.
Bence sizde oylesine zayiflamayin. Ani kilo kaybi adetten kesilmenize, vucudunuzun bazi fobksiyonlarini yitirmesine sebep olabilir. Hangi kiloda saglikliysaniz o kiloda kalin. Hersey goruntu degil ya.
ben hep balik etliyim zaten silildim artik incecik olmak istiyorum
Kızlar 167 boyundayim 58 kgyum 7 haftada 48 kgya dusmek Istiyorum 34 beden olmak istiyorum 34 bedenler boy vr kilonuzu yazar misiniz sizce 7 haftada on kg verebilir miyim aksam 6dan sonra yrmiycem ve bi saat yuruyus yalicam her gun lutfen konum tasinmasin :)
Kızlar 167 boyundayim 58 kgyum 7 haftada 48 kgya dusmek Istiyorum 34 beden olmak istiyorum 34 bedenler boy vr kilonuzu yazar misiniz sizce 7 haftada on kg verebilir miyim aksam 6dan sonra yrmiycem ve bi saat yuruyus yalicam her gun lutfen konum tasinmasin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?