günaydınnnnnn
zeynep çabuk gel detayları anlat dün aklım fikrim sendeydi
bende cumartesi kocamla konuştum onda cam vardı bende yoktu gördüm
ama ben görüntülü konuşmak istemiyorum ya
görüyorsun dokunamıyorsun elini tutamıyorsun ancak bakıyorsun
yok yok bana göre değil kötü oluyorum ben
eee kızlar iyisiniz değilmi
bişi dicem bugün 120 gün kaldı benim aşağıdaki cetvel 4 ay bir gün yazıyo kafayı yedi galiba
günaydınnnnnn
zeynep çabuk gel detayları anlat dün aklım fikrim sendeydi
bende cumartesi kocamla konuştum onda cam vardı bende yoktu gördüm
ama ben görüntülü konuşmak istemiyorum ya
görüyorsun dokunamıyorsun elini tutamıyorsun ancak bakıyorsun
yok yok bana göre değil kötü oluyorum ben
eee kızlar iyisiniz değilmi
bişi dicem bugün 120 gün kaldı benim aşağıdaki cetvel 4 ay bir gün yazıyo kafayı yedi galiba
günaydın canımcım zeynep i bende çook merak ediyorum gelsede anlatsa:))
benm moralim bozuk azıcık memleketten haber gönderdiler aile dostumuz var baya yakınız onlarında benden 1 yaz büyük oğlu var
beni ona istediler ben hayır dedim bizimkiler neden diye üstüme geldi biraz
anlatamadım annem falan biliyo babamda biliyo ama babaannem diğer büyükler hayır dememe anlam veremedi
çocuk çok iyiymiş bilmem neymiş birlikte büyüdünüz sende tanıyosun neden kabul etmiyosun falan dediler
bende olmaz istemiyorum dedim ama çok moralim bozuldu sıkıldım iyice artık askımı herkese ilan etmek istiyorum
böyle şeylerle karşılaşmak istemiyorum dayanamadım ağladım dün askımda sordu ne oldu sende bişey var dedi anladı ,
bende salak gibi anlattım o da üzüldü korkuyo aklını çelmesinler sakın diyo garibim bende dehşete düştüm öyle deyince
askım saçmalama benm gözüm senden başkasını görmez dedim pişman oldum söylediğime(
boşver bilmesi ii olmuş en azından ciddiye alır geçen sene benim başıma geldi bu babamla annem bilmiyodu tutturdular seni komşu oğlu ile tanıştırcaz önce benimkinin paçası tutuştu hatta geçen sene tecili bozdurup askere gidecekti biran önce tanışsınlar diye. sonra ben istemiyom filan dedim olmadı zaten
annenle baban bi bahane bulsunlar ki baban biliyosa pek sorun değil bence üzülme canım sen
ben hayır dedim zaten ama üstüme gelince büyükler çok sıkıldım üzüldüm ne bileyim işte off gıcık bir durum
günaydın canımcım zeynep i bende çook merak ediyorum gelsede anlatsa:))
benm moralim bozuk azıcık memleketten haber gönderdiler aile dostumuz var baya yakınız onlarında benden 1 yaz büyük oğlu var
beni ona istediler ben hayır dedim bizimkiler neden diye üstüme geldi biraz
anlatamadım annem falan biliyo babamda biliyo ama babaannem diğer büyükler hayır dememe anlam veremedi
çocuk çok iyiymiş bilmem neymiş birlikte büyüdünüz sende tanıyosun neden kabul etmiyosun falan dediler
bende olmaz istemiyorum dedim ama çok moralim bozuldu sıkıldım iyice artık askımı herkese ilan etmek istiyorum
böyle şeylerle karşılaşmak istemiyorum dayanamadım ağladım dün askımda sordu ne oldu sende bişey var dedi anladı ,
bende salak gibi anlattım o da üzüldü korkuyo aklını çelmesinler sakın diyo garibim bende dehşete düştüm öyle deyince
askım saçmalama benm gözüm senden başkasını görmez dedim pişman oldum söylediğime(
canım ya benzer bi olay enimde başıma geldi
insan kendini çok kötü hiisediyo çok iyi anlıyorum seni
benim ailemde biriyle görüştüğümü bilmiyordu
bana talip olan çocukta gerçekten çok iyi biriydi ailesi falan tanıdığımız bildiğimiz bi aileydi
neden istemiyorsun diyorlardı bundan daha iyi birinimi bulcan
haykırmak istiyordum bende ama sadece ben istemiyorum diyebiliyordum
çok şükür ki kurtuldum sende üzme canını
ailen bildikten sonra asla böle bişi olmaz zaten
hayırlısıyla askerim gelsede kurtulsam şu durumlardan ödüm kopuyo bir aksilik olur olmaz bu iş diye
allahım çok dua ediyorum inşallah bir sıkıntı olmadan kavuruşurum askıma o da öyle diyo bir an önce gelsem de bu işi bitirsek diyo
elim kolum bağlı bıktım dedi dün(
hayırlısıyla askerim gelsede kurtulsam şu durumlardan ödüm kopuyo bir aksilik olur olmaz bu iş diye
allahım çok dua ediyorum inşallah bir sıkıntı olmadan kavuruşurum askıma o da öyle diyo bir an önce gelsem de bu işi bitirsek diyo
elim kolum bağlı bıktım dedi dün(
keşke sadece aileri tanıştırdıktan sonra gitseydi askere gelince nişan takar düğün yapardınız
ama herşeyde bir hayır vardır üzme sen canını tatlımm
341. Döenmi okuyorum allahım ne güzel ya kavuşuyorlar
Bizede nasip et rabbim şu günler su gibi akıp geçsin inşallah
babam razı olmadı fatmam yaa bende istedim neymiş erkek askere gidince çok değişirmiş o yüzden askere gitsin gelsin öyle dedi
bir de benm çok yakın bir kız arkadaşım söylüydü ailecekte görüşüyoruz onlarla
sözlüsü dağıtım iznine geldiğinde söz kesildi arkadaşımıda isteyen çok oluyodu çocuk ikna etti arkadaşımı o da ailesini ikna etti
sözü kestiler çocuk 15 ay yaptı askerliğini askerden gelince çok değişti düğün eylül yapılacak dediler
eylül oldu kasım kasım oldu şubat derken başka sorunlarda çıktı arkadaşım dayanamadı bozdu sözü düşünün 8 yıldır birliktelerdi
ve benm ailemde buna sahit oldu ben babama tanışalım dediğimde nihal in başına gelenlerin en büyük şahidi biziz
askerden gelsin eğer hala isterse olur bu iş dedi tabi benm yüreğim yangın yeri alev alev yanıyorum askerimde değişirse ne yaparım diye
bakalım hayırlısı(
hepimizde böyle bir risk var tatlım bizde nişanlıyız değişirse adam değişir yani ama babanın içine öyle sinecekse öyle olsun benimkilerde askere gitmeden evlendirmediler beni
aynen öyle canım hayırlısını diliyoruz her zaman
allah sevdiklerimizi bize bağışlasın
amin canım amin
zeynep nerde gelirdi bu saate kadar bilgin var mı
pazartesi yoğunluğu vardır belki haberleşmedik en son dün akşam konuşmuştuk
anladım canım merak ediyorum konuşabilmiş mi askeriyle herşeyi nasıl cevaplar almış...
konuşmuş canım askeri demiş askerlik psikolojisi değil bu demiş ben senden vazgeçemeyeceğimi anladım demiş ve gerekirse ailemi silerim demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?