343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Gelicem canım beeen fatmayla m.köyde bulusup gelmeyi planlıyoruz :) Fatmam sana noldu tatlım neden kötü oldun?

ya ne biliyim çok özledim tutamadım kendimi ağladım ve tüm müdürlüğe rezil oldum ayrıca ofistede canımı sıktılar

Ayy ne güzel yaa masallah masallah kıyamam allah mutlulugunuzu daim etsin canım :) benimkide simdi aradı suratına kapattıgm icin özür dilerim düzelucek konusucaz halledicez herkes görücek sen kafana bisey takma beni bekle dedi bende insallah dedim insallahı fln yok olumlu dusunemedin gitti ya olucak sevgilim dedi hadi bakalım hayırlısı dedim bes kardesle tanısmak istermisin dedi

biz hiç güzel konuşamadık benim moralim çok bozuktu ona yansıttım çok kötü olduk ikimizde upuzun mail yazmış bana demiş biliyomusun zeynep
"beni her an seni düşünüyorum nasıl yaparımda telefon açarım bilmem ne bilmem ne ya kız meraklanırsa." benim için çaba gösteriyormuş

Ne güzel tatlım sende cvp yaz hemen :) ağlamalar ve göbek atmaları pazara saklayalım :) istekiler neden sıktı canını?

ya ben bu ofise başlayalı 4 ay oluyo işlere yeni yeniş alışıyorum bi abla var ortaya konuşuyor ama sürekli şöyle yapmıyosunuz böyle yapmıyosunuz filan canım sıkıldı bide iyice hassas bi döneme girmek üzereyim

maile cevap yazıcam ama okuyamıcak şimdi

taksimden direk gelen otobüsler var ama numarsını bilmiyorum ya komşuma sorarım o biliyo

mecidiyeköyden 522 numaralı otobüsler geliyo buraya benim evime yakın duraktan gçiyo orda inersiniz sizi alırım ben

fatmacım şimdi baktım da 522 lerin güzergahı değişmiş
siz mecidiyeköyeki otobüslerin kalktığı yerden 122C lere bineceksiniz
son durakta ineceksiniz ordan taksiye bineceksiniz zatenm ordan benim ev arabayla 5 dakka

tamam canım öyle yaparız 122 c sen özelden bana cep telefonunu da yaz ki kaydediyim

bu arada sana özelden mesaj attım

merve sende gel tubişlere

canımm merhaba, bende geçmişi okuyodum şimdi. nabersiniz bakalım.. walla toplanacaksak gelirim ben ümraniyeye yakın da sayılırım zaten. hatta dünkü muhabbet üzerine bugün aradığında eşimden izin bile istedim. kesinleşti mi şimdi bu buluşma?

hehehe süpersiniz ya merve sende gel canım ya kesin kesin pazar sabahı bana kahvaltıya buyrunnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…