343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canımm benim kınam olsunda ben seni kucağıma alırım çok sallamadan birlikte oynarız

oyy tatlımsın ya :) dua edeyim cuma vakti tez zamanda seninde kınan olsun inş:)

ama bak askerinin yanına gidipte hemen yıldırım nikahı yapma tamam mı sonra arayıpta ben kocaya kaçtım deme bize :)

aynı benim askerim gibi sırf askere kısa gitmek için işletme mezunu oldu yoksa bilgisayar programcısı :)

evet hayırlısı. allah hayırlı zamanlarda evlenmeyi nasip etsin :)

evet bence de. bi zamanı vardır kesinlikle biz de o günü bekliyoruz diye düşünüyorum. o yüzden rahatım belki de. :))

ya benim evde intyernet yok cdsi satılıyor değilmi dışarda bari cdsini alayım
çok kafaya taktım bı göbek işini eşim gelene kadar halletmem gerek

evet bence de. bi zamanı vardır kesinlikle biz de o günü bekliyoruz diye düşünüyorum. o yüzden rahatım belki de. :))

biz hep plan yakarken ekimde nişan yaparız diyoduk anca yetiştiririz felan diye konuşuyoduk sonra mayısta aileleri tanıştırdık süreç öyle hızlı ilerledi ki bi bakmışız haziranın 19unda nişanımız takılmış ne kadar plan yapsakta kaderimize ne çizilmişse o ozaman oluyor :)

ya benim evde intyernet yok cdsi satılıyor değilmi dışarda bari cdsini alayım
çok kafaya taktım bı göbek işini eşim gelene kadar halletmem gerek

tabi satılıyor. kitapçılarda falan var.
bu kadar istekliysen hemen yap bence de. yarın yada bugün al cd leri.destekliyorum seni! :)

off ya gaza geldim aslı bana cdlerimi getir pazara :) yoksa bende D&rdan alırım taksimden

tamam canım iş yerinde bulamadım boş cd. bugün yarın alırım kırtasiyeden çekerim merak etme :))
yaşasın plates kardeşliğii. ben de gaza geldim bugün eve gidip yapıcam hemenn

tamam canım iş yerinde bulamadım boş cd. bugün yarın alırım kırtasiyeden çekerim merak etme :))
yaşasın plates kardeşliğii. ben de gaza geldim bugün eve gidip yapıcam hemenn

powerplatetimi arttıracağım bugün :)

brnim manyak askerim gitmeden bana powerplate aleti aldı

powerplatetimi arttıracağım bugün :)

brnim manyak askerim gitmeden bana powerplate aleti aldı

ehehe google görseller sağolsun öğrendim neymiş:)
ya ben spora da gittim.her hafta artan bi program uyguladım. en sonlarda 2 saat aralıksız spor yapıyodum ama bu kadar faydasını görmedim.
kafama göre yaptım yapmadım.günde 40-45 dk zaten.cd ler biraz daha uzun gerçi.
38 beden giyiyodum geçen kış falan. çalışmaya başlayınca yavaş yavaş şiştim gene ama onda benim hatam var.

valla bende sözde baya inceydim sonra hızla geri aldım

bende kendi çapımda evde karın kalça hareketleri yapıyorum ama aksatıyorum ve elbette olmuyo karar verdim platese
baktım internette 12 tl ebru sallı nın cd leri:)))

oyy tatlımsın ya :) dua edeyim cuma vakti tez zamanda seninde kınan olsun inş:)

ama bak askerinin yanına gidipte hemen yıldırım nikahı yapma tamam mı sonra arayıpta ben kocaya kaçtım deme bize :)

cnm müşterim vardı şimdi gitti anca girebildim siteye..

Aminn canımm allah dualarını kabul etsin :))

elimde olsa orda yapıp gelirim hazır o psikolojideyken değişmeden halletmek lazım aslında yaa bu 15 ocak gelmiyo bi türlü afak atarsa 8 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…