343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hadi bakalım ne olacak kuzucan
bu arada kızla çocuk ayrılmamış ama çocuğun babası problemmiş babası çocuğu sindirmiş kızla görüştürmüyomuş

Ayyy off yaa ah bu aileler walla öldürücek beni bugün off içim sıkıldı çok fena tatlım ya (

ya bişi dicem ben çok özledim kızlar ya sanki içim böyle yanıyo ya

Tuğbacm bende öyleyim bugün yaa özlem biyandan şu ilişkisi var yaptım ama iyi mi yaptım emin değilim onun heyecanı bi yandan yarene üzüldüm biyandan 2 gündür evdeyim diye işler birikmiş biyandan.. Acil size gelip ohh yandan yandan diyip oynamamız lazımm :))

evetttt biran önce pazar gelsin yaaa bu arada haftasonu hava ısıncakmış ve hava sıcaklığı 11 derece olcakmış

canımm ne oldu ilişki durumunuzu değiştirdin diye mi böyle oldu için pır pır dimi ne olacak diye

O da var tatlım yaa iyi mi yaptım ne olucaksa baştan olsun diyerek yoksa yangına körükle mi gittim karar veremedim ailede şuan herkes birbirine telefon açıyodur eminim :)

O da var tatlım yaa iyi mi yaptım ne olucaksa baştan olsun diyerek yoksa yangına körükle mi gittim karar veremedim ailede şuan herkes birbirine telefon açıyodur eminim :)

valla cesaret meselesi ben cesaret edemezdim heralde aile ile mücadele etmeyi o yüzden beklerdim ama askerin çok kararlı ve ısrarcı o yüzden yazman iyi oldu

zeynep yazmasaydın da askerinle aran kötü olacaktı
boşver yazman iyi oldu takma artık kafana rahat ol
siz pazar gününe odaklanın
ne mamalar yapim size
canınız ne istiyo hadi yazınnn

zeynep yazmasaydın da askerinle aran kötü olacaktı
boşver yazman iyi oldu takma artık kafana rahat ol
siz pazar gününe odaklanın
ne mamalar yapim size
canınız ne istiyo hadi yazınnn

ben 26 ocakta diyetisyene başlıyorum o yüzden şuan diyeti bıraktım ama sen çok bişeyle uğraşma bizde gelirken sıcak poğaca filan alırız

ben 26 ocakta diyetisyene başlıyorum o yüzden şuan diyeti bıraktım ama sen çok bişeyle uğraşma bizde gelirken sıcak poğaca filan alırız

hiç bişiye gerek yok cnm ben size yaparım tek siz gelin yeter ayyy ne güzel olacak ya ilk defa kendim gibi insanlarla oturup dertleşebileceğim

ah ah sormayın sena hanımcım valla benimki annesine bişey yansıtmıyor ama benim burnumdan getiriyor sürekli bi sinirlenme hali ben artık tamam aşkım tamam balım demekten bi hal oldum. simdi nerde sizin oğlunuz.

Oğlum Erzurumda.

Vaktiyle siz yaşlardayken evleneceğim/seveceğim erkeği askerliğini yaptıktan sonra tanımayı dilerdim hep. Allah da dualarımı kabul etti. İnsanın oğlunu askere yollaması da zor tabi, ama böyle sevgili/eş yolu beklemek daha bir farklı sizlerin yansıttıklarından anladığım kadarıyla. Şimdi çok sabırlı ve anlayışlı olmak lazım. Onlar askerden gelince, hayat normal seyrine dönünce ancak, naz yapma sırası siz hanımlara gelecek, o zaman getirirsiniz burunlarından fitil, fitil

Hepimize hayırlı kavuşmalar.

allah kavuştursun sizide benim annem evlenmemize izin vermedi nişanlıyız şimdi askere gitsin gelsin öyle evlenin dedi iyiki evlenmemişim diyorum şimdi çok daha zor olurdu benim için. şimdi tüm herkes okuduğu için yaşıtlarımız anca askere gidiyor mecburen sevgililer eşler nişanlılar yol bekliyor.

sizin oğlunuzun var mı sevgilisi yada nişanlısı

- Tek başıma bir çok şey yapabilirim. Ayaklarım kopana kadar gezebilirim, gözlerim bozulana kadar kitap okuyabilirim, batana kadar alışveriş yapabilirim, kulak zarım patlayana kadar müzik dinleyebilirim, kahvaltılarımı kendim hazırlayabilirim, akşam yemeklerimi de öyle, çeşit çeşit tatlılar yapıp bayılana kadar çikolata yiyebilirim.

Ama biliyor musun? Bu kadar şey ve dahası; senin karşıma geçip konuşmadan, sadece oturmanla bile bir tutulamaz.

çook güldüm fatma yaa sen de benim kafadansın. Nasılsa diyete başlıcam ye yiyebildiğin kadar

Bayıldım buna yaa aynen öyle hissediyorumm.. Bir kız arkadaşım var geçen sene gitti sevgilisi askere çocuk çok kısıtlıyodu kızlarla bile dışarı çıkamıyodu ay bi gitse sürekli sizinle dışarı çıkıcam özledim ya diyodu çocuk bi gitti dönene kadar evden çıkaramadık arkadaşımı :))

ama napıyım şimdi kadın zaten bana herşeyi yasaklıcak bende hayatın tadına biraz daha bakıyım diyorum sonra zaten haşlanmış sebze yicem :)

Ye tatlım bol bol ye eritirsin hepsini sonra tek tek :) Tubişim cidden bişey hazırlama tatlım peynir zeyin bizde sıcak poğaça alırız yanında da çay ohh mis gibi konuşmaktan yiyemeyiz zaten :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…