bende bilmiyorum canım ne yazık ki internetten bak ama tur şirketlerine falan erken rezervasyonla çok iyi fırsatlar denk geliyo
zeynebi çok merak ettim yaa inşallah herşey yolundadır
evet canım yeni evlenceklerle şeytan uğraşırmış seninde aklına geldikçe oku yavrum bana dua filan et
evet zeynebim bilir ama şimdi nerelerde
walla bende merak ettim, öğleden sonra gelir diyodum.. inşallah herşey yolundadır.. gelir de güzel haberler verir inş bize..
okurum canım, sana da üflerim burdan :)
ya buluyosun ama otellere güvenemiyosun bi yorum yapıyolar çok kötü o yüzden birebir tur yetkilisi ile görüşme en iyisi sanırım
arasam mı ki bide meşgulse
haklısın canım bütçe yeter mi bilmiyorum ama bilinen 5 yıldızlı yerlere bakmalı bence herşey dahil olunca rahat olur sanırım
Marmaris Otelleri | Etstur
burdaki oteller kaliteliye benziyo canım çok incelemedim ama sende bak istersen ets tur genelde iyi yerleri reklam ediyo
gerekirse kafanda bazı yerleri belirlersin sonra görüşürsün turzmciyle falan... balayı çiftlerinede olanaklar var
teşekkür ederim canım evet ets kaliteli bir tur şirketi bakacağız artık olmazsa bi pansiyon buluruz tuğba sizin ayvalıktaki otel gibi gayet temiz:)
nede olsa bize heryer balayı
aranızın düzelmesine sevindim sende biraz moral ver çocuğa çok zor durumdalar geçmiş olsun canımcım
valla benimki çok yorgundu dün hiç uyumadı gündüz denetim varmış sabah nöbetten çıkıp denetime katılmış sonra yine nöbet bugün aramadı ya uyuyodur yada yine denetimle ilgili bişi vardır.dün gece konuştuk işte nazar değmesin çok güzeldi konuşmamız balayı bakıyorum işte ama bulamadım bi türlü istediğim fiyata güvenemedim yani tesislere bi acenteyle konuşucam sanırım böyle netten olmuyor.
var mı kızlar turizmci tanıdığınız bi yardımcı olun canlar.
ya akifsiz çok zor karar vermek
dikkat dikkat zeynepten haberleri bildiriyorum
sonuçlar süper çıkmış apse tekrarlamamış 6 ay sonra tekrar kontrole gidicekmiş
iş yerinde elektrikler yokmuş buraya gelemiyormuş
hepinizi kocaman öpüyormuşşşşşş
bu kadarrrrrrrrrr
günaydın bende geldim:))
sabaha güzel bir haberle başladık çok mutlu oldum zeynep in durumuna inşallah hep iyi olur:))
günaydınnnnnnnnnnnnn
nasılsınız bakalım özlediniz mi beni
günaydınnnnnnnnnnnnn
nasılsınız bakalım özlediniz mi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?