343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben gülçine katılıyorum denetimde büyük etken çok saçma şeyler yaptırıyor askere akif diyoki şu denetim bi bitse diyip duruyor

yaa kardeşi değiştirmiş olmasın canım ne demek bu arasana kuzenini konuşsana askerle

canımm ailesinden biri yapmıştır hemen kötü olanı getirme aklına sen kuzeninden ulaşıyodun askerine arasa sorsana böyle hırpalama kendini

zeynep benim aklımada ailesinden biri geldi hemen
aranız çok iyiydi askerin yapmış olamaz diye düşünüyorum
canım benim üzme kendini hadi dua edelim biran önce arasında netliğe kavuşsun şu olay

inş canım hepimiz kavuşalım aşklarımıza hiç ayrılmayalım

Kuzene mesaj attım acil konuştur beni diye ama komutanın evinin önündeyim alıp vizeye götürcem şimdi dönünce bulur konuştururum hemen ama dönmem 2-3 saati bulur yazmış ( Bende onu anlamadım dün işten çıkmadan konuştuk askerimle en son sesi gayet iyiydi koğuş olaylarını anlattı güldük baya hatta dur ben bu gece ne yaşıcam bakalım yarın anlatırım sana dedi gülerek öyle kapattık.. Benimde aklıma aile geldi ama şifremi kimse bilmiyo demişti orda takılıyorum

zeynep şimdi ben gördüm senin arkadaşın olarak görünüyor askerin sen tekrar baksana bi

kırdırmışlardır o zaman şifresini yapılmayacak bişi değil

zeynep şimdi ben gördüm senin arkadaşın olarak görünüyor askerin sen tekrar baksana bi

Baktım canım arkadaşı ekle yazıyo bende yaa (( sende arkadaşlarımda mı gözüküyo? Bide mailine baktım şimdi kızlar şifreleri aynıydı face ile... mail şifresi değişmemiş şifre değişikliği diye mail gelmiş dün akşam değiştirilen yer istanbul,34 bide ıp numarası var bulunur mu kimin yaptığı bundan? Aslında mail şifresini değiştirip facebook şifresini şifremi unuttum diye tekrar mail adresine yollatıp facei geri alabilirim ama asker yaptıysa diye yapmak istemiyorum. Siz ne dersiniz napiyim canlar?

askerin yapmamış o zaman gördün mü ailesinden biri yapmış işte belli
ya mail şifresini değiştirme bence sonuçta o askerinin özel alanı diğerleri terbiyesizlik yapmış facebooku değiştirmiş ama sen değiştirme bence

zeynepçim belli ki ailesi yapmış canım bekle bakalım askerinle konuşmayı bekle ona sormadan danışmadan bir adım atma canım

Tamam kızlar bişey yapmadım aramasını bekliyorum sadece mail şifresinide farkedip değiştirirlerse diye korktum... Ben allah merhamet versin diye sürekli dua ediyorum bunlar iyice sapıtıyo allah yardımcım olsun

ben onun facesine baktım şimdi zeynep ortak arkadaşınız yazıyo ben anlamadım bişi

Tamam kızlar bişey yapmadım aramasını bekliyorum sadece mail şifresinide farkedip değiştirirlerse diye korktum... Ben allah merhamet versin diye sürekli dua ediyorum bunlar iyice sapıtıyo allah yardımcım olsun

amin canım allah akıl fikir versin birazcık sevgi versin kalplerine

nasıl bi durum bu ya senide silmişler demekki nasıl bi aile bunlar ne cüret nasıl bi vicdansızlık
senin ilişki durumu değiştirdiğini anladılar misilleme yaptılar

ya ben sizi eleştirmek için söylemiyorum ama bence kişilerin şifreleri kişiye özel olmalı biz akifle şifrelerimizi bilmeyiz mesela ve geçen gün konuştuk bunu gereksiz bulduk. ama asla sizi eleştirmiyorum çünkü anladığım kadarıyla sendede mervedede herkeste şifreler var bu güvenle güvensizlikle alakalı değil. mesela benim kardeşim bana özel bişi yazdı facebooktan bunu akifin görmesini istemem yada akifin bi arkadaşı kendi ile ilgili özel bişey anlattı ve benim duymamam lazım akifte benim görmemi istemez.

belki size yanlış gelecek düşüncem ama ben böyle düşünüyorum

ben onun facesine baktım şimdi zeynep ortak arkadaşınız yazıyo ben anlamadım bişi

Ben bakıyorum ama göremiyorum canım ya anlamadım senin nasıl gördüğünü ((

amin canım allah akıl fikir versin birazcık sevgi versin kalplerine

Amiinn canım inşallah yaa birazcık olsa bile yeter (

nasıl bi durum bu ya senide silmişler demekki nasıl bi aile bunlar ne cüret nasıl bi vicdansızlık
senin ilişki durumu değiştirdiğini anladılar misilleme yaptılar

nasıl insanlar bende bilmiyorum bu ne ben neyle sınanıyorum anlamıyorum hasret özlem bekleme sancısı bi yandan bunlar bi yandan inan konuşamıyorum bile sesim çıkmıyo işlere odaklanamıyorum tam da ay sonu.. Dokunsalar ağlıcam şimdi çok mu şey istiyorumm yaa kan davası mı bu bu nasıl öfke bi anlasam! Bazen yeter diye bağırasımm geliyo boşa kürek çekiyomuşum gibi alın sizin olsun ne istiyosanız allahınızdan bulun ne diyim artık diye çekip gidesim geliyo sonra askerimin sesini duyuyorum off ben nasıl bırakırım diye düşünüyorum nasıl vazgeçebilirim aşkımdan ellerini gülüşünü başkasına bırakıp nasıl gidebilirim.. Tek başıma savaşamıyorum artık! Bu nasıl bir insanlıktır bu nasıl bir cüret bu nasıl bir vicdansızlıktır bu kadar gözyaşımın vebalini nasıl ödicek bunlar hiç bilmiyorum

bizde sizin gibiyiz canım bunda bence bir yanlışlık yok şifreleride vermekte bir yanlışlık yoktur eminim
ben o askere gidene kadar bilmezdim şifrelerini giderken bıraktı bana bişey olursa kullanırsın dedi o kadar
ama bu ailenin yaptığı ne kadar basit ne kadar küçücük bişey zeynep i arkadaş listesinden çıkarmak şifreleri değiştirmek acaba oğullarının aklından çıkarack mı bu kızı
çözüm bu mu ne kadar ufacık ne kadar basit davranışlar bunlar sırf bu yüzden üzülme zeynepçim o kadar saçma ki bu yapılanlar hiç o tatlı canını sıkmaya değmez
askınız gerçekse facebook ta ne oluyomuş aileler kim oluyomuş sizi koparacak sadece bunlar boşa çırpınışlar yani bu benm fikrim tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…