34 beden

Hiç tavsiye etmem 34 beden olmayı. Mesela ben çok zayıf duruyorum. Herkeste kilo al baskısı yapıyor. 36-38 en güzeli.

34 beden de cok zayif geliyor bana herkesin yapisi farkli tabi bence ideal 36/38 ama herkesin zevki fsrkli birde 7 haftada 10 kilo vermek nekadar saglikliki? Fazla bilgim yok ama hizli verilen kilolar geri geliyor kat katm spor yapmak önemli bu konuda

1,64 boy ve genelde 46 kiloyum 34 beden oluyorum. Annem iyi bakınca 49 oluyorum o zaman da 36 bedenim. Kemiğim çok ince. Bazen kilo almak istediğim oluyor sonra 49 kilo olunca bakıyorum tam ideal kiloma geldiğimi hissediyorum. İlla kilo vereceksen diyetisyene git buralarda olmaz

Vucut tipini de yabana atmamak lazim. Kilo her insanda farkli duruyor.
Size aslinda tavsiye olarak spor yapmanizi öneririm. Sikilasirsiniz hem de daha sekilli bir vucut olur.
Görünürde incelme olur ama kilo degismez.
Eti siki olmayan ince bir vucut yerine sporla sikilasmis diri bir vucut hem elbise icinde hem de ciplak haliyle daha tatminkar bir görüntü olusturur.

Balik etli iseniz hicbir zaman oyle istediginiz gibi zayif olamazsiniz ya da oyle gozukmezsiniz saniyorum. Tabi tam bilemiyorum da ama bosuna balik etli demiyorlar.

Benim boy 163 kilo 52. 34 -36-38 giyiyorum. Omuzlarim cok genis ve kemikliyim. Boyle olunca 3 bedeni de karisik giyiyorum. Alt 34 olsa ustu 36 38 giyiyorum. Zamaninda 43 kiloya kadar dusmustum stresten ve resmen hayalet gibiydim. Doktor mecburen kilo almam gerektigini soylemisti. 1 yil boyunca kilo almaya calistim, 9 ay boyunca adetten kesildim. 50 kilonun altina dusmem yasak yani benim sagligim icin. Cok zor bir donemdi benim icin asla geriye donup hatirlamak istemedigim.

Bence sizde oylesine zayiflamayin. Ani kilo kaybi adetten kesilmenize, vucudunuzun bazi fobksiyonlarini yitirmesine sebep olabilir. Hangi kiloda saglikliysaniz o kiloda kalin. Hersey goruntu degil ya.

Ben de 38 bedeni sevmiyorum. 34-36 beden daha güzel geliyor bana.
Ama sana 48 çok az gibi 50-51 ideal bence.

48 kiloyken bile 36 bazen 38 bedendeydim. Boyumuz da hemen hemen aynı. Bu kemik yapısıyla alakalı yani. Herkes o kiloda 34 beden olacak diye bir şart mı var?

1.67 ye boya 48 kilo, pek bi zayif olmazmi?
Siz bilirsiniz tabi ama. Bi deri bi kemik.

Bazi insanlarin kemikleri kucuk oluyor hem zayif hemde etine dolgun oluyor. Oyle yakistiriyorum insanlara, hem cok zayif hem etine dolgun. Ama sadece kemik goruntusu hic hos durmuyor.

Kesinlikle katılıyorum. Ben de 1.67 yim 54 kiloyum, 34-36 arası giyiyorum. Benden daha az kiloda olan arkadaşım hiçbir zaman 34 de giremediğini söyler. Kemiklerin inceliği ile alakalı sanırım.

Aynen. Kemiklerim çok ince, hatta 13 yaşındaki komşu çocuğunun bile kemikleri benimkilerden kalın. 1.65 boyum su an hamileyim 53 kiloyum. Gerçi hala şişmedim ama 3 kilo kadar aldım ve öncekine nazaran vücudumda biraz ödem var. Ama hala 34 bedene girebiliyorum. Kemiklerle alakalı sanırım.

Konu sahibi, bence çok zayıflama. İskeletora dönülüyor sonra. Şu anki kilondan hadi bi 5 kilo versen yeter bence.

Canim bu vücut tipine bağlı işte .
Ben 47 kiloda 90 -57-90 im

Başkası 60 kiloda
Başkasında bu ölçüler aşırı seksi duruyor
Ben de sıradan yoldaki kız gibi işte ooo fiziğe bak bele bak gibi bir şey olmuyor.

Balik etli, şişman ,zayıf farketmiyor yani .
Çok Seksi bi vücut formu var ve her kiloda kadın garip şekilde ona sahip olabiliyor .

Bende ayni kendimi bildim bileli balık etliyim dogumdan sonra canım skldi kafaya taktim 16 kilo verdim sonra 6 kilo geri aldım simdi tekrar diyetteyim tartimi kızım kirdi malesef bilemiyorum suanki kilomu ama iki kiloda olsa verdigimi hissediyorum
ben hep balik etliyim zaten silildim artik incecik olmak istiyorum

3-4 kilo versen yeter bence 47 olmak istemen cok gereksiz

1.67ye 58 zayıf bile, yani kilo almayın da zaten zayıfsınız. Neden bu kadar kasıyorsunuz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…