sen söyleyince baktım ben de. çok güzel modeller var. tam benim sevdiğim kalp yaka arkası v iniyor. modaysa yakın zamanda evlenmeliyim
bende işlemeli modellere bayılıyorum ve beli aşağıya kadar saran modellere bayılıyorum:)))
her tür model var buraya kesin bakmalı diye düşünüyorum...
sen söyleyince baktım ben de. çok güzel modeller var. tam benim sevdiğim kalp yaka arkası v iniyor. modaysa yakın zamanda evlenmeliyim
Ben ne zaman bakıcam yaa allahm evde kalıcakmışım gibi geliyoo :))
ben prenses kate'in gelinliğinden istiyorum :)
Kate Middleton Gelinliği {Kate Middleton's Wedding Dress} » Salıncakta iki Kişi
ben de modellere baktım tatlım bizim de niyet yok merak etme :)))
beraber turşumuzu kurarız en olmadı
evet çok kabarık ben de hiç sevmiyorum. eğer kollu olacağı kesinse bu şekilde güzel bi dantel işi olmalı bence de. çok daha güzel gösteriyor. ama bunun için dee plates lastiğiylee kol hareketleri yapman lazım kiii güzel dursun ahaha
ben de modellere baktım tatlım bizim de niyet yok merak etme :)))
beraber turşumuzu kurarız en olmadı
yok tatlım seni ellerimizle evlendiricez kınanda göbek atıcaz daha :) Benim kınam fln olursa da tek göbek atıcak siz olucaksınız zaten
kız aslı sen neden düşünmüyosun evliliği evlilik sana ters mi :)
ayyy benimde acil birşey yapmam lazım
göbeğim çok fena zaten bizde ailecek göbek var ama benim bişi yapmam gerek
aslı plates işe yarar mı benim için
yok kızz ters değil :)
asker dönüşü iş bulacak, kendini toparlayacak, ben yüksek lisansı kolaylıcam, aileler tanışçak. bunların hepsi yakın zamanda olmaz. yükseğin bitmesine 3yıl var :)
valla plates annemin bile vücudunu toparladı. vakit yaratıp dene biraz yapmayı. gerçekten herşey değişiyo.duruşun,karnın. benim alt karnım arada şişiyo ama üstü genelde düz. bunu da platese borçluyum dersem çok reklam yapmış olurum :))
bi de işin vakit boyutu var. akşam yorgun eve gittiğinde bi plates,bi duş al yat. hem vakit hızlıca geçer hem de askerine süpriz yapmış olursun geldiğinde.
:):):) yeni mi başladın sen yükseğe
benim askerimde diyodu en az 3 senemiz var evliliğe diye sonra baktık böyle olmuyor hızlandırdık birazda ben ikna ettim evliliğe
askerin ne mezunu canım
valla ilk benimkinde atıcaz göbekleri arabası olan yokmu kızları toplayıp gelsin :) ay zeynep kız hamile filan olursam senin kınada göbekte atamam :)
evet yeni başladım. zor zaten bölüm. nasıl bitçek bilmiyorum.
ben taşındığımdan beri çok rahat olduğumuz için evlilik pek aklıma gelmiyo :)) hayırlısı bide bu işlerde bakalım.
askerim teknik lise mezunu. 2yıllık ünv. bitirdi. arkasından açıköğretim işletme bitirdi. o yüzden anca gidebildi askerliğe :)
aslı bu platesi indirebileceğim bir site varmı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?