Canımm benim kınam olsunda ben seni kucağıma alırım çok sallamadan birlikte oynarız
aynı benim askerim gibi sırf askere kısa gitmek için işletme mezunu oldu yoksa bilgisayar programcısı :)
evet hayırlısı. allah hayırlı zamanlarda evlenmeyi nasip etsin :)
evet bence de. bi zamanı vardır kesinlikle biz de o günü bekliyoruz diye düşünüyorum. o yüzden rahatım belki de. :))
ya benim evde intyernet yok cdsi satılıyor değilmi dışarda bari cdsini alayım
çok kafaya taktım bı göbek işini eşim gelene kadar halletmem gerek
tabi satılıyor. kitapçılarda falan var.
bu kadar istekliysen hemen yap bence de. yarın yada bugün al cd leri.destekliyorum seni! :)
tabi satılıyor. Kitapçılarda falan var.
Bu kadar istekliysen hemen yap bence de. Yarın yada bugün al cd leri.destekliyorum seni! :)
off ya gaza geldim aslı bana cdlerimi getir pazara :) yoksa bende D&rdan alırım taksimden
tamam canım iş yerinde bulamadım boş cd. bugün yarın alırım kırtasiyeden çekerim merak etme :))
yaşasın plates kardeşliğii. ben de gaza geldim bugün eve gidip yapıcam hemenn
powerplatetimi arttıracağım bugün :)
brnim manyak askerim gitmeden bana powerplate aleti aldı
ehehe google görseller sağolsun öğrendim neymiş:)
ya ben spora da gittim.her hafta artan bi program uyguladım. en sonlarda 2 saat aralıksız spor yapıyodum ama bu kadar faydasını görmedim.
kafama göre yaptım yapmadım.günde 40-45 dk zaten.cd ler biraz daha uzun gerçi.
38 beden giyiyodum geçen kış falan. çalışmaya başlayınca yavaş yavaş şiştim gene ama onda benim hatam var.
bende kendi çapımda evde karın kalça hareketleri yapıyorum ama aksatıyorum ve elbette olmuyo karar verdim platese
baktım internette 12 tl ebru sallı nın cd leri:)))
bende kendi çapımda evde karın kalça hareketleri yapıyorum ama aksatıyorum ve elbette olmuyo karar verdim platese
baktım internette 12 tl ebru sallı nın cd leri:)))
kızlar bi yandan da boğazı tutmak lazım :)
ben dün akşam 1 kase diyet yoğurt yedim sadece. :) çikolatayının tadını unuttum :) iyi gidiyorum ben..
oyy tatlımsın ya :) dua edeyim cuma vakti tez zamanda seninde kınan olsun inş:)
ama bak askerinin yanına gidipte hemen yıldırım nikahı yapma tamam mı sonra arayıpta ben kocaya kaçtım deme bize :)
en istikrarlısı sensin bende ton balıklı salata yedim ama sonra bi paket biscolata mood yedim suçluyum asın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?