- Konu Sahibi ceyda_1984
-
korku ve istek içiçe gerçekten..mesela ben 28. haftadan sonra hastaneye yatmayı çok isterim.. sanki evde olunca yetişemeyiz, yine anlayamayız ya da geç kalırız gibi hislere kapılıyorum..keşke yatırsalar..... ama tabi o günleri bir görelim de hele hayırlısıyla..
galiba bir dahaki gebelikte en basit şeyde bile acile koşucaz.. doktor bir de "pozitif olalım hep" dedi.. bu yaşananlardan sonra, bunca evhamın içinde nasıl pozitif olabiliriz hiç bilmiyorum, ama herşeye değer....yeterki sağlıklı, uzun ömürlü bebeklerimiz olsun..
doktorum bana, eski doktorumun verdiği folik asitin 2 katı dozunu verdi şimdi.. eski doktorum 12. haftada bıraktırmıştı, şimdiki gebeliğin sonuna kadar içeceksin dedi.. umarım bu tedavi işe yarar ikimiz içinde..
buarada evimizi de tuttuk, 15 güne taşınacağız.. umarım yepyeni bir başlangıç olur........
horizon bende de mthfr667 heterozigot ve factor v heterozigot mutant a rastlandı
folik asit bir de bebaspirini verildi sadece
Canım öncelikle hamileliğin hayırlı olsun, çok sevindim senin için, sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebiş diliyorum senin için...
Benim de biliyorsundur belki sadece mthfr667 heterozigot, diğer değerlerim normal...
Benim doktorum folbiol + 100 mg coraspin + 0,3 ml fraxiparine kan sulandırıcı iğne vermişti bana...
Kan sulandırıcı iğneye gerek olmadığını ama yine de önlem amaçlı olarak kullanmamı istemişti...Doktorum hacettepede riskli gebelik uzmanı prof dr Lütfü Önderoğlu...Değerlerini ona mail yoluyla attığında nasıl bir tedavi yöntemini izlemen gerektiğini yazıyor...Genelde yazan herkese cevap yazıyormuş...Mail adresi hacettepenin sayfasında var...
canım 11.haftaya kadar geldik artık ya güzel dileklerin için tesekkür ederim
birçok dr la görüştük sadece biri iğne dedi bizimde kafamız karışık inan sorgulamak da istemiyorum artık biliyormusun kafaya takmak istemiyorum çok karışığım aspirin içiyorum o kadar
dediğin sayfaya bi bakayım çok sağol önerilerin için
peki lütfü hoca senn için uygulanan tedavi hakkında ne demişlşti melekvcim
horizon merhaba.nasılsın?
canım 11.haftaya kadar geldik artık ya güzel dileklerin için tesekkür ederim
birçok dr la görüştük sadece biri iğne dedi bizimde kafamız karışık inan sorgulamak da istemiyorum artık biliyormusun kafaya takmak istemiyorum çok karışığım aspirin içiyorum o kadar
dediğin sayfaya bi bakayım çok sağol önerilerin için
peki lütfü hoca senn için uygulanan tedavi hakkında ne demişlşti melekvcim
Canım, benim doktorum lütfü hocaydı,lütfü hoca iğneye gerek yok asprin yeter ama önlem amaçlı düşük doz iğne kullanalım demişti.Lütfü hoca dışındaki diğer doktorlar sedece asprin yeterli demişti.
Canım önemli olan senin rahat olman, kafan karışık omasın sakın, sen huzurlu olduktan sonra bebişin de sen de iyi olursun.11 haftayı atlatmışsın çok şükür, bebişini sağlıcakla kucağına alacaksın inşallah...
horizon bende de mthfr667 heterozigot ve factor v heterozigot mutant a rastlandı
folik asit bir de bebaspirini verildi sadece
slm esmeray kafanı karştırmak istemem ama bence başka dr git en kısa zamanda ve gerekirse iğneleri kullan bende 11 haftalık bebeğimi kaybettim geçen sene bu senede iğneler sayesinde 33 haftalık oğlumu dünyaya getirdim ve artı aspirin kullandım hemde bende seninki gibi değil sadece sınırda olduğu için kullandım genede erken doğmasının sebebi kordondan giden kanın akımını yavaşlayıp azalması sonucu kalp atışında düzensizlik oldu ve suyum geldi bence melek 79 yı dinle ve git inşallah hayırlısıyla doğumunu yaparsın canım
bakalım perşembe ikkili testimiz var melek cim araştırmaya gittmiştim ilk kontrol için şimdi devletten özel bir dr belirleyeceğiz eşim şu iğne işini o zaman soralım dedi hayırlısı artık cnm
bu arada kızın duruya kardeş düşünüyormusun Allahım inş. hayırlısıyla sağlıklı evlatlar versin sana
merhaba melekannesi67,
iyiyim, evi topluyoruz taşınmak için...ilaçlarımı düzenli içiyorum..sigarayı azalttım ama henüz bırakamadım
yürüyüş yapıyorum bol bol.. şimdilik haberler böyle..evi taşıdıktan sonra da tatile çıkacağız inşallah:) tatil dönüşü yeni ev, yeni şehir ve inşallah yeni bebek olur :)))) sen nasılsın, napıyorsun? çok öpüyorum
canım benim.bende genel olarak iyiyim.ruh halim değişken.işe gidip geliyorum işte.
işlerinde kolaylıklar dilerim.umarım herşey gönlünce olur.
inşallah canım.ALLAH herşeyi gönlünce hayırlısıyla versin inallah.en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.sen bana umut olacaksın inşallah.ben zaman geçtikçe hiç olmayacak,gene sorun çıkacak gibi hislere kapılıyorum.ama bizim gibi olupda sağlıkla doğum yapan birilerini duydukça umutlanıyorum.rabbim inşallah bütün melek annelerinin yüzünü güldürür.
kendine iyi bak.çok yorulma.görüşmek üzere.....
kızlar ben sımdı test yaptrıdıktan sonra oldukı pıhıtlasma cıktı sımdı hamıle kalırsam ılk dort ayım cokmu tehlıkelı ben zaten ozel bı doktor belırlıycem hamıle kalırsam amann ne evhamlı oluyo ınsan bolede sımdıden onu dusunmeye basldım adamıda zırt bırt rahatsız ederım artık benden sıkılır ama ıdere etcek artık napalım off ıns testlerde bısey cıkmaz ve ennkısa zamnda yaptırırım bu arada esmeray kocam ıkna oldu testı onsuz yaptırmama ama bı sartla babam arabyı satmıstı sımdı tekrar araba bakıyo :)araba alırsa gıt dedı yoksa otobusle olmaz dedı((
bu gece eski evimizdeki son gecemiz, yarın taşınıyoruz..inşallah bütün sıkıntıları, kötü günleri bu eve kilitleyip çıkarız...
ben 2. reglimi oldum bu arada..çabuk düzene girdi çok şükür :) senin durumun nasıl bu konuda?
bakarsın aynı anda hamile kalırız, çünkü benim eşimin varikosel problemi var.. ürolog bize "doğal yolla olması büyük ikramiyeyi tutturmak gibi birşey" demişti... biz de büyük ikramiyeyi tutturduğumuz halde kavuşamadık yavrumuza.. yine büyük ikramiye tutar mı bilmem...belki de aşılama, tüp bebek yoluna gitmek zorunda da kalabiliriz((( ama umarım yine doğal yolla olur...
çoğu zaman ümitsizlikle doluyum ama kendimi sürekli zorluyorum umutlu olmaya.. yatağa yattığımda hep iyi şeyler düşünmeye zorluyorum kendimi, zaten başka türlü uykuya dalamıyorum..
en yakın zamanda sağlıklı bebeklerimize kavuşalım.... kendine iyi bak:)
kızlar ben sımdı test yaptrıdıktan sonra oldukı pıhıtlasma cıktı sımdı hamıle kalırsam ılk dort ayım cokmu tehlıkelı ben zaten ozel bı doktor belırlıycem hamıle kalırsam amann ne evhamlı oluyo ınsan bolede sımdıden onu dusunmeye basldım adamıda zırt bırt rahatsız ederım artık benden sıkılır ama ıdere etcek artık napalım off ıns testlerde bısey cıkmaz ve ennkısa zamnda yaptırırım bu arada esmeray kocam ıkna oldu testı onsuz yaptırmama ama bı sartla babam arabyı satmıstı sımdı tekrar araba bakıyo :)araba alırsa gıt dedı yoksa otobusle olmaz dedı((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?