dün pek bi sakindi burası ya
bende özledim valla iyiyim tatlım nasıl olayım
dün eve gittim baş ağrısından duramıyorum yattım biraz uyudum sonra kalktım geçmişti çok şükür
eşimde aradı akşam balıkesire geldik şimdi karakola gidiyoruz dedi
keyfim yerine geldi
sen nasılsın canım
benim şafağımda 112 sanırım canım ya bende değiştireceğim,
17 mayıs sabahı geliyo du bi takvimden sayım iyice
bugünü saymayınca 112 kalıyor değilmi bendde öyle sayayım o zaman
bugünü sayarsak 113 sonradan eklemek zor olacak
hahah eewet 113 şafağımız gelsinler artık fatma ya çok zor gelmeye başladı artık bana
hergece ağlayarak uyuyorum ben çok özledim çok
hahah eewet 113 şafağımız gelsinler artık fatma ya çok zor gelmeye başladı artık bana
hergece ağlayarak uyuyorum ben çok özledim çok
sorma ya düşündükçe midem ağrıyor ama beklemekten başka çaremiz yok
. bu aralar ben iyiyim aşkımla geceleri güzel konuşuyoruz güzel planlar kuruyoruz sanki yanımdaymış gibi avunuyorum işte sadece kapatırken seni seviyorum derken ağlıyorum o zamanda kızıyor bana
yaa iyice karıştı kuzular şafak işi 111 olması gerekiyo normalde benm askerim 2 gün izin kullandı şimdi 113 olması lazım ama ben sonunda sayarım diye düşünmüştüm
kafam karıştı sizinde mi askeriniz izin kullandı neden 113 saydığınızı anlamadım(
bizde glince neler yapacağımızın planlarını kuruyoruz ama ben hep ağlamaklıyım sanki azcık bişi denilse hemen açacağım muslukları zor konuşuyorum yutkuna yutkuna
ama geçicek canım kavuştuğumuzda unutucaz bu günleri
şu evli biriyle beraberim diye bi konu açmış birisi sinir oldum ya tavan yaptı sinirlerim
günaydınn canlar... Annemi merak etmissiniz dün tek tek tesekkur ediyorum hepinize cok sükür iyi haber aldık :) benim askerimin kuzenin yanında gayet iyi keyfi dün aksam 8den 10a kadar konustuk cepten hep orda kalsa keske ama tek bi kötü yanı var orda egitimde oldukları icin ziyaret yasağı koymuslar 6 subatta lüleburgaza dönücek ben 5 subatta gitmeyi dusunuyodum 12subata kaldımneyse gitmisken sevgililer gününü kutlarım diye avutuyorum kendimi :)))
Günaydınn canlar... Annemi merak etmissiniz dün tek tek tesekkur ediyorum hepinize cok sükür iyi haber aldık :) benim askerimin kuzenin yanında gayet iyi keyfi dün aksam 8den 10a kadar konustuk cepten hep orda kalsa keske ama tek bi kötü yanı var orda egitimde oldukları icin ziyaret yasağı koymuslar 6 subatta lüleburgaza dönücek ben 5 subatta gitmeyi dusunuyodum 12subata kaldımneyse gitmisken sevgililer gününü kutlarım diye avutuyorum kendimi :)))
maşallah 2 saat mi konuştunuz ohh missmiş canım :) hep kısa konuşuyoruz diye üzülüyodun acısını çıkarmışsınız :) dediğin gibi sevgililer günü olur senin için güzel olur
ilk defa bu kadar uzun konustuk o kadar iyi geldi ki :)) bizde sürekli plan programdayız fatmam 1 haziranda antalya planı yapıyoruz :) tatlm buarada turizm tanıdıgm var harbiyede yerleri tura turizm diye sirket ozan diye arkadasımın babası ama ozanın cebi yok senelerdir konusmadık hic facede de yok ama ortak arkadaslara bi soriyim tatlm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?