343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sen söyleyince baktım ben de. çok güzel modeller var. tam benim sevdiğim kalp yaka arkası v iniyor. modaysa yakın zamanda evlenmeliyim

bende işlemeli modellere bayılıyorum ve beli aşağıya kadar saran modellere bayılıyorum:)))
her tür model var buraya kesin bakmalı diye düşünüyorum...

Ben ne zaman bakıcam yaa allahm evde kalıcakmışım gibi geliyoo :))

yok kız ne evde kalması telli duvaklı gelin etcez seni :) ben bu şeylere çok uzaktım gelinlik çeyiz koltuk mobilya filan başıma geldi şimdi bi türlü karar veremiyorum

yapıcam yapoıcam :):)

ayyy benimde acil birşey yapmam lazım
göbeğim çok fena zaten bizde ailecek göbek var ama benim bişi yapmam gerek
aslı plates işe yarar mı benim için

ben de modellere baktım tatlım bizim de niyet yok merak etme :)))
beraber turşumuzu kurarız en olmadı

yok tatlım seni ellerimizle evlendiricez kınanda göbek atıcaz daha :) Benim kınam fln olursa da tek göbek atıcak siz olucaksınız zaten

yok tatlım seni ellerimizle evlendiricez kınanda göbek atıcaz daha :) Benim kınam fln olursa da tek göbek atıcak siz olucaksınız zaten

valla ilk benimkinde atıcaz göbekleri arabası olan yokmu kızları toplayıp gelsin :) ay zeynep kız hamile filan olursam senin kınada göbekte atamam :)

kız aslı sen neden düşünmüyosun evliliği evlilik sana ters mi :)

yok kızz ters değil :)
asker dönüşü iş bulacak, kendini toparlayacak, ben yüksek lisansı kolaylıcam, aileler tanışçak. bunların hepsi yakın zamanda olmaz. yükseğin bitmesine 3yıl var :)

ayyy benimde acil birşey yapmam lazım
göbeğim çok fena zaten bizde ailecek göbek var ama benim bişi yapmam gerek
aslı plates işe yarar mı benim için

valla plates annemin bile vücudunu toparladı. vakit yaratıp dene biraz yapmayı. gerçekten herşey değişiyo.duruşun,karnın. benim alt karnım arada şişiyo ama üstü genelde düz. bunu da platese borçluyum dersem çok reklam yapmış olurum :))

bi de işin vakit boyutu var. akşam yorgun eve gittiğinde bi plates,bi duş al yat. hem vakit hızlıca geçer hem de askerine süpriz yapmış olursun geldiğinde.

yok kızz ters değil :)
asker dönüşü iş bulacak, kendini toparlayacak, ben yüksek lisansı kolaylıcam, aileler tanışçak. bunların hepsi yakın zamanda olmaz. yükseğin bitmesine 3yıl var :)

:):):) yeni mi başladın sen yükseğe

benim askerimde diyodu en az 3 senemiz var evliliğe diye sonra baktık böyle olmuyor hızlandırdık birazda ben ikna ettim evliliğe

askerin ne mezunu canım

aslı bu platesi indirebileceğim bir site varmı ya

:):):) yeni mi başladın sen yükseğe

benim askerimde diyodu en az 3 senemiz var evliliğe diye sonra baktık böyle olmuyor hızlandırdık birazda ben ikna ettim evliliğe

askerin ne mezunu canım

evet yeni başladım. zor zaten bölüm. nasıl bitçek bilmiyorum.
ben taşındığımdan beri çok rahat olduğumuz için evlilik pek aklıma gelmiyo :)) hayırlısı bide bu işlerde bakalım.
askerim teknik lise mezunu. 2yıllık ünv. bitirdi. arkasından açıköğretim işletme bitirdi. o yüzden anca gidebildi askerliğe :)

valla ilk benimkinde atıcaz göbekleri arabası olan yokmu kızları toplayıp gelsin :) ay zeynep kız hamile filan olursam senin kınada göbekte atamam :)

Canımm benim kınam olsunda ben seni kucağıma alırım çok sallamadan birlikte oynarız

aynı benim askerim gibi sırf askere kısa gitmek için işletme mezunu oldu yoksa bilgisayar programcısı :)

evet hayırlısı. allah hayırlı zamanlarda evlenmeyi nasip etsin :)

aslı bu platesi indirebileceğim bir site varmı ya

ben çok ayrıntılı bilmiyorum,evde kayıtlı sitelerin hepsi askerim sayesinde :)
torrent diye bi program kullanıyorum ben. bu program üzerinden istediğin dosyayı daha önce indirmiş olanların hepsinden sen alıyor gibi oluyosun. bağlantın kopsa da tekrar bağlandığında devam ediyor falan. o torrenti destekleyen siteler var bikaç tane. evde kayıtlı olan o. orda siteye girip aradığını yazıyosun, sonra inmeye başlıyor torrent üzerinden. eski mp3 indirme programları gibi
ebrunu sitesinde de günlük platesleri var. kanal8 dekileri gün gün ekliyordu. orda da buluyosun herhangi bir günü(yeni başladığın için ilk günleri sana daha uygun olur) onu tıklayıp ben yüklenmesini bekliyorum. sonra gidip playe basıp geçiyorum karşısına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…