çok geçmiş olsun canım haberi alınca çok sevindik
kötü olmuş 1 hafta ertelenmesi ama buna da şükür keske bende senin yerinde olabilseydim:))
14 şubat ı kutlayın işte ne güzel bundan sonra sevgililer günü sizin için 12 şubat olsun
Olsun tatlım uzak olsak bende gitmezdim sıfırlanmak cok kötü oluyo gercektenben yakın olduğum icin gitmeyince kötü hissediyorum kendimi 2saatlik yol gidememe gibi bir durumumda yok ama veda anı cok kötü olduğu için seyrek gitmeye calısıyorum :) bidee 12 subatta safak 94 dicez illere 13 gün kalmıs olucaak yuppiiii :)
yok tatlım ya görüşmediğin biri ile benim için görüşme bi yer buldum şimdilik akif kabul ederse ordan yer ayırtıcam bizim için bu arada 1 haziranda gidin ama 30 haziranda burda olun düğünümde kınamda :)
evet çook güzel olacak :)) kızlar kafamı karıştırdı yaa ben 111 sayıyorum(
gülçin büyük ihtimal seninkide bizim gibi canım bugünden sonra 112 günümüz kalıyo
sende isetrsen bizim gibi say
zeynebimmm muckkkk
gülçin büyük ihtimal seninkide bizim gibi canım bugünden sonra 112 günümüz kalıyo
sende isetrsen bizim gibi say
zeynebimmm muckkkk
Tubisimm sanada muckkk o konuyu acana hic kafanı takma tatlm gün gelir devran döner yuva yıkanın yuvası olmaz
gülçin bende öyleyim ya
arkadaşım sırdaşım dostum sevgilim kocam herşeyim oymuş
akşam işten gelince hararetli hararetli günün özetini verirdik birbirimize
birlikte gezer birlikte yemek yer birlikte uyur birlikte dizi izler birlikte müzik dinlerdik
hergün msaya onun içinde tabak koyuyorum o karşımda gibi yiyorum yemeğimi
şimdi saat 7 oluyo pencereden dışarı bakıyorum hergün bakıyorum belki gelir diyorum gelen giden olmuyo
biri o salağı atsın bu siteden yaaaa
acayip sinirlendim
salak yıkılmış bir yuva üstüne yuva kurmayı planlıyo
Allah onu bin beter yapsın
Ne kadar anlamsız hersey dimiii günlerin şafağı azaltmak dışında birbirinden farkı yok
aynen öyle canım hiç bir amaç yok hiçbir tat yok günlerde öylesine geçiyo
Eskiden carsamba günleri mutlu olurdum haftasonu geliyo diye simdi pazar gelmis neyime diyorum birlikte yemek yemeyi sinemaya gitmeyi yağmurda kosmamızı hatta ps3 te mac oynamayı bile özledimm.. İstedigimiz zaman sesini duymamıza izin verseler yeter
ben onu hep bekledim hiç durmadan bekledim ama o hep geldi 20 günü geçmedi gelmeleri
ona duyduğum hasreti hep 1 güne sığdırmaya çalıştım yetmedi o trene bindiği anda her seferinde ağlamaya başladım
sevgimide hasretimide bir güne sığdırmaya çalışmaktan yorulduğumu düşünürdüm
her fırsatta beni arasada yetmediğini her canım istediğinde ona sarılmak istediğimi düşündüm
şimdi arasa sesini duysam istediğim zaman mesaj atsam yetecek bana değil 20 gün
1 ay sonra gelse yetecek ilk başlarda gelecek diye avundum artık kendimi avutamıyorum
çok özledim ben o yanımdayken bile özlediğimi düşünürdüm asıl şimdi özlediğimi iliklerime kadar hissediyorum
artık gelse beni alsa yanına çok özledim çook...
Canımm benimm inan iliklerine kadar özlemek ne demek çok iyi anladım bende ahh bi gelse diyorum sonra korkuyorum ya gelince başarırlarsa ayrılırsak diye ama böyle onsuzda yapamıyorum ellerini kokusunu cok özledim nolur gelsin artık gidip görüp orda bırakıp gelmek istemiyorummmm
korkma canım allahın izniyle öyle bişey olmayacak gelecek ve inşallah çok multu olacaksınız kötü düşünceleri at kafandan güzel düşünelim güzel olsun
İnsallah tatlım benim bi gelseler kavuşsak hepimiz çok mutlu olsak dügünlerde kınalarda oynasak tatile gitsek :))
gülçin bende öyleyim ya
arkadaşım sırdaşım dostum sevgilim kocam herşeyim oymuş
akşam işten gelince hararetli hararetli günün özetini verirdik birbirimize
birlikte gezer birlikte yemek yer birlikte uyur birlikte dizi izler birlikte müzik dinlerdik
hergün msaya onun içinde tabak koyuyorum o karşımda gibi yiyorum yemeğimi
şimdi saat 7 oluyo pencereden dışarı bakıyorum hergün bakıyorum belki gelir diyorum gelen giden olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?