343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

dün pek bi sakindi burası ya
bende özledim valla iyiyim tatlım nasıl olayım
dün eve gittim baş ağrısından duramıyorum yattım biraz uyudum sonra kalktım geçmişti çok şükür
eşimde aradı akşam balıkesire geldik şimdi karakola gidiyoruz dedi
keyfim yerine geldi
sen nasılsın canım

ay valla ne olsun canımcım rutin işte iş ev iş ev dün akşam bende kayınvalideme gittim yemeğe kaynımlarda ordaydı 8e kadar oturdum çıktım biliyorum çünkü sevgilim 8den sonra arıyor evden çıktım aradı rahat rahat konuştuk 35-40 dakika filan ii geçiyor çok şükür askerim dün saatine eklemiş şafağı arttırmış 113 bugün itibariyle bende onunla değiştiricem şafağımı benimde 113

benim şafağımda 112 sanırım canım ya bende değiştireceğim,
17 mayıs sabahı geliyo du bi takvimden sayım iyice

16 mayısta şafak 1 olacak ondan sonra doğan güneş diyeceğiz
şuanda şafağım 112 o zaman

günaydın kızlar. benim şafak da 113 bugün. sonradan eklemek zor oluyor diye şimdiden sayıyorum ben.
hepsinin dosyası varmış orda yazıyomuş hangi gün çıkacağı.daha bilmiyoruz onu bakalım daha da uzamasın da.

benim şafağımda 112 sanırım canım ya bende değiştireceğim,
17 mayıs sabahı geliyo du bi takvimden sayım iyice

bizimde 17 mayısa sabahıymış o yüzden 17 mayısı saymıyoruz toplamda 113 yapıyor bugün dahil. askerimle bir gitsin diye ekledim bende yoksa sona eklicektim

bugünü saymayınca 112 kalıyor değilmi bendde öyle sayayım o zaman
bugünü sayarsak 113 sonradan eklemek zor olacak

hahah eewet 113 şafağımız gelsinler artık fatma ya çok zor gelmeye başladı artık bana
hergece ağlayarak uyuyorum ben çok özledim çok

hahah eewet 113 şafağımız gelsinler artık fatma ya çok zor gelmeye başladı artık bana

sorma ya düşündükçe midem ağrıyor ama beklemekten başka çaremiz yok
. bu aralar ben iyiyim aşkımla geceleri güzel konuşuyoruz güzel planlar kuruyoruz sanki yanımdaymış gibi avunuyorum işte sadece kapatırken seni seviyorum derken ağlıyorum o zamanda kızıyor bana

yaa iyice karıştı kuzular şafak işi 111 olması gerekiyo normalde benm askerim 2 gün izin kullandı şimdi 113 olması lazım ama ben sonunda sayarım diye düşünmüştüm
kafam karıştı sizinde mi askeriniz izin kullandı neden 113 saydığınızı anlamadım(

bizde glince neler yapacağımızın planlarını kuruyoruz ama ben hep ağlamaklıyım sanki azcık bişi denilse hemen açacağım muslukları zor konuşuyorum yutkuna yutkuna
ama geçicek canım kavuştuğumuzda unutucaz bu günleri

şu evli biriyle beraberim diye bi konu açmış birisi sinir oldum ya tavan yaptı sinirlerim

biz 155 göre saydık ama bizim askerlerimiz normal 158 gün askerlik yapcak sanırım 155 e göre 111 ama diğer türlü 113 kalıyor takvimden saydım ben 17 mayıs hariç 113 kalıyor karıştı biraz ama

Günaydınn canlar... Annemi merak etmissiniz dün tek tek tesekkur ediyorum hepinize cok sükür iyi haber aldık :) benim askerimin kuzenin yanında gayet iyi keyfi dün aksam 8den 10a kadar konustuk cepten hep orda kalsa keske ama tek bi kötü yanı var orda egitimde oldukları icin ziyaret yasağı koymuslar 6 subatta lüleburgaza dönücek ben 5 subatta gitmeyi dusunuyodum 12subata kaldım neyse gitmisken sevgililer gününü kutlarım diye avutuyorum kendimi :)))

bizde öyle valla plan program sürekli
nevizadeye gidicez en başta :):) ben ne istersem onu yapcakmışız

maşallah 2 saat mi konuştunuz ohh missmiş canım :) hep kısa konuşuyoruz diye üzülüyodun acısını çıkarmışsınız :) dediğin gibi sevgililer günü olur senin için güzel olur

çok geçmiş olsun canım haberi alınca çok sevindik
kötü olmuş 1 hafta ertelenmesi ama buna da şükür keske bende senin yerinde olabilseydim:))
14 şubat ı kutlayın işte ne güzel bundan sonra sevgililer günü sizin için 12 şubat olsun

maşallah 2 saat mi konuştunuz ohh missmiş canım :) hep kısa konuşuyoruz diye üzülüyodun acısını çıkarmışsınız :) dediğin gibi sevgililer günü olur senin için güzel olur

İlk defa bu kadar uzun konustuk o kadar iyi geldi ki :)) bizde sürekli plan programdayız fatmam 1 haziranda antalya planı yapıyoruz :) tatlm buarada turizm tanıdıgm var harbiyede yerleri tura turizm diye sirket ozan diye arkadasımın babası ama ozanın cebi yok senelerdir konusmadık hic facede de yok ama ortak arkadaslara bi soriyim tatlm

yok tatlım ya görüşmediğin biri ile benim için görüşme bi yer buldum şimdilik akif kabul ederse ordan yer ayırtıcam bizim için bu arada 1 haziranda gidin ama 30 haziranda burda olun düğünümde kınamda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…