sevindim tatlım ii bari bak haber aldın
hayırlısı olsun artık
valla ne güzel bir gündü ben akşam çağrı attım ya 9 da anca gittim eve sonra zaten 11 gibi uyumuşum
kayınvalidene uğradınmı
ya bende şubatta gelcektim izmire ama asker istemiyor martta gel diyor
kayınvalidene uğradınmı
benimki de hep gel der diye düşünüyodum. hiç istemiyo gitmemi neden bilmiyorum. takmıyo kafasına yani göremiyorum falan diye.
uyanık kaldığı bütün süreyi yazıhanede geçiriyo zaten nerdeyse. o yüzden canı da sıkılmıyo. bizim askerlik böyle böyle biticek sanırım. çok seviniyorum.
kızlarr ben geldim okudum tek tek yazdıklarınızı fatmaam bnde çok istedim dün gelmeyi ama dünürler geldi ablamın nişanlısı ailesi falan
zaten evde misafir vardı onlarda gelince hiç çıkamadım
aslıı çook sevindim annenle anlaşmanıza konuşamamışsınız ama yinede dikkatli ol konunun üstü örtülmesin
mümkün olduğunca sorularını cevaplandır yinede aranızın düzelmesi çok iyi bir durum:))
tuğbam dün gece bende hiiç uyuyamadım çok iğrenç bir pazar geçirdim aklım hep askerimde ve iş yerimdeydi
iş yerimdeki sorunlar halloldu ben askerime doyamadığımla kaldım napalım artık hayırlısı
heheheheh iyi yapmışsın bende geç olduya uğramamışsındır diye düşündüm zaten
zeynep annesinin sonuçlarını almak için hastaneye gidecekti bugün
gitmiş şimdi mesaj attı doktorlar bakmış bişi görünmüyor gibi demişler
ama hocalarımıza göstereceğiz yarın annenide alıp gel demişler
hadi dua edelim inş. Bir sorun yoktur inş.
geçmiş olsun inşallah sorun yoktur ben konuyu kaçırdım ama nesi vardı(
canım anlatırız sana bi ara annesi karaciğer nakli olmuş sonra o başak bi hastalığı tetiklemiş ondanda kurtulmuş şükür ama şimdi tahlil yapılması gerekliydi
bende dua ediyorum inş hiç birşeyi kalmaz düzelir allah tüm hastalara şifa versin
merve çekti ama daha göndermemiştir heralde maillerimize sultan uyuyodur :):)
uyandım yaa kahvaltı falan ediyodum :) nabersiniz kızlar? ben dün o güzel günün üstüne berbat bi gece geçirdim..
fotoğrafları facebook grubuna koyayım diyodum ama zeynep istemez belki diye koymadım, yani size söylemeden bişey yapmak istemedim daha doğrusu.
canım hayırdır kötü bişey yoktur umarım
çok merak ediyorum resimleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?