343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bugün kederliyim beterim bugün sesime ses değse çığlık oluyor üşüyor dallar toprak üşüyor....

ofistekiler canımı çok sıkıyor çokkötüyüm

aslında çok çok doğru ben bu açıdan düşünmemiştim göğüs gerebilecek mi ailesine onu denemek için bundan daha iyi fırsat mı olur(
çok sinir bozucu bu tarz şeyler ama yapabilecek bişey yok artık yaş tahtaya basma bitanem

Heyoooooooooooooo
Selammm kızlarrr.... akşamdan beri okuyorum kaldığım yerden oku oku bitmiyor anam..
Yaa ama biri bana zeynebin yani adaşımın olayını özetlesin çok merak ediyorumm noooliiyy burdaaaaaa
fıransız,alman,ingiliz,capoonn kaldımm yaaaaaaaaaaaaa

Hosgeldin tatlımm cok cenesi dusuk kızlarız dimi :) benim gorusme cok guzel gecti canım sizin dualarınızla masallah.. Ayrıntılar sayfa 378 de canım :))

ohhhh süpsüper yaaaa ama erken gelin haaa
zaten hemen hava kararıyo erken gelin çok oturalım

Bizde öyle dusunduk canım denemek icin super fırsat hem askerde tek dayanağı benim vazgecmesi cok daha zor daha rahat savunabilir askerden dönüncede o kadar savas verdim simdi vazgecmem diye düsünebilir diye düsünüyorum.. 4ay acabalarla gecmez en azından evet cok sinir bozucu hic hos diil korkuyorum ama yapıcak baska bisey yok durum ne yazık ki böyle

Hosgeldin tatlımm cok cenesi dusuk kızlarız dimi :) benim gorusme cok guzel gecti canım sizin dualarınızla masallah.. Ayrıntılar sayfa 378 de canım :))

Canım okudum çok duygulandım...
Ama olayın başını bilmediğim içinde pek yorum yapamicam.. yani siz askerden önce ayrılmışmıydınız.. gidincemi barıştın tatlım.. ailesi istemiyormu seni..
geçmiş olsun bu arada..

korkma canım allahım herşeyin hayırlısını versin eğer bu iş olacaksa her türlü olur zamana bırakmaktan başka çare yok(
ayrıca allah korusun olmazsa da kendi kaybeder sen elimden geleni yaptım dersin hiç olmazsa ama şimdi bu olumsuz şeyleri düşünmeyelim iyi düşünelim iyi olsun

Teseekkur ederim canım., evet 6yıldır birlikteyiz askerden önce ayrıldık ailesi yuzunden yemin toreninden sonra gorustuk barıstık ama askerlik psikolojisidir diye dusunuyoduk kızlarla yuzyuze konusmam lazımdı 2 gun oncede (ay sanki 1ay olmus gibi) yuzyuze konustuk okudugun gibi iste tatlım :)

Kendimi avutmuyorum hatta genelde olumsuz dusunurum ama bu sefer icime olucak gibi doğuyo insallah öyle olur... Sizin askerler nasıl? :)

Kendimi avutmuyorum hatta genelde olumsuz dusunurum ama bu sefer icime olucak gibi doğuyo insallah öyle olur... Sizin askerler nasıl? :)

iyi düşün canım benm pozitif olll:)))
bnim askerim gönderdiğim kargoyu almış aradı çook çook mutlu mektubu okuken duygulandım dedi
birde içine fluar koymuştum boynuma taktım 1 hafta onu yolladım kokunu içime çektim tekrar dedi gözleri dolmuş
kıyamam yaa ben üzül diye yapmadım dedim üzülmedim ki seni çok özledim dedi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…