Gelicem canım beeen fatmayla m.köyde bulusup gelmeyi planlıyoruz :) Fatmam sana noldu tatlım neden kötü oldun?
iyi düşün canım benm pozitif olll:)))
bnim askerim gönderdiğim kargoyu almış aradı çook çook mutlu mektubu okuken duygulandım dedi
birde içine fluar koymuştum boynuma taktım 1 hafta onu yolladım kokunu içime çektim tekrar dedi gözleri dolmuş
kıyamam yaa ben üzül diye yapmadım dedim üzülmedim ki seni çok özledim dedi:)))
ohhhh süpsüper yaaaa ama erken gelin haaa
zaten hemen hava kararıyo erken gelin çok oturalım
Ayy ne güzel yaa masallah masallah kıyamam allah mutlulugunuzu daim etsin canım :) benimkide simdi aradı suratına kapattıgm icin özür dilerim düzelucek konusucaz halledicez herkes görücek sen kafana bisey takma beni bekle dedi bende insallah dedim insallahı fln yok olumlu dusunemedin gitti ya olucak sevgilim dedi hadi bakalım hayırlısı dedim bes kardesle tanısmak istermisin dedi
askerim upuzun bi mail yazmış bana çok duygulandım
Ne güzel tatlım sende cvp yaz hemen :) ağlamalar ve göbek atmaları pazara saklayalım :) istekiler neden sıktı canını?
hahahah siz gelin ben pazar günü mezdeke açıp göbek attıracam size:)))))
taksimden direk gelen otobüsler var ama numarsını bilmiyorum ya komşuma sorarım o biliyo
mecidiyeköyden 522 numaralı otobüsler geliyo buraya benim evime yakın duraktan gçiyo orda inersiniz sizi alırım ben
fatmacım şimdi baktım da 522 lerin güzergahı değişmiş
siz mecidiyeköyeki otobüslerin kalktığı yerden 122C lere bineceksiniz
son durakta ineceksiniz ordan taksiye bineceksiniz zatenm ordan benim ev arabayla 5 dakka
merve sende gel tubişlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?