- 28 Eylül 2011
- 114
- 34
- 318
benim de bu kötü huydan kurtulmam lazım. özellikle eşimle olan ilişkimi çok olumsuz etkiliyo. adam hatamı söylese de kabul edemiyorum.. ufacık bişey bile bazen kocaman oluyo bu yüzden..
Benim yakın arkadaşımda yengeç canım aynı huy onda da var.. Nişanlısıyla sürekli kavga ediyodu bu yüzden sonra baktı nişanlısını kaybediyo düzeltti kendini :) Bence eşin hatanı söylediğinde 10 sn dur düşün haklılık payı ne kadar diye eğer haklılık payı görürsen daha sakin konuşmaya başla evet bu senin böyle haklısın ama bende bu yüzden böyle düşündüm de hem daha olumlu bir konuşma yaparsınız hemde daha sonra sakin düşündüğünde aslında haklıymış diyip için rahatsız olmaz.. Uygulaması zor ben çok çabuk parlarım kırıcı bir şekilde eleştiriyosa biliyorum ama bi süre yaptıktan sonra alışkanlık haline geliyo tatlım :)
Canlar ben çıkıyorum izmite gidicem akşama facebooka gelirim ordada görüşürüz öpüyorum
Çok çooook teşekkürler kızlar aslında arayamadıklarında içten içe kesin işleri var diyoruz ama yine de insan meraktan ölüyoracaba yerine vardı mı sağsalim, acaba görevi ne olacak bunları düşünmekten delirecem sabahtan beri ( bir arasa 10 sn de olsa aşkım geldim dese dünyalar benim olacak. Bu günlerimizi heralde ömür boyu unutamayacağız anı olacak ilerde çocuklarımıza anlatacağımız. offf Allahımmm ne oluur arasın hemeen ne oluurrr (
Canlar ben çıkıyorum izmite gidicem akşama facebooka gelirim ordada görüşürüz öpüyorum
Çok çooook teşekkürler kızlar aslında arayamadıklarında içten içe kesin işleri var diyoruz ama yine de insan meraktan ölüyoracaba yerine vardı mı sağsalim, acaba görevi ne olacak bunları düşünmekten delirecem sabahtan beri ( bir arasa 10 sn de olsa aşkım geldim dese dünyalar benim olacak. Bu günlerimizi heralde ömür boyu unutamayacağız anı olacak ilerde çocuklarımıza anlatacağımız. offf Allahımmm ne oluur arasın hemeen ne oluurrr (
Canım dua ediyorum, inşallah seni daha fazla merakta koymaz, inşallah hemen bi fırsat bulur da arar..
Yarına kalırsa kafayı yerim heralde :) bir de ben yarın gelinlik bakmaya gideceğim valla aramazsa oraya bile gidememOff benimkide hiç aramadı bugün ama olumlu düşünüyoruz tatlım fırsatları olmamıştır bizim kadar pimpirikli değiller biz bi yolunu bulur ararız ama onlar müsait olunca arıyolar mutlaka arıcaktır işlemlerin bitmesini bekliyodur birde akşam yemeği hazırlıkları var canım bugün bi ihtimal arayamasalar bile yarın mutlaka duyucaksın sesini ama inşallah yarına kalmıcak
Yarına kalırsa kafayı yerim heralde :) bir de ben yarın gelinlik bakmaya gideceğim valla aramazsa oraya bile gidemem
canım pazara kadar konuşamazsak bidaha bol bol dua et bana olur mu güzel bir konuşma yapalım şu askerimleBende çok öpüyorum seni dikkat et kendine asker ararsa da msj at mutlaka aklım sende..
ayyy canım benim yaaa :)))) inş daha güzel günler senin olsun :) zeynepcim sen şu uyuz görümcesi olan arkadaşımızdın dimi :) hep okuyordumda ordan biliyorum inş. karıştırmamışımdır :)Ayy ne güzel darısı başıma :)) arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak arıcak :)))) Bak 40 kere söyledim olucak :)))))
ayyy canım benim yaaa :)))) inş daha güzel günler senin olsun :) zeynepcim sen şu uyuz görümcesi olan arkadaşımızdın dimi :) hep okuyordumda ordan biliyorum inş. karıştırmamışımdır :)
Zeynep walla bende sabırsızlıkla pazartesiyi bekliyorum, buluşman nasıl geçecek, bize neler anlatacaksın diye.. İnşallah hem bol hasret giderdiğin, hem de konuşmalarınızdan olumlu sonuç aldığın bi görüşme olur..
Evet canım ne yazık ki o benim :) görümcek tam bir felaket tellalı başıma takmış kafaya ayırıcak illa :))
ruh hastası yaa ne gıcık şey boşver önemli olan sevgilinin senin yanında olup olmadığı gerisi fasafiso. Ayy acaba seninkine ayarlayacağı bir arkadaşı falanmı var :) peki kaynanan nasıl?
İnşallahhh canım yaa sabah o yüzden hem heyecanlıyım hem değil gibiyim dedim.. Bi yanım çok özledi hemen yanına koşmak istiyo saatleri sayıyo diğer yanım hep cuma da kalalım korkuyosun işte diyo..
İşte sevgilimin tüm gücüyle benimle savaşıcağını bilsem emin olsam daha rahat olucam, bakalım pazar günü konuşucaz bu konuları kararı ne beyfendinin :) Ooo o cadının ayarlamak istediği tanıştıracağı kaç kız var canım bi görsen :) Sevgilimin annesiyle babası 3 yıl önce ayrıldı.. 27 yıllık evlilikleri bitti babaanne ayırdı onları da.. Annesi tek yaşıyo kıyamam bitek o seviyo beni zaten bunaldığında gel yanıma kızım sen en iyi ben anlarım 27 yıllık evliliğimi yıktılar senin 6 yıllık ilişkini mi bozamıcaklar üzülme sen nolur allah hayırlısını versin sana işallah diyo bende ben oğlunu çok seviyorum hayırlı başka birinide istemiyorum hep hakkımda hayırsızsa bile allah hayırlı edip versin bana diye dua ediyorum diyorum :))
Korkma canım benim, güzel olacak inşallah.. Hatta çok güzel olacak. Yazıyımmı canım kırk kere bende? :)
Zeynep askeriyle pazar günü çok mutlu olacak.
.
.
.
.
kıııırrk :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?