343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ayy ne güzel yaa annesiyle iyi olman büyük avanatj. Görümceninde derdi neyse manyakmıdır nedir. Bak bende şimdi merak görüş askerinle hemen gel anlat bize :)

Bi görüşiyim durur muyum hiç ilk işim size anlatmak olucak zaten başka söyleyebilceğim kimsede yok :)) hatta pazar 4te dönüş otobüsüm var otobüse biner binmez telefondan en azından nasıl geçtiğini mutlaka yazarım pazarteside detayları anlatırım :)

Oleeeeey süpersinn çook güzel olucak hepimiz için herşey çooooooook :))) Pazartesi sabahı mutluluk haberleri vericem size :)

İnşallah canım benim.. :) Kızlar ben yavaş yavaş kaçar.. Anneme yardım edicem biraz. Benimkinin arama saati geldi. 5-6 arası ararsa arıyo, yoksa hiç zannetmiyorum bi daha. Öpüyorum ikinizi de, görüşmek üzere inşallah.. Dualarım sizinle..

Teşekkür ederim canım bende öpüyorum seni.. Ararsa haber ver bizede mutlaka

tamam canım ben çok öptüm seni arar inş. :) ahh ahh darısı benim başıma gerçi sağsalim yerine varmış olsun yeter bana

Canlarım Pazartesi gecesi 21:00 dan sonra 341.dönemlerin depük gecesi olucak.
veda gecemizz. sizleride yanımızda görmek isterizz.
gelebilirseniz topiğimize çok güzel olurr. hem sizede fikir olur :)
Allah hepimizi sağ salim kavuştursun askerlerimize inşallahh...

Gece arkadaşımda kalamam tatlım akşam yemekler için çanta fln hazırlamam lazım evde.. Yemekleri de size yapıyorum diye biliyor hani sözde kartepeye gidicez ya yolda yolluk olsun acıktıkça yeriz dedim allahtan çok detaya inmiyo annem ohh yap tabi kızım afiyet olsun dedi bitek sabahtan şüphelenebilirdi 6da çıkıcam diye onuda kartepe anca yol fln diye hallettim :) Aslıcım sen bu yazıları 4 gün önce yazmışsın ben görmemişim öyle sıkıntıdan geçmişi okurken gördüm cevap vermemişim diye çok kötü hissettim kendimi o yüzden çok geçte olsa yazmak istedim :)

günaydınnnnnn
zeynep çok heyecanlıyım ya bir gün akldı kavuşmanıza inşallah herşey çok güzel olacak inşallah

gülçin nerelerde ya dünden beri sorcağım unutuyorum çok mu yoğun aceba

günaydınnnnnn
zeynep çok heyecanlıyım ya bir gün akldı kavuşmanıza inşallah herşey çok güzel olacak inşallah

gülçin nerelerde ya dünden beri sorcağım unutuyorum çok mu yoğun aceba

Günaydıınnn canımm yaa şansıma bak ben çok hasta oldumm sabah bi kalktım burnum tıkalı boğazım yanıyo halsizim ama allahtan ateş yok

Amaa bu benim heyecanımı hiç yok eder miii? hayıırrrr hastada olsam gidicem kaç haftadır günler geçsin diye bekliyorum midemde kelebekler uçmuyo sanki dans ediyo duramıyorum yerimde :))) Sen nasılsın tatlım? Askerinle konuşabildin mi bidaha?

kızlarr merhabaa ben geldim zeyneep çooook heyecanlıyım inşallah güzel geçer inşallah:)))

benm askerim nöbete başladı canımm

kızlar merhaba. Askerinizden haber alıomusunuz ? inşallah mutlu haberler alıyosunuzdurr.. Benden tavsiye belki bende bir ilk olduğu için bu şekilde konuşuyorumdur. Askeriniz uzaktayken ondan habersiz hayal kurup mutlu olmayın.. belkide bu söz benim için geçerlidir.Ama şunuda anladım benim askerim o kadar bencilmişki bütün yaz tatil yapıp planlarını kurmuş bile.. o Planların arasında sen varmısın diye sorarsanız tabiiki yokum.. Heleki mayısta sözlenecekken şimdi ise bu işin bir muaamma olduğunu öğrenmek nasıl bir duygudur tahmin edemezsiniz kızlar..

Nasil yani canim? Niye sozunu muamma oldu ne aciklama yapiyor sana bunu sordugunda? Planlarinin icinde tabiiki de sen de olmalisin.

Benimki de askerde tanistigi arkadasinin memleketine gitmek istiyo ana once benden izin istedi. Belki cok skldigi icin smdiden planlar yapiyodur bi suru

günaydın hatunlar ben geldim izmitten yeni bir haftaya başlıyoruz inş. sular seller gibi geçip gider bu hafta da.

günaydın hatunlar ben geldim izmitten yeni bir haftaya başlıyoruz inş. sular seller gibi geçip gider bu hafta da.

günaydınn inşallah hemencecik biter bu haftada dün askerimi gördüm çok mutlu oldum orda ki internet cafeler çok kötüydü ama hiç yoktan iyi napalım
toparlanmış çok şükür ankara da ki halinden çok çok iyi görünüyodu çok özlemişim
bizim evde misafir var evden çıkamadım mecbur alt komşuya indim ve çok sinirim bozuldu bu yüzden rahat rahat konuşamadım
anlayacağınız aksiliklerle dolu bir görüşme oldu olsun gördüm ya yeter buna da şükür diyorum...

gözün aydın gülçincan. hiç yoktan iyidir ben 23 aralıktan beri yüzüne hasret kaldım askerimin. haftaya çıkarsa yine görürsün inşallah.

gözün aydın gülçincan. hiç yoktan iyidir ben 23 aralıktan beri yüzüne hasret kaldım askerimin. haftaya çıkarsa yine görürsün inşallah.

inşallah canım inşallah sende görürsün askerini :)
konuştnuz ama sanırım siz dün internetten öyle değil mi

günaydınnnnnn
zeynep çabuk gel detayları anlat dün aklım fikrim sendeydi
bende cumartesi kocamla konuştum onda cam vardı bende yoktu gördüm
ama ben görüntülü konuşmak istemiyorum ya
görüyorsun dokunamıyorsun elini tutamıyorsun ancak bakıyorsun
yok yok bana göre değil kötü oluyorum ben
eee kızlar iyisiniz değilmi
bişi dicem bugün 120 gün kaldı benim aşağıdaki cetvel 4 ay bir gün yazıyo kafayı yedi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…