343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ya bende şubatta gelcektim izmire ama asker istemiyor martta gel diyor

benimki de hep gel der diye düşünüyodum. hiç istemiyo gitmemi neden bilmiyorum. takmıyo kafasına yani göremiyorum falan diye.
uyanık kaldığı bütün süreyi yazıhanede geçiriyo zaten nerdeyse. o yüzden canı da sıkılmıyo. bizim askerlik böyle böyle biticek sanırım. çok seviniyorum.

kızlarr ben geldim okudum tek tek yazdıklarınızı fatmaam bnde çok istedim dün gelmeyi ama dünürler geldi ablamın nişanlısı ailesi falan
zaten evde misafir vardı onlarda gelince hiç çıkamadım
aslıı çook sevindim annenle anlaşmanıza konuşamamışsınız ama yinede dikkatli ol konunun üstü örtülmesin
mümkün olduğunca sorularını cevaplandır yinede aranızın düzelmesi çok iyi bir durum:))
tuğbam dün gece bende hiiç uyuyamadım çok iğrenç bir pazar geçirdim aklım hep askerimde ve iş yerimdeydi
iş yerimdeki sorunlar halloldu ben askerime doyamadığımla kaldım napalım artık hayırlısı

evt evet canım en azından işleri var ve zaman geçiriyolar. benimkide gece nöbet gündüz uyku olduğu için pek istemiyor gelmemi hemde masraf olmasın git düğün için bişiler al diyor

mervenin dün dediği gibi artık bizi sanal kesmez bundan sonraki ilk buluşmaya katılırsın sende canımcım

zeynep annesinin sonuçlarını almak için hastaneye gidecekti bugün
gitmiş şimdi mesaj attı doktorlar bakmış bişi görünmüyor gibi demişler
ama hocalarımıza göstereceğiz yarın annenide alıp gel demişler
hadi dua edelim inş. Bir sorun yoktur inş.

geçmiş olsun inşallah sorun yoktur ben konuyu kaçırdım ama nesi vardı(

geçmiş olsun inşallah sorun yoktur ben konuyu kaçırdım ama nesi vardı(

canım anlatırız sana bi ara annesi karaciğer nakli olmuş sonra o başak bi hastalığı tetiklemiş ondanda kurtulmuş şükür ama şimdi tahlil yapılması gerekliydi

bende dua ediyorum inş hiç birşeyi kalmaz düzelir allah tüm hastalara şifa versin

( ayy tamam şimdi hatırladım çook geçmiş olsun bende dua ediyorum inşallah bişeyi kalmaz hemencecik iyileşir

merve çekti ama daha göndermemiştir heralde maillerimize sultan uyuyodur :):)

uyandım yaa kahvaltı falan ediyodum :) nabersiniz kızlar? ben dün o güzel günün üstüne berbat bi gece geçirdim..
fotoğrafları facebook grubuna koyayım diyodum ama zeynep istemez belki diye koymadım, yani size söylemeden bişey yapmak istemedim daha doğrusu.

canım hayırdır kötü bişey yoktur umarım
çok merak ediyorum resimleri

Ben geç kaldım bugün arkadaşlar :) Doktordan geldim işyerine burdaki işleri hallettim şimdi bakabildim. Annem için ettiğiniz dualara çook teşekkür ederim.. Tubişin dediği gibi doktor bişey gözükmüyo gibi ama eski mr larınıda getir evden yarın sabah bi gelin hocalara danışalım dediler doktorlar ilk en kötüsünü söylerler o yüzden bişi görünmüyo gibi demesi aslında çok iyi bişey umarım yarın hocalarda aynısını söylerde rahatlarız canlar..

Benide askerim tam doktorun yanında aradı 2 kere açamadım Azönce kuzenim aradı bak seninle konuşmak isteyen biri var dedi bi sesini duydum ki aşkımmışş :)) kırklareliye götürmüşler bugün eğitim için 15gün orda kalıcaklarmış kuzenimde orda şöför olduğu için cep telefonu var sen çok özleyince msj at bana benim telden konuşursunuz dedi çok mutlu oldum :)) Buarada barıştığımızıda kuzenim öğrenmiş oldu ama neyse askerde bişey diyemedi tabii.. Kuzende haziran da döneceği için o zamana kadar benim durum belli olmuş olur :)

Tubişimm dün bende eve gidince bi garip oldum içimizden geldiği gibi konuşunca evde sus pus kaldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…