343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

onlarıda kuzenlerimle beraber kardeşim yapacak el işi olacak malzemeleri eminönünden alıcaz :)

annemde kızların koluna bağlamak için tülbent oyaladı ( bizde adettir genç kızların koluna tülbent bağlanır onlarda çeyizlerine koyarlar benim bi sürü var kuzenlerimin düğününden)

güzeller ben gider aslı zeynep ırmak pazar günü görüşürüz hadi öpüldünüz kızlar bi aksilik olursa telefonla haberleşelim :)

Walla tatlımm kolumuzda tülbent başımızda duvak.. Hala evlenemezsek bilemiyorum artık

Slmm kızlarrr bir sorum olacakkk sizlere gerçi henüz erken ama sevgililer gününü
için ne yapılabilir var mı bir düşündüğünüz ?

bu arada tam 1 ayımız gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :):):):):)

1 ay= 4 haftamız gittii :)

ay inanamıyorummm .

5 ayımız bitti diyeceğimiz günleri iple çekiyorummmm :)

Off telefonumdaki mesajlarını okudum az önce tek tek çok kötü oldum.. Ben sevgilimi çoooook özledimmmm lütfen 15 ocak olsun artık dayanamıyorumm yaa

bu arada tam 1 ayımız gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :):):):):)

1 ay= 4 haftamız gittii :)

ay inanamıyorummm .

5 ayımız bitti diyeceğimiz günleri iple çekiyorummmm :)

Ooo maşallah o kadar geçmiş mi,ne güzel :)
İnşallah hemen geçer zamanın geri kalanı da..

Bir gün gelicek, bir gün kalıcakk...
İşte o gün bizim günümüz olucak...

evet kızlar ya sonunda bir ay geçti işte bir gün son bir ayimizi saymaya başlicaz :97:

inşallahhhh o gün bizim bu postumuzu bulup altına gülücükler koycammmm :))))

biraz önce konuştuk. çok şükür en az günde 2 kez arıyo. zaman su gibi geçecek inşallahh.

güzeller ben gider aslı zeynep ırmak pazar günü görüşürüz hadi öpüldünüz kızlar bi aksilik olursa telefonla haberleşelim :)

tamam tatlım haberleşiriz gene. öpüyorum artık görüşmek üzere diyeyimm :)))

azıcık gözümü açabildim çok fenayım kızlar ben iyileşiceğime hasta oluyorum git gide , pazar günü de gelmeyi çok istiyodum

inşallahhhh o gün bizim bu postumuzu bulup altına gülücükler koycammmm :))))

biraz önce konuştuk. çok şükür en az günde 2 kez arıyo. zaman su gibi geçecek inşallahh.

Ay evet canım ya o gün gelsin bende koyucam :97: Benimki de iki kez arıyo ama biz hala uzun konuşamıyoruz olduğu yerde ayın 19 una kadar denetim varmış çarşıya da çıkamayacaklar ve dolasıyla bende evci çıkarmaya gidemiyorum o denetimden sonra beli daha rahat arar diye umuyorum.

benim de sevgilim hatay serinyolda jandarma kısa dönem,hep arıyo ama çok özlüyorum hiç alışamıyorum yokluğuna.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…