343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ayyyyyyy çok sevindim karar verdinmi otele
banada at linkini merak ederim

gülçinnn muckkkkk

ayyyyyyy çok sevindim karar verdinmi otele
banada at linkini merak ederim

gülçinnn muckkkkk

yok araştırıyorum şimdi ben marmaris istiyorum ama bakalım. dün gece konuşurken dedim güzel bir yer olsun uğraşmayalım bi daha detaylarla dedim kabul etti. bide diyoki normalde o kadar para vermezdim ama askerde herşeye hasret kaldım o yüzden bende istiorum ii bir yer dedi belli olsun bi link atarım

heheheeh askerlik biraz aklıllandırıyo galiba bunları

bende şimdi benimkiyle konuştum hala bilecikteymiş işlemler bitince çıkıcaz dedi
ayyy seninkide çok para harcıyormu ya valla ben para dayandıramıyorum

gitmeden bi miktar parası vardı hala onu kullanıyor ama sanırım şubatta bitmiş olur gönderirim çünkü hem sigara hemde artık dışardan yemek sölemeye başlamış biter yakında

canım giderken hesabına 1000 lira yatırmıştık
bua ayda 200 gönderdim bitmiş şimdi kartta eksiye düştüm diyo
valla o günde anlatımya ben nerden kısabilirim diye düşünüyorum yetsin diye o hiç düşünmeden harcıyo çok sinirlendim ya
tamam helali hoş olsun bişi demiyorum ama daha gideli 40 gün oldu 40 günde bu kadar harcadıysa gelene kadar ne yaparız bilmiyorum

iyi gidiyo nasıl olsun toplarladım işleri şimdi oturuyorum:)

tuğbacım bende seni muckk kuzumm

bu arada fatma balayını nerde düşünüyosun bizde yardımcı olmaya çalışalım

marmaris bakıyorum canım bi arkadaşımda fethiyede güzeldir dedi ama bilmiyorum işte şimdi erken rezervasyondan alsam çok iyi olacak 12 ay taksitle öderim hem

baya harcamış ya benimkinde 800 vardı bitirmemiş hala ama ilk zamanlar çok masraflerı oldu kantinden bi dünya bişi almıştı eksik kalan şeylerini. benimki kocam diil ya istemiyor benden ama gönderecek başka kimsede annesini söledim size zaten çok az maaş alıyor

günaydın kızlar.
benimki acemilikte doğru düzgün para harcamadı bile kızlar. sigorta ve fotoğrafa para verdi sadece başkada bişey harcamadı.
ustalığa geçince dışardan yemek söyleyebiliyolar.şimdi harcamaya başladı. ama toplamda 300 lira gibi bişey gitti yani. bide izmirde.dışardan söylediği biraz pahalı olabilir.
tuğbacım eşin çaldırmış falan olmasın sana söylemiyo çok yüksek çünkü dediğin rakamlar.

canım az harcamış valla seninki benimki 800ü bitirmek üzere ama dediğim gibi saat aldı sigorta yaptırdı boyunluk aldı felan feşmekan bi dünya şey almış ama en çok para telefon kartı ile sigaraya gitti hergün 1 paket içiyor benimki

bizde henüz sevgili olduğumuzdan bana söylemiyo ama dün annesi ağzından kaçırdı para istemiş gittiğinde yanında 400 tl vardı
acemi usta birlikte ama tam bilmiyorum ben hesabını anlatmıyo bana
tuğbacım yerine görede değişiyo sanırım ama allah kolaylık versin allah yardımcın olsun canım(

bizim kesemiz birdi ben ay başında alırım maaşı 15ine kadar ben harcardım sonra 15inde o alırdı sonra onun maaşını harcardık

bizim kesemiz birdi ben ay başında alırım maaşı 15ine kadar ben harcardım sonra 15inde o alırdı sonra onun maaşını harcardık

ne güzel biz ayrı şehirlerde olduğumuzdan öyle bie sansımız olmadı ben mümkün olduğunda destek olmaya çalışırdım çook yalvarırdım bir ayda ben alayım biletlerini diye(

yok tatlım ya çaldırmış olsa muhakkak söylerde
ben yemin törenine gittiğimde onun parasından bi 250 lira falan harcadık,
askeriyeye giderken 100 tl almışlar size bişiler alacağız diye
sigorta fotograf bide sigara olunca offf ne bilim ya,
benimki hayatta aç duramaz yani mesela kahvaltı yaptı 1-2 saat sonra acıkır yemeği bekleyim diyemez hemen bişiler alır
o yüzdende çok harcıyo sanırım valla ne yapıcam bilmiyorum
dedim canım biraz az harcasan dedim oda utana sıkıla dedim yani
bişi olmaz ben ayarlarım sen kafanı yorma diyo
ben babasıdan benim için para istemesini falan istemiyorum fatma anlattım ya sana onlara muhtaçmış gibi görünmek istemiyorum
nasıl ayarlıyacaksın diyorum sen yorma kafanı diyo
offf sinir oldum ya

evet biz gitmeden gerekli herşeyi aldık. sigara içiyo ama sanırım onu da az içmeye çalışıyo.
ben yollarım biliyo ama biraz dikkat etmesi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…