343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

geçmiş olsun canım. annenin durumunu yeni okudum. nolur herşeyi en ince ayrıntısına kadar gösterin. zeynep doktora annesinin sonuçlarını götürdü deyince içim cız etti. ben de öyle götürdüğüm kan testinde anneniz kanser dedi doktor. biz de çok zor günler geçirdik,6ay kemoterapi gördü. anneannem de aynı zamanda kemoterapi görüyodu. anneannemi kaybettik malesef. annem çok şükür iyi. her 3ayda bir doktora gidiyo hala.

canım çok geçmiş olsun inşallah bir daha allahım o kötü günleri göstermez
başınız sagolsun bu arada
çok şükür ki annen çok güçlü bir kadınmış...

canım inşallah yarın hocalarda güzel şeyler söyleyecek
askerinin durumuna çook sevindim:)

gülçincim kavga ettik cumhurla.. off her zamanki saçma sapan şeyler işte, orda daralıyo bana çatıyo (
mail adresini yaz bana facebooktan yada özel msj la atayım sana resimleri :)

canımm sıkma canını herşey yoluna girecek inşallah gesinler hele(
sana özelden mailimi atıyorum şimdi

Canım hoşgeldin.. Tekrar geçmiş olsun, inşallah yarın da böyle güzel haberler vereceksin bize. Askerine de çok sevindim, hiç değilse 15 gün daha rahat görüşürsünüz :)

Aslıcım size de çok çok geçmiş olsun. Anneannen için başınız sağolsun Allah kimseyi sağlıkla sınamasın, bi daha size de öyle günler yaşatmasın inşallah..

sagolun hepiniz. evet sağlık çok çok çok önemli. hele biz bayanlar için. o yüzden risk varsa benim gibi hep çok dikkat etmek gerekiyor gerçekten. grip bile olmamak lazım bağışıklık sistemini düşürmemek için.

Başınız sağolsun canım.. Annenide güçlülüğünden dolayı tebrik ediyorum moral en güzel şey hastalar için çooook geçmiş olsun anne hasta olunca bi insanın nasıl olduğunu çok iyi bilirim bize bidaha yaşatmasın allah kimseye göstermesin .. Annemi temmuzda hastaneye yatırdık canım önce beyinde tümör dediler sonra abse dediler sonrada hiçbiri değilmiş mantar var dediler 4 kere beyin ameliyatı oldu felç fln geçirdi ama çok şükür atlattık hepsini ekim'de hastaneden çıkarttık 15 gün önce kontrol için mr çekildi bugün sonuçları gösterdim ama hocalar olmadığı için net bi cevap veremediler yarın bi gidelim bakalım inşallah hocalarda aynı şeyi söyler de rahatlarız 3 ayda bir kontrol yapılcak öyle olursa sadece. Allah nerde varsa bütün hastalara acil şifa versin beterinden korusun... Buarada annenle durumu çözmenize çok sevindim biraz zaman geçsin herşey yoluna giricektir

canım inşallah yarın hocalarda güzel şeyler söyleyecek
askerinin durumuna çook sevindim:)

teşekkür ederim canım.. Bu kadar iyi insan birarada hepimiz dua ediyoruz birbirimiz için.. Güzel şeyler olacak karşılıksız kalmıcak :)

gruba koyabilirsin canım benim için sorun yok canım ama bana mailde at canım merak ediorum

zeynebim çok sevindim annenin iyi olmasına ins çok daha ii olacak

merviş takma kafanı canım stresliler işte hepsi aynı
sana mail adresimi gönderiyorum bana da at :)

Kızlar askerim çok uykusuz ve yorgunmuş bugün denetim varmış gece nöbetten çıkınca hiç uyumadan spor eğitim filan yaptırmışlar şimdi işi bitmiş yine uyumadan akşam 6da nöbete gitcek hani kısa dönemler yatıyor askerlik yapmıyordu

fatma canım ya hiçte öyle olmuyo valla hemde ne biçim askerlik yapıyorlar
onu çekemeyenler söylüyo
benimkide 2-3 saatlik uykularla duruyorum diyo hafta sonu çarşı izni olduğu için çok yoğun oluyorlarmış
ooo kısa dönemler askerlik yapmıyo diyenler çekemeyenler sanki onlar dört yıl okurken o diyenlerin ruhu duyuyordu

aynen canım arkadaşları gezip tozarken bizimki tüm yıllık izinlerini ders çalışmak için alırdı. Sonrada yok kısa dönemler yok poşetler anca konuşuyo insanlar

Kızlar ben gider canlar öpüyorum sizi ama çok konuşamadık bugün ne sizle ne askerimle konuşabildim doğru dürüst
kız siz facebooka dalıp beni burda unutmayın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…