343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

askerim aradı şimdi çok gergin ya 24 saattir uykusuzdu bana çatacak yer arıyodu alttan aldım
kral oldu valla ben hiç bu kadar alttan almamıştım

askerim aradı şimdi çok gergin ya 24 saattir uykusuzdu bana çatacak yer arıyodu alttan aldım
kral oldu valla ben hiç bu kadar alttan almamıştım

bende çoğu şeyi alttan alıyorum gelsinler hele bakalım neler olacak(
benm askımda saat 3 ten beri dışarda nöbetteymiş dondum diyo hastalanmaz inşallah

bende çoğu şeyi alttan alıyorum gelsinler hele bakalım neler olacak(
benm askımda saat 3 ten beri dışarda nöbetteymiş dondum diyo hastalanmaz inşallah

valla benimki12 aralıktan itibaren bi hastalandı daha iyileşmedi sürekli burnunu çekiyor
tüm gece dışarda 2 saat arayla nöbet tutuyor çok soğuk burası diyo izmir diye az sevinmemiştim sıcak olcak diye ama tersi oldu

izmir in kuru soğuğu var işte canım geceler kıyamet kopmuş gibi yağmur yağar ağaçlar bile uçar sabahlarda sanki gece bişey olmamış gibi güneş açar ama keskin bir soğuk vardır
malatya da da kar yağıyomuş

benimkide dün akşam aradı
aşkım vaktim oluyo seni aramaya ama hava çok acayip soğuk diyo
bütün ankesörlüler dışarda diyo
donuyoruz o yüzden bi kere arıyorum ne olur kızma diyo
delimisin sen iyi olsa istersen bi hafta arama dedim
kıyamam ya kimbilir nasıl soğuk

iyi söylemişsin kuzu ama 1 hafta aramazsa kafayı yeriz kız hep birlikte:))
şaka bir yana şu kış bitse üsümese askerlerimiz(

oyy kıyamam ben hiç birine biz evlerde üşüyoruz onlar bide nöbet tutuyolar

kızlar galiba 341lerden bir yaren askerden dönünde sevgilisinden ayrılmış okuyorum şimdi moralim bozuldu

Eğer ulaştırabilirseniz, termal iç çamaşırı alın askerlerinize soğuktan korunmaları için. Oğlum Erzurum'da, eh orası da -20 leri görüyor sık, sık bu aralar, ama bu termal çamaşırın çok farkettirdiğini söylüyor oğlum.

Biraz pahalı birşey 80 tl gibiydi sanırım, Marks&Spencerden almıştık. Normal iç çamaşırının üstüne giyildiği için 2 takım alınsa idare eder (orda fazla da temizliğe önem verdiklerinden süpheliyim, ya da en azından benim oğlum 2 takımı yeterli buluyor).

sena hanımcım bi coğumuzun askerinde var termal içlik aldılar benimkini ikna edemedim onun 2 kat normal yün içliği var nöbette onları üst üste giyoyormuş fazla eşya istemedği için aldırmadı termal olandan

kuzuu bozma moralini oluyo ne yazık ki böyle şeyler allahım bizden uzak etsin

ay kızla çocuk arasında sorun yokmuş oğlanın babası havaalanında kızla oğlan birbirini görmesin diye çocuğu almış hemen evine götürmüş çocukta kızı aramamış babasından korkuyomuş

Günaydınnn kızlaar :) Bende sabah sabah isim yazmadım ama ikimizede ilişkisi var yaptım hadi hayırlısııı :)
Sevgilisinden ayrılan yarene çok üzüldüm ya allah uzak tutsun bizde allah korusun

okudum canım çook moralim bozuldu ne kadar bencil insanlar var((

Günaydınnn kızlaar :) Bende sabah sabah isim yazmadım ama ikimizede ilişkisi var yaptım hadi hayırlısııı :)
Sevgilisinden ayrılan yarene çok üzüldüm ya allah uzak tutsun bizde allah korusun

hadi bakalım ne olacak kuzucan
bu arada kızla çocuk ayrılmamış ama çocuğun babası problemmiş babası çocuğu sindirmiş kızla görüştürmüyomuş

Hayat öyle oyunlar oynuyor ki, nereye tutunsam düşüyorum. Tam da palyaçonun dediği gibi, ' ağlayamadığımdan gülüyorum.Şafak 118

Tabi fazla eşya da dert oluyor oralarda, bir de çantalarına ulaşma sorunu olabiliyor. Gerçi şu anda 50 kişilik koğuşta 25 kişi oldukları için çantası da yanındaymış oğlumun, o açıdan şanslı. Ankara'da acemilikte yün çamaşır kullandı, termalin çok farklı olduğunu söylüyor, Ama tabi askerinize de çok israr etmeyin ikna için, malum şu anda hepsinin siniri burnunda, neye kızıp neyi kabul edecekleri belli olmaz. Eh, oralarda çok farklı, belki de çaresiz hissediyorlar kendilerini sanırım, her türlü nazlarını çekmek zorundayız anlaşılan.

ah ah sormayın sena hanımcım valla benimki annesine bişey yansıtmıyor ama benim burnumdan getiriyor sürekli bi sinirlenme hali ben artık tamam aşkım tamam balım demekten bi hal oldum. simdi nerde sizin oğlunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…