canım benm eminim denetiminde verdiği bir bunalım vardır seni üzmemek için anlatmıyodur belki gerçekten bişey yoktur durgun bir dönem geçiriyodur
zaman tanı bakalım elbette düzelecekir. seni aradığı zaman dayanamıyoda olabilir erkekler güçlü durmaya çalışsada bence onların bize daha çok ihtiyacı var
sadece onlar bizler gibi ağlayıp sızlanıp atamıyolar içindekileri ve bu onları durgunlaştırıyo şu denetim bitsin bakalım kuzum benm
Günaydın kızlar.. Tubiş gibi bende çok kötüyüm bütün gece uyumadım sinir mideme vurdu hep tuvalete koştum.. Hani biz askerimle facede ilişkisi var yapmıştık ya dün akşam resimlerine bakıcaktım kendimden bi baktım askerimin sayfasına bakamıyorum arkadaş olarak ekle butonu çıkıyo kendimden çıkıp askerimin faceine giriyim dedim şifre yanlış son şifre değişikliği 1 saat önce fln yazıyo o sırada yakın arkadaşı aradı noldu ayrıldınız mı askerin sayfasında ilişkisi yok yazıyo bütün ailede beğenmiş dedi asker şifresini verdiğinde senden başka kimse bilmiyo demişti acaba bişey oldu da askerim mi değiştirdi bilseler aile dicem... ayrıldık mı yani şimdi off yutkunamıyorumm çok kötüyüm arıcak mı aramıcak mı şimdi onu bile bilmiyorumm((
Günaydın kızlar.. Tubiş gibi bende çok kötüyüm bütün gece uyumadım sinir mideme vurdu hep tuvalete koştum.. Hani biz askerimle facede ilişkisi var yapmıştık ya dün akşam resimlerine bakıcaktım kendimden bi baktım askerimin sayfasına bakamıyorum arkadaş olarak ekle butonu çıkıyo kendimden çıkıp askerimin faceine giriyim dedim şifre yanlış son şifre değişikliği 1 saat önce fln yazıyo o sırada yakın arkadaşı aradı noldu ayrıldınız mı askerin sayfasında ilişkisi yok yazıyo bütün ailede beğenmiş dedi asker şifresini verdiğinde senden başka kimse bilmiyo demişti acaba bişey oldu da askerim mi değiştirdi bilseler aile dicem... ayrıldık mı yani şimdi off yutkunamıyorumm çok kötüyüm arıcak mı aramıcak mı şimdi onu bile bilmiyorumm((
bende iyiyim canım askerime mektup yazdım yine bugün vereceğim postaya çok mutluyum bu yüzden:))
herşeyin yoluna girmesine çook sevindim ne güzel heyecanlar bunlar yaa bende istiyorum:))
bu yazın sonunda evleneceksin askınla hiiç ayrılmayacaksın ne kadar harika bişey bu:))
kuzene mesaj attım acil konuştur beni diye ama komutanın evinin önündeyim alıp vizeye götürcem şimdi dönünce bulur konuştururum hemen ama dönmem 2-3 saati bulur yazmış( bende onu anlamadım dün işten çıkmadan konuştuk askerimle en son sesi gayet iyiydi koğuş olaylarını anlattı güldük baya hatta dur ben bu gece ne yaşıcam bakalım yarın anlatırım sana dedi gülerek öyle kapattık.. Benimde aklıma aile geldi ama şifremi kimse bilmiyo demişti orda takılıyorum
zeynep şimdi ben gördüm senin arkadaşın olarak görünüyor askerin sen tekrar baksana bi
baktım canım arkadaşı ekle yazıyo bende yaa(( sende arkadaşlarımda mı gözüküyo? Bide mailine baktım şimdi kızlar şifreleri aynıydı face ile... Mail şifresi değişmemiş şifre değişikliği diye mail gelmiş dün akşam değiştirilen yer istanbul,34 bide ıp numarası var bulunur mu kimin yaptığı bundan? Aslında mail şifresini değiştirip facebook şifresini şifremi unuttum diye tekrar mail adresine yollatıp facei geri alabilirim ama asker yaptıysa diye yapmak istemiyorum. Siz ne dersiniz napiyim canlar?
Baktım canım arkadaşı ekle yazıyo bende yaa(( sende arkadaşlarımda mı gözüküyo? Bide mailine baktım şimdi kızlar şifreleri aynıydı face ile... mail şifresi değişmemiş şifre değişikliği diye mail gelmiş dün akşam değiştirilen yer istanbul,34 bide ıp numarası var bulunur mu kimin yaptığı bundan? Aslında mail şifresini değiştirip facebook şifresini şifremi unuttum diye tekrar mail adresine yollatıp facei geri alabilirim ama asker yaptıysa diye yapmak istemiyorum. Siz ne dersiniz napiyim canlar?
Tamam kızlar bişey yapmadım aramasını bekliyorum sadece mail şifresinide farkedip değiştirirlerse diye korktum... Ben allah merhamet versin diye sürekli dua ediyorum bunlar iyice sapıtıyo allah yardımcım olsun
Tamam kızlar bişey yapmadım aramasını bekliyorum sadece mail şifresinide farkedip değiştirirlerse diye korktum... Ben allah merhamet versin diye sürekli dua ediyorum bunlar iyice sapıtıyo allah yardımcım olsun
ben onun facesine baktım şimdi zeynep ortak arkadaşınız yazıyo ben anlamadım bişi
amin canım allah akıl fikir versin birazcık sevgi versin kalplerine
nasıl bi durum bu ya senide silmişler demekki nasıl bi aile bunlar ne cüret nasıl bi vicdansızlık
senin ilişki durumu değiştirdiğini anladılar misilleme yaptılar
ya ben sizi eleştirmek için söylemiyorum ama bence kişilerin şifreleri kişiye özel olmalı biz akifle şifrelerimizi bilmeyiz mesela ve geçen gün konuştuk bunu gereksiz bulduk. ama asla sizi eleştirmiyorum çünkü anladığım kadarıyla sendede mervedede herkeste şifreler var bu güvenle güvensizlikle alakalı değil. mesela benim kardeşim bana özel bişi yazdı facebooktan bunu akifin görmesini istemem yada akifin bi arkadaşı kendi ile ilgili özel bişey anlattı ve benim duymamam lazım akifte benim görmemi istemez.
belki size yanlış gelecek düşüncem ama ben böyle düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?