343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

valla bende çıkmak istemiorum hiç bugün arkadaşlarla buluşcaz ama hiç canım istemiyor bi tek sizin yanınıza koşa koşa geliyorum çünkü kimse bizi anlamıyor acıyarak bakıyor

ya eşim gittikten sonra ilk defa dışarı çıktım pazar günü
eve kendimi zor attım salak gibiydim ya mal gibi dolandım çarşıda
çok tuhaf oldum halbuki eskiden sen yanımda olmasanda mağaza mağaza gezsem derdim
ama öle olmadı hiç bişi almadım mağazalara bile girmedim gittiğim gibi geldim
eve bi girdim bırakltım kendimi bağıra bağıra ağladım

öyle oluyor hani bi şarkı varya "bana herşey seni hatırlatıyor" diye öyle oluyor. her baktığın şeyde onu görüyorsun. bu cumartesi askerin ailesi ile günüm var hiç gitmek istemiyorum herkes ordayken onun yokluğu diken gibi batıyor kalbime

cnm benim ya eğer gitmeme gibi bi şansın varsa gitme
bende yılbaşında eşimin kendinden bi kaç yaş büyük amcası var evli ona gittim
bide amca oğulları var oda evli normalde hep beraber toplanırdık
o gün bitek benim kocam yoktu o kadar canım yandıki kimseye belli edemedim
herkes gülüyo eğleniyodu benim için kan ağlıyordu çok zor oluyo bundan sonra söz verdim kendime
girmeyeceğim öyle ortamlara bi daha yaşayamam aynı şeyi

geçen ay aralıkta gün vardı bi bahane uydurdum gitmedim bu sefer askerin kuzeninde gün eşi tuğba ile aramız ii söz verdirdi geleceksin diye bide bu hafta sonu izmite gitmiyorum başka bi bahane uyduramıyorum. geçen hani kızlarla buluşcaktık iptal oldu ya o gün kaynımlarda toplandılar plan iptal olunca mecbur gittim içim acıdı herkes diyoki neden bu kadar durgunsun ağlamamak için zor tuttum kendimi ne diyim yani

aslıcan naptı acaba aslıcım iyi oldun mu annenle aran nasıl

selam canım okuyorum yazdıklarınızı da işlerim de yoğun bu ara yazamıyorum pek.
annemle düzelmedi aram aynı. haftasonunu bekliyorum,söyleyeceklerimi düşünüyorum. haksız bişeyi tersine çevirmek,bi de inanmıyoken zor olcak gibi.
umarım umduğumdan güzel geçer...
ilaçlarımı bitirdim bugün,şimdilik iyi gibiyim. herşey yoluna girse keşke böyle.

valla bende çıkmak istemiorum hiç bugün arkadaşlarla buluşcaz ama hiç canım istemiyor bi tek sizin yanınıza koşa koşa geliyorum çünkü kimse bizi anlamıyor acıyarak bakıyor

Çok haklısın canım duygularımız hislerimiz aynı ağlasak bile kimse kimseye acıyarak bakmıyor hatta o kadar iyi anlıyo acısını içinde hissediyo ki eminim pazar duygulanıp birimiz ağlamaya başlasak hepbirlikte akıcak o gözyaşları..

İnsan acı çekerken yaptığı hiçbirşeyden zevk almıyo ben annemle dışarı çıktım alışveriş merkezi üstüme üstüme geldi sanki

Buarada kuzenler ilişkisi var kısmına kiminle diye sormaya başladılar :))

Benim gibi sevdiğinizi yirmili yaşların sonuna doğru tanıyıp, otuzunda evlenince bu dertler olmuyor-:)) Ama tabi, kısmet neyse o oluyor haliyle.

sizin oğlunuzun var mı sevgilisi yada nişanlısı

Oğlumun henüz bir sevgilisi yok. 22 yaşını yeni bitirdiği için, söyle en az bir 4-5 sene daha evliliği düşünmezse iyi olur diye geçiyor aklımdan, ama ısmarlama değil süphesiz bu işler. Allah herkesin karşısına, uyumlu bir ömür geçirebileceği insanları, doğru yerde, doğru zamanda çıkartsın diye dua etmek en doğrusu herhalde......

sanada mı diyorlar ya ben eskiden çok neşeli biriydim nereye gitsem kahkahamda gelirdi
şimdi herkes alışmılşya o halime görenler kaynanamlar bile neden durgunsun diyo
yaa herkese recep gittide ondan durgunum diyemiyorsunki
sanki bilmiyorlar niye durgun olduğumu bide soruyorlar ya sinir oluyorum

Herşey yoluna giriyo yavaş yavaş, haftasonuda annenle iyi bir konuşma yapıcaksın.. Haksız birşeyi tersine çevirmek zor ama bu karşı tarafın ailesi veya arkadaşlıklarda olan bir durum inanmamaya meyilli oluyolar çünkü. Anne karşılıksız sevgi demek seni dinledikten sonra herşey düzelicek tatlım

inş düzelicek canım biz simdi tüm güzel dileklerimizi ve dualarımızı sana gönderiyoruz :)

off off olmaz mı canım ya akif bana hep çok gülme derdi öyleydim yani.
kendi ailemin yanına gidince böyle olmuyorum çünkü orada akif zaten yoktu yani bi kaç zamandır var orda kendini avuyutosun ama onun ailesine gidince onun annesi onun kuzeni onun abisi çok moral bozucu

bide benim kaynım yeni evlend akifin kuzenleri yeni evli hepsi bi kaç senelik evliler hala cicim ayları gibi yani ne güzel yanyanalar.onalrı gördükçe kötü oluyorum. çok severdim eskiden onlarla oturup sohbet etmeyi okey oynamayı filan ama şimdi zoruma gidiyor. eltim bide bana ne dedi biliyomusun ben evlenirken dikkat ettim askerlğini yapmşmı diye eğer yapmadıysa evlenmezdim dedi nasıl zoruma gitti ama bişi diyemedim gönül bu ferman dinler mi bide ben evlenmek için evlenmiyorum ki akif olduğu için evlenmek istiyorum sevdiğim adamla yani.

oğlunuz en güzelini yapmış benim nişanlım bin pişman şimdi 20sinde gitmediğine eğer o zaman gitse 15 ay yapacaktı ama ona bile razı yani. bizim askerler hep büyükler benimki 26 yaşında mesela onlisans bitirmiş üstüne açık öğretim bitiricem derken bu yaşa gelmiş

allah oğlunuzun karşısına hayırlı insanlar çıkartsın inş.

boşver fatmacım ya o lafı bana o kadfar çok diyen varki
ayyy keşke evlenmesyedin ya yazık şimdi ne yapıcan tek başına diyenimi ararsın
aman aman iyiki çocuk olmamış Allah korusun birşey olsa ordata kalırdın çocukla diyen,imi ararsın
geçen eşimin dayısının karısı diyoki tugba 5 ayda az bi zaman değil nasıl bekleyecen
nasıl yani nasıl bekleyeceğim dedim
5 ay değil isterse 5 sene olsun dimdik onu bekleyeceğim
senin konuştuğunda lafmı Allah aşkına dedim
lütfen bir daha benimle böyle konulara girme çok fena kalbini kırarım dedim ama içim içimi yedi
yani bi laf daha dese vallahi saçını başını yolacaktım o kadar yani

deseydin beklemiyimde bırakıp gidiyim mi ne saçma salak insan var ya bu derdi çekmeyen anlayamaz canım ben artık kimseye askerliğin ne çabuk bitti demicem çünkü onu sevenler için hiç çabuk geçmiyor.

biz sabah konuştuk şimdi mışıl mışıl uyuyor benimki akşama kadar uyur akşam ararsa ne ala ama aramaz sanırım annesini arıcak akşamleyin
seninki aradı mı

2 gündür evdeyken 11 - 12 gibi aradı hep bugün kalbim pır pır ya tam araması gereken gün hala aramadı ( mideme vurdu stres 10dk da bi tuvalete koşuyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…