hehehe süpersiniz ya merve sende gel canım ya kesin kesin pazar sabahı bana kahvaltıya buyrunnnnnnnnnnnnnn
13 numaraya binecen canım
ikbal caddesinde seyrek sokak durağı orda inecen sevgi parkından sonraki durak dersişn şoföre
biz hiç güzel konuşamadık benim moralim çok bozuktu ona yansıttım çok kötü olduk ikimizde upuzun mail yazmış bana demiş biliyomusun zeynep
"beni her an seni düşünüyorum nasıl yaparımda telefon açarım bilmem ne bilmem ne ya kız meraklanırsa." benim için çaba gösteriyormuş
canımm merhaba, bende geçmişi okuyodum şimdi. nabersiniz bakalım.. walla toplanacaksak gelirim ben ümraniyeye yakın da sayılırım zaten. hatta dünkü muhabbet üzerine bugün aradığında eşimden izin bile istedim. kesinleşti mi şimdi bu buluşma?
SEnin icin caba göstermesi cok güzel tatlm bak bizde aramak icin illa rahat olucaklar diyoduk ama öyle degilmis iste..
ikbal caddesinde seyrek sokak durağı orda inecen sevgi parkından sonraki durak dersişn şoföre
Ben ümraniye belediyesini biliyorum hospitalıum hastanesi var onun dısında bi yer bilmiyorum canım ama haberlesiriz buluruz :) gec cvp yazdım kızlar yengem geldi bize kahve ictik fal baksana dedim anlAmam ki dedi ya bak salla iste dedim zeynep 2 kisi var burda cook uzun 2 kisi yada bi tepeye cıkmıslar birinin başında duvak var iki kisinin tam altında da at var senin muradın olucak tabagında da koca balik cıktı baska bisey göremedim yani var ama anlamam biliyosun dedi olsun yenge gördüklerin yetti bana dedim :))
öyleymiş valla yazdıkları çok samimi geldi ilk kez böyle bişiler yazdı bana
olcak bu iş bebek :):):)
Özlem vurdu onlarıda canım ne guzel seyler yazmıs yuzun gülsün biraz :) tamam erkekler ama az da olsa onlarında duyguları var :))
mervecan ben gidicem her halükarda zeynepte yanımda zaten gülçinde şartları zorlucak sende gel kafan dağılsın ben de senin gibi oldum bu aralar
Ben ümraniye belediyesini biliyorum hospitalıum hastanesi var onun dısında bi yer bilmiyorum canım ama haberlesiriz buluruz :) gec cvp yazdım kızlar yengem geldi bize kahve ictik fal baksana dedim anlAmam ki dedi ya bak salla iste dedim zeynep 2 kisi var burda cook uzun 2 kisi yada bi tepeye cıkmıslar birinin başında duvak var iki kisinin tam altında da at var senin muradın olucak tabagında da koca balik cıktı baska bisey göremedim yani var ama anlamam biliyosun dedi olsun yenge gördüklerin yetti bana dedim :))
valla çok moralsizim ruh gibi oldum .
al benden de o kadar.. pazar günü psikolojinizi bozmam inşallah hepten..
walla bende şartları zorlıycam hatta yalan söyleyip çıkıcam. cumhur izin verse de bi de babamdan izin alıyorum bu yaştan sonra.. izin almak değil de yani, internetten kızlar dersem şimdi kesin laf yapıcak. bende napiyim söylemiycem. takıntılıdır benim babam bu konularda..
tatlım pazar moral depolucaz birbirmizin yaralarını sarıcaz merak etme gönek atcaz bak :)
tatlım pazar moral depolucaz birbirmizin yaralarını sarıcaz merak etme gönek atcaz bak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?