343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bana yanlış gelmiyo canım bizde normalde bilmezdik hatta demiştim ya ilişkisi var yap öğrensin herkes dediğinde telefonda pat diye söyledi şifresini.. Dediğin gibi özel konuşmalar oluyo kuzenlerle arkadaşlarla herkesin özel alanı belli sınırlar içinde mutlaka olmalı ama ben bilenleri de anlıyorum benim kardeşimde kız arkadaşının şifresini fln biliyo herkesin doğrusu farklı..

yapmak istedikleri tamda bu işte moral bozup sizi güçsüz bırakmak onlar anladı askerinde senin yanında oldğunu

tabiki dedim ya kimseyi eleştirmiyorum şükür ki akifte benim gibi düşünüyor ben onun kredi kartını kullanıyorum mesela onun ekstrelerine bakmak için bile istemedim mail şifresini.

dediüğin gibi herkesin doğrusu farklı bana bizim yaptığımız doğru geliyor

Canlar askerim aradı konuştuk... Ben öyle bişey yaparmıyım ya nerden face giricem burdan senden öğreniyorum şimdi kardeşim telefonuma hattını taktıysa faceim otomatik açılıyo ordan yapmıştır %99.9 bizimkilerdir 2gündür aramıyorum hiç bugün akşamüstü arıyim bi öğrenirim ne olduğunu sen takma sakın kafana üzülme onlar ben askerdeyim diye kendi kendine gelin güvey oluyosun zannediyolardır ben bi konuşiyim bişey söyledikleri an gelince konuşucaz bu konuyu derim onlara anlarlar zaten sen facede fln hiçbişey yapma şimdi bırak ne yapsak daha çok sıkıştırıcaklar seni ben geldiğimde yaparız herşeyi zaten 1.5 hafta sonra yanımdasın yüzyüze konuşuruz aşkım seni çok sevdiğimi unutma döndüğümde çözücez herşeyi akşam konuştuktan sonra arıcam seni dedi.. Böyle yani kızlar

gülçincim ne güzel mektup yazmışsın benimkinin ödü kopuyo bişey göndercem diye diyoki sakın bana süpriz filan yapma gelince alırsın ne alacaksan

bak askerde bizim gibi düşünüyor gördün mü onun yapmadığı belli oldu. üzülme kuzu işte seni yıldırmak için yapıyolar işte herşey ortada
üzülme artık

gülçincim ne güzel mektup yazmışsın benimkinin ödü kopuyo bişey göndercem diye diyoki sakın bana süpriz filan yapma gelince alırsın ne alacaksan

Bende kuzene sordum mektup fln geliyo mu gönderebilirmiyiz diye walla buraya sakın bişey gönderme postaları üst devre alıyo kıyafetleri saklıyolar kendileri giyiyo mektuplarıda aralarında okuyup dalga geçiyolar sonra mektup sahibine verirken bisürü laf söylüyolar boşver dedi.. Heryerde böyle diilmiş ama vize de olsa direk sahibine gidiyo kimse ellemez orda pınarhisar karakollarında da hemen sahibine verirler ama bazı yerlerde böyle ne yazık ki riske girip moral bozmaya gerek yok sonra sana çatar niye yolladın diye dedi.. Gülçincim ne güzel sen yazabiliyosun imkanın var tatlım bol bol yaz... askerim kitap istedi benden sıkılıyorum okurum dedi bende mektup yazıp kitabın arasına koymayı düşünüyorum

yinede çok özele girme bence genel şeyler yaz akif işte o anlattığından çok korkuyor birisinin eline geçer okurlar diyor ondan korkuyor

bak askerde bizim gibi düşünüyor gördün mü onun yapmadığı belli oldu. üzülme kuzu işte seni yıldırmak için yapıyolar işte herşey ortada
üzülme artık

Bende birazcık seviniyodum fatmam ilişkisi var yapalı kaç hafta oldu bak bişey demediler bana mesaj atmadılar diye hep olumlu düşünmeye çalışıyodum bu konuda gerçekten kendi kendime gelin güvey oluyomuşum :)

çoooook sevindim canım ailesinin yaptığı hiiç hoş değil ama artık üzülme askerin yanında çok şükür:))

biz o konuda rahatız canımcım çok şükür ben ilk mektubumu direk yolladım komutanı direkt askerime vermiş çok sagolsun
bu sefer söyle yapacağız askerim hafta sonu telefon kiralıyo orda telefon kiraladığı kişi çok iyi birisiymiş ona kargo gönderiyorum kitap istedi benden bende mektubu yazdım kitabın arasına koydum gönderiyorum daha öncede ailesi kazak falan gönderdi o adrese sorun çıkmadı bende öyle yapacağım
kızlar bir de askerimin telefonu bende benden telefonunu istedi kargoyla gönder dedi ben internet konusunda sorun yaşıyorum ya orda da 3g li telefon bulamadı telefonumu gönder bari telefondan seni göreyim dedi bende telefonunu sardım iyice hafta sonu o telefoncudan alacak telefonu hafta içi ona emanet edecek bişey olmaz mı dedim yok askım burda askerler laptop bile emanet ediyolar hafta sonu kullanıyolar dedi inşallah telefona bişey olmaz kargoda köpük koydum her tarafına ekranına pamuk falan yerkeştırdim kırılmaz inşallah

tatlım bizim bi abi var işyerinde o da kışlanın karşısındaki eczanye verirmiş canım bi sorun olmazmış askerin güveniyorsa o adama sorun olmaz
bende 25 aralıktan beri göremedim akifi ne kamera nede başka bi şey

gelinde bizim olacak güveyde onlar çatlasın boşver sen biz yapcaz düğünümüzü

güveniyorum dedi canım inşallah sorun olmz amaan takmayacağım kafama şükür halimize ona bişey olmasında giden bir telefon olsun
kendi kendime çocuk beni görmek için bu adar çırpınıyo telefona bişey olursa alırım askıma bir telefon diyorum o yeter ki üzülmesin:))
inşallah sende görürsün bir an önce canm

tabi ki kuzum bak adam çırpınıyor benimkinin umrunda değil :)

öyle deme kuzuuu herkesin olanakları çok farklı çok şükür biz şanslıyız inşallah sizde çook çook sanslı olursunuz:)

valla canım bizimkinin rahatlığı :) bide bizimki gece nöbet gündüz uyku çarşıya bile çıkmıyor ki ondan oluyor :):)

allah şansımızı bol etsin hepimizin

kızlar selam:)
ben çok yoğunum hiç uğrayamadım. şimdi kaldığım yerden okudum yazdıklarınızı.
ingilizce sınavım vardı dün çok kritik onu geçtim :) çok mutluyum. 2.dönem derslere başlıyorum.
zeynepçim olaya çok üzüldüm. ben de facebooka telefondan giriyorum genelde ama ilişki durumunu değiştirme ayarları telefondan yapılmış olamaz. eğer değiştirenin ip sini görebiliyorsan telefonla da girmeyi dene 2si farklı gösteriyor. sanırım bilgisayardan girmişlerdir erkek arkının profiline.
diyebilirsin ki önemli değil diye ama mailiyle şifresi aynıysa ona da giriyorlardır. bişey yazdıysan onu da görürler mailine.

kızlar bu arada mektup olayında benimki de olay anlattı. evli bi arkadaşının ailesiyle olan fotoğraflarını ve mektuplarını çalmışlar. mektubu dalga geçmek için çaldılar hadi fotoğrafları napıyolar anlamadım. askerim boşver dedi. dalga geçiyolarmış. ne kadar aptalca ama böyle. bence de yollamayın. olur ufacık bişeyi görürler dalga geçerler sinirli anına gelir askerlerin kavga falan çıkar. ben evde biriktiriyorum o yüzden.

işe dönüyorum kızlar. öpüyorum hepinizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…