343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

13 numaraya binecen canım
ikbal caddesinde seyrek sokak durağı orda inecen sevgi parkından sonraki durak dersişn şoföre

SEnin icin caba göstermesi cok güzel tatlm bak bizde aramak icin illa rahat olucaklar diyoduk ama öyle degilmis iste..

mervecan ben gidicem her halükarda zeynepte yanımda zaten gülçinde şartları zorlucak sende gel kafan dağılsın ben de senin gibi oldum bu aralar

13 numaraya binecen canım
ikbal caddesinde seyrek sokak durağı orda inecen sevgi parkından sonraki durak dersişn şoföre

Ben ümraniye belediyesini biliyorum hospitalıum hastanesi var onun dısında bi yer bilmiyorum canım ama haberlesiriz buluruz :) gec cvp yazdım kızlar yengem geldi bize kahve ictik fal baksana dedim anlAmam ki dedi ya bak salla iste dedim zeynep 2 kisi var burda cook uzun 2 kisi yada bi tepeye cıkmıslar birinin başında duvak var iki kisinin tam altında da at var senin muradın olucak tabagında da koca balik cıktı baska bisey göremedim yani var ama anlamam biliyosun dedi olsun yenge gördüklerin yetti bana dedim :))

olcak bu iş bebek :):):)

mervecan ben gidicem her halükarda zeynepte yanımda zaten gülçinde şartları zorlucak sende gel kafan dağılsın ben de senin gibi oldum bu aralar

walla bende şartları zorlıycam hatta yalan söyleyip çıkıcam. cumhur izin verse de bi de babamdan izin alıyorum bu yaştan sonra.. izin almak değil de yani, internetten kızlar dersem şimdi kesin laf yapıcak. bende napiyim söylemiycem. takıntılıdır benim babam bu konularda..

hahahaa zeynep daha ne görsün kız, walla olacak bu iş :) ben fala inanmam gerçi pek sevmem de ama olsun, biz herşeyi hayra yoralım şimdi.. :)

cumhur izin verirse babana bi bahane uydur internetten diyince ailelere bişi oluyor hırlı mı hırsız mı diye haklılarda böyle düşünmekte ortam çok bozuk

tatlım pazar moral depolucaz birbirmizin yaralarını sarıcaz merak etme gönek atcaz bak :)

Ağlarsak ta birlikte olucağımız icin güldürürüz birbirimizin yüzünü bitek birbirimizin yanında icimizden geldigi gibi davranabiliyoruz bitek biz anlıyoruz bizi :)

Yolun ucunun nereye varacağını düşünmek beyhude bir çabadan ibarettir.
Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir.

Cok sevdim bu sözü :)

tatlım pazar moral depolucaz birbirmizin yaralarını sarıcaz merak etme gönek atcaz bak :)

ben atamam da siz atsanız da gayet eğlenceli olur :)) yalnız bu hafta çarşı var galiba, ya pazar günü olursa.. tuğbanın evde internet yok galiba. eğer pazar günü çıkarsa gelemeyebilirim ben. gelemezsem çok üzülürüm walla..

Sevdiklerinden uzakta ömründen 1 gün daha eksildi diye sevinen 3 sey vardır: biri mahkum, biri asker biri de bekleyen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…