tubi balayımı satın aldım :):):):):)
ohh ne güzel fatmacımm:)) gerçi bende erken çıkıyorum ama senn adına çok sevindim:))
hadi hayırlı olsun canım benm:)
günaydınn günaydınn bende geldim kuzular çok durgunlaştı buralar yaa
fatmam nasılsın canımcım
sormaya millet facebook telefon mesajlaşmak filan derken burayı unuttular ben de yoğunum ama yazmaya devam etmeye çalışıcam
ben çok iyiyim canım nazar değmesin mutluyuz askerimle bi sıkıntımız yok
dün dedim ya aldım balayımızı :)
nikah işlemlerimiz içinde belediye ile konuştum baya işler yoluna girdi
sen nasılsın cnaım
günaydınnnnnnnnnn
fatmacım hayırlı olsun canım bol bol dinlenin eğlenin inşallah
dün aramadı benim eşim bugün arar inşallah
kızlar bide hiç eskisi gibi değil aradığında çok suskun zorla konuşturuyorum seniz özledim diyorum bende diyo sadece
eskiden ne güzel konuşurduk şimdi niye böyle oldu anlamadım ya
günaydın canımcımm
hepsi bazen böyle bir süreçten geçiyo canım kafasına bişey takılmıştır ne bileyim aklında bişey vardır ondan öyle davranıyodur
ama düzelir merak etme canım açık açık sor askım bişey mi oldu soğuk konuşuyosun aklım sende kalıyo desen düzelebilir
ben askımda bir değişiklik farkettiğimde hemen soruyorum konuşturuyorum onu rahatlıyoruz ikimizde ama bence geçicidir
senin askerin çok romantik biri anladığım kadarıyla (maşallah) :))
eminim farkında bile değildir canım benm kıyamam takma kafana üzülme
günaydınnnnnnnnnn
fatmacım hayırlı olsun canım bol bol dinlenin eğlenin inşallah
dün aramadı benim eşim bugün arar inşallah
kızlar bide hiç eskisi gibi değil aradığında çok suskun zorla konuşturuyorum seniz özledim diyorum bende diyo sadece
eskiden ne güzel konuşurduk şimdi niye böyle oldu anlamadım ya
yok be tutuyorum kendimi neşeli neşeli konuşmaya çalışıyorum yok adam sanki zorla konuşuyo gibi
neyse çıkar kokusu aman benim sabrım azaldı iyice hiç iyi hissetmiyorum kendmimi
çok yıprandım ben çok bunaldım
allahım yardımcımız olsun
gülçin kaç kere sordum ya ne derdin var ne olur anlat telefonu kapayınca aklım sende kalıyo dedim
hiç bişi yok valla iyyim diyo
ama anlamıyorum bişi oluyo ama
ben o yüzden son günlerde çok bunaldım eskiden bu kadar değildim alışmaya başlamıştım ama şimdi çok kötüyüm
sabaha kadar ağlıyorum inan ben ondan çok şey istemiyorum sadece 2 dakika olsun arasın istiyorum
ama yok yani dün aramadı bugünde aramayacak bence içimden öyle geçiyo
çünkü denetim var 3 gün demişti bakalım denetim bitincede aynı soğukluğu devam ederse
ciddi ciddi tekrar konuşacağım çok canımı sıkıyo bu durum
aman canım senle ne konuştuk telde adamların elinde silah var biz neşeli olalım ki akılları bizde kalmasın zaten askeriyedeki doktorlar eğer dışardakiler sizi mutsuz ediyosa aramayın diyormuş
senin sancılar ne oldu canım bitti mi
üzme kendini ya görüşsek keşke
haklısın canım ne yapim gelene kadar idare edeyim bari gelince burnunda fitil fitil getirirm nasıl olsa
dün çok kötüydüm sancılar beni mahvetti ama bugün iyiyim çok şükür regli geldi rahatladım
keşke görüşsek ama galiba ben önümüzdeki 3 hafta sonuda doluyum ama planlarda bi değişiklik olursa konuşuruz yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?