ayy ne güzel yaa annesiyle iyi olman büyük avanatj. Görümceninde derdi neyse manyakmıdır nedir. Bak bende şimdi merak görüş askerinle hemen gel anlat bize :)
Oleeeeey süpersinn çook güzel olucak hepimiz için herşey çooooooook :))) Pazartesi sabahı mutluluk haberleri vericem size :)
İnşallah canım benim.. :) Kızlar ben yavaş yavaş kaçar.. Anneme yardım edicem biraz. Benimkinin arama saati geldi. 5-6 arası ararsa arıyo, yoksa hiç zannetmiyorum bi daha. Öpüyorum ikinizi de, görüşmek üzere inşallah.. Dualarım sizinle..
İnşallah canım benim.. :) Kızlar ben yavaş yavaş kaçar.. Anneme yardım edicem biraz. Benimkinin arama saati geldi. 5-6 arası ararsa arıyo, yoksa hiç zannetmiyorum bi daha. Öpüyorum ikinizi de, görüşmek üzere inşallah.. Dualarım sizinle..
e bi gece önceden başka yerde kalcam desen bütün günü dışarda geçirebilir misin?
arkadaşında falan kalıp sabah otobüse gidebilirsin belki.e bide evde bissürü yemek yapçam diyosun onu nasıl yapçaksın?
günaydınnnnnn
zeynep çok heyecanlıyım ya bir gün akldı kavuşmanıza inşallah herşey çok güzel olacak inşallah
gülçin nerelerde ya dünden beri sorcağım unutuyorum çok mu yoğun aceba
kızlar zeynebin görüşmesi çokk ii geçmiişş
(null)
günaydın hatunlar ben geldim izmitten yeni bir haftaya başlıyoruz inş. sular seller gibi geçip gider bu hafta da.
günaydınn inşallah hemencecik biter bu haftada dün askerimi gördüm çok mutlu oldum orda ki internet cafeler çok kötüydü ama hiç yoktan iyi napalım
toparlanmış çok şükür ankara da ki halinden çok çok iyi görünüyodu çok özlemişim
bizim evde misafir var evden çıkamadım mecbur alt komşuya indim ve çok sinirim bozuldu bu yüzden rahat rahat konuşamadım
anlayacağınız aksiliklerle dolu bir görüşme oldu olsun gördüm ya yeter buna da şükür diyorum...
gözün aydın gülçincan. hiç yoktan iyidir ben 23 aralıktan beri yüzüne hasret kaldım askerimin. haftaya çıkarsa yine görürsün inşallah.
inşallah canım inşallah sende görürsün askerini :)
konuştnuz ama sanırım siz dün internetten öyle değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?