ya ben sizi eleştirmek için söylemiyorum ama bence kişilerin şifreleri kişiye özel olmalı biz akifle şifrelerimizi bilmeyiz mesela ve geçen gün konuştuk bunu gereksiz bulduk. ama asla sizi eleştirmiyorum çünkü anladığım kadarıyla sendede mervedede herkeste şifreler var bu güvenle güvensizlikle alakalı değil. mesela benim kardeşim bana özel bişi yazdı facebooktan bunu akifin görmesini istemem yada akifin bi arkadaşı kendi ile ilgili özel bişey anlattı ve benim duymamam lazım akifte benim görmemi istemez.
belki size yanlış gelecek düşüncem ama ben böyle düşünüyorum
nasıl insanlar bende bilmiyorum bu ne ben neyle sınanıyorum anlamıyorum hasret özlem bekleme sancısı bi yandan bunlar bi yandan inan konuşamıyorum bile sesim çıkmıyo işlere odaklanamıyorum tam da ay sonu.. Dokunsalar ağlıcam şimdi çok mu şey istiyorumm yaa kan davası mı bu bu nasıl öfke bi anlasam! Bazen yeter diye bağırasımm geliyo boşa kürek çekiyomuşum gibi alın sizin olsun ne istiyosanız allahınızdan bulun ne diyim artık diye çekip gidesim geliyo sonra askerimin sesini duyuyorum off ben nasıl bırakırım diye düşünüyorum nasıl vazgeçebilirim aşkımdan ellerini gülüşünü başkasına bırakıp nasıl gidebilirim.. Tek başıma savaşamıyorum artık! Bu nasıl bir insanlıktır bu nasıl bir cüret bu nasıl bir vicdansızlıktır bu kadar gözyaşımın vebalini nasıl ödicek bunlar hiç bilmiyorum
Bana yanlış gelmiyo canım bizde normalde bilmezdik hatta demiştim ya ilişkisi var yap öğrensin herkes dediğinde telefonda pat diye söyledi şifresini.. Dediğin gibi özel konuşmalar oluyo kuzenlerle arkadaşlarla herkesin özel alanı belli sınırlar içinde mutlaka olmalı ama ben bilenleri de anlıyorum benim kardeşimde kız arkadaşının şifresini fln biliyo herkesin doğrusu farklı..
Canlar askerim aradı konuştuk... Ben öyle bişey yaparmıyım ya nerden face giricem burdan senden öğreniyorum şimdi kardeşim telefonuma hattını taktıysa faceim otomatik açılıyo ordan yapmıştır %99.9 bizimkilerdir 2gündür aramıyorum hiç bugün akşamüstü arıyim bi öğrenirim ne olduğunu sen takma sakın kafana üzülme onlar ben askerdeyim diye kendi kendine gelin güvey oluyosun zannediyolardır ben bi konuşiyim bişey söyledikleri an gelince konuşucaz bu konuyu derim onlara anlarlar zaten sen facede fln hiçbişey yapma şimdi bırak ne yapsak daha çok sıkıştırıcaklar seni ben geldiğimde yaparız herşeyi zaten 1.5 hafta sonra yanımdasın yüzyüze konuşuruz aşkım seni çok sevdiğimi unutma döndüğümde çözücez herşeyi akşam konuştuktan sonra arıcam seni dedi.. Böyle yani kızlar
gülçincim ne güzel mektup yazmışsın benimkinin ödü kopuyo bişey göndercem diye diyoki sakın bana süpriz filan yapma gelince alırsın ne alacaksan
Bende kuzene sordum mektup fln geliyo mu gönderebilirmiyiz diye walla buraya sakın bişey gönderme postaları üst devre alıyo kıyafetleri saklıyolar kendileri giyiyo mektuplarıda aralarında okuyup dalga geçiyolar sonra mektup sahibine verirken bisürü laf söylüyolar boşver dedi.. Heryerde böyle diilmiş ama vize de olsa direk sahibine gidiyo kimse ellemez orda pınarhisar karakollarında da hemen sahibine verirler ama bazı yerlerde böyle ne yazık ki riske girip moral bozmaya gerek yok sonra sana çatar niye yolladın diye dedi.. Gülçincim ne güzel sen yazabiliyosun imkanın var tatlım bol bol yaz... askerim kitap istedi benden sıkılıyorum okurum dedi bende mektup yazıp kitabın arasına koymayı düşünüyorum
bak askerde bizim gibi düşünüyor gördün mü onun yapmadığı belli oldu. üzülme kuzu işte seni yıldırmak için yapıyolar işte herşey ortada
üzülme artık
Canlar askerim aradı konuştuk... Ben öyle bişey yaparmıyım ya nerden face giricem burdan senden öğreniyorum şimdi kardeşim telefonuma hattını taktıysa faceim otomatik açılıyo ordan yapmıştır %99.9 bizimkilerdir 2gündür aramıyorum hiç bugün akşamüstü arıyim bi öğrenirim ne olduğunu sen takma sakın kafana üzülme onlar ben askerdeyim diye kendi kendine gelin güvey oluyosun zannediyolardır ben bi konuşiyim bişey söyledikleri an gelince konuşucaz bu konuyu derim onlara anlarlar zaten sen facede fln hiçbişey yapma şimdi bırak ne yapsak daha çok sıkıştırıcaklar seni ben geldiğimde yaparız herşeyi zaten 1.5 hafta sonra yanımdasın yüzyüze konuşuruz aşkım seni çok sevdiğimi unutma döndüğümde çözücez herşeyi akşam konuştuktan sonra arıcam seni dedi.. Böyle yani kızlar
gülçincim ne güzel mektup yazmışsın benimkinin ödü kopuyo bişey göndercem diye diyoki sakın bana süpriz filan yapma gelince alırsın ne alacaksan
çoooook sevindim canım ailesinin yaptığı hiiç hoş değil ama artık üzülme askerin yanında çok şükür:))
biz o konuda rahatız canımcım çok şükür ben ilk mektubumu direk yolladım komutanı direkt askerime vermiş çok sagolsun
bu sefer söyle yapacağız askerim hafta sonu telefon kiralıyo orda telefon kiraladığı kişi çok iyi birisiymiş ona kargo gönderiyorum kitap istedi benden bende mektubu yazdım kitabın arasına koydum gönderiyorum daha öncede ailesi kazak falan gönderdi o adrese sorun çıkmadı bende öyle yapacağım
kızlar bir de askerimin telefonu bende benden telefonunu istedi kargoyla gönder dedi ben internet konusunda sorun yaşıyorum ya orda da 3g li telefon bulamadı telefonumu gönder bari telefondan seni göreyim dedi bende telefonunu sardım iyice hafta sonu o telefoncudan alacak telefonu hafta içi ona emanet edecek bişey olmaz mı dedim yok askım burda askerler laptop bile emanet ediyolar hafta sonu kullanıyolar dedi inşallah telefona bişey olmaz kargoda köpük koydum her tarafına ekranına pamuk falan yerkeştırdim kırılmaz inşallah
Bende birazcık seviniyodum fatmam ilişkisi var yapalı kaç hafta oldu bak bişey demediler bana mesaj atmadılar diye hep olumlu düşünmeye çalışıyodum bu konuda gerçekten kendi kendime gelin güvey oluyomuşum :)
tatlım bizim bi abi var işyerinde o da kışlanın karşısındaki eczanye verirmiş canım bi sorun olmazmış askerin güveniyorsa o adama sorun olmaz
bende 25 aralıktan beri göremedim akifi ne kamera nede başka bi şey
güveniyorum dedi canım inşallah sorun olmz amaan takmayacağım kafama şükür halimize ona bişey olmasında giden bir telefon olsun
kendi kendime çocuk beni görmek için bu adar çırpınıyo telefona bişey olursa alırım askıma bir telefon diyorum o yeter ki üzülmesin:))
inşallah sende görürsün bir an önce canm
tabi ki kuzum bak adam çırpınıyor benimkinin umrunda değil :)
öyle deme kuzuuu herkesin olanakları çok farklı çok şükür biz şanslıyız inşallah sizde çook çook sanslı olursunuz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?