343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bende bilmiyorum canım ne yazık ki internetten bak ama tur şirketlerine falan erken rezervasyonla çok iyi fırsatlar denk geliyo
zeynebi çok merak ettim yaa inşallah herşey yolundadır

walla bende merak ettim, öğleden sonra gelir diyodum.. inşallah herşey yolundadır.. gelir de güzel haberler verir inş bize..

ya buluyosun ama otellere güvenemiyosun bi yorum yapıyolar çok kötü o yüzden birebir tur yetkilisi ile görüşme en iyisi sanırım

haklısın canım bütçe yeter mi bilmiyorum ama bilinen 5 yıldızlı yerlere bakmalı bence herşey dahil olunca rahat olur sanırım

haklısın canım bütçe yeter mi bilmiyorum ama bilinen 5 yıldızlı yerlere bakmalı bence herşey dahil olunca rahat olur sanırım

evt canım onda bile herşey dahil diyor ama çok kötü yorumlar okuyorum 1500e kadar bakıyorum 5 yada 6 gece olacak günlük 150-200 arası yani

Marmaris Otelleri | Etstur
burdaki oteller kaliteliye benziyo canım çok incelemedim ama sende bak istersen ets tur genelde iyi yerleri reklam ediyo
gerekirse kafanda bazı yerleri belirlersin sonra görüşürsün turzmciyle falan... balayı çiftlerinede olanaklar var

teşekkür ederim canım evet ets kaliteli bir tur şirketi bakacağız artık olmazsa bi pansiyon buluruz tuğba sizin ayvalıktaki otel gibi gayet temiz:)
nede olsa bize heryer balayı

teşekkür ederim canım evet ets kaliteli bir tur şirketi bakacağız artık olmazsa bi pansiyon buluruz tuğba sizin ayvalıktaki otel gibi gayet temiz:)
nede olsa bize heryer balayı

öyle tabi canım:)) ben çıkıyorum kızlar öptüm hepinizi askerim mektup yollamış sanırım çalıştığım yer büyük bir tesis kapıda teslim alıyolar evrakları telefonla bildiriyolar
özel paketleri bizim teslim almamız gerekiyo gidip alamadım meraktan çatlayacağım hemen gidip almam lazım
iyi akşamlar öptüm görüşürüz

dikkat dikkat zeynepten haberleri bildiriyorum
sonuçlar süper çıkmış apse tekrarlamamış 6 ay sonra tekrar kontrole gidicekmiş
iş yerinde elektrikler yokmuş buraya gelemiyormuş
hepinizi kocaman öpüyormuşşşşşş

bu kadarrrrrrrrrr

izmir tarafı düşünüyosan ben yardımcı olabilirim. ama balayı için en güzel yer antalya bence

evet Zeynepçim mesaj attı herşey yolundaymış. çok çok çok mutlu oldum. hep böyle haberler vereli birbirimizee

ayyy çok sevindim walla süpeeerr :)

günaydın bende geldim:))
sabaha güzel bir haberle başladık çok mutlu oldum zeynep in durumuna inşallah hep iyi olur:))

günaydın bende geldim:))
sabaha güzel bir haberle başladık çok mutlu oldum zeynep in durumuna inşallah hep iyi olur:))

evet canım çok sevindim bende dün akşam banada mesaj atmıştı foruma yazayım diye ama çıkmıştım ben
bugünler güzel geçiyor allah bozmasın askeriminde benimde keyfim yerimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…