343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

günaydınn günaydınn bende geldim kuzular çok durgunlaştı buralar yaa
fatmam nasılsın canımcım

sormaya millet facebook telefon mesajlaşmak filan derken burayı unuttular ben de yoğunum ama yazmaya devam etmeye çalışıcam

ben çok iyiyim canım nazar değmesin mutluyuz askerimle bi sıkıntımız yok
dün dedim ya aldım balayımızı :)
nikah işlemlerimiz içinde belediye ile konuştum baya işler yoluna girdi

sen nasılsın cnaım

günaydınnnnnnnnnn

fatmacım hayırlı olsun canım bol bol dinlenin eğlenin inşallah
dün aramadı benim eşim bugün arar inşallah
kızlar bide hiç eskisi gibi değil aradığında çok suskun zorla konuşturuyorum seniz özledim diyorum bende diyo sadece
eskiden ne güzel konuşurduk şimdi niye böyle oldu anlamadım ya

bende iyiyim canım askerime mektup yazdım yine bugün vereceğim postaya çok mutluyum bu yüzden:))
herşeyin yoluna girmesine çook sevindim ne güzel heyecanlar bunlar yaa bende istiyorum:))
bu yazın sonunda evleneceksin askınla hiiç ayrılmayacaksın ne kadar harika bişey bu:))

günaydın canımcımm
hepsi bazen böyle bir süreçten geçiyo canım kafasına bişey takılmıştır ne bileyim aklında bişey vardır ondan öyle davranıyodur
ama düzelir merak etme canım açık açık sor askım bişey mi oldu soğuk konuşuyosun aklım sende kalıyo desen düzelebilir
ben askımda bir değişiklik farkettiğimde hemen soruyorum konuşturuyorum onu rahatlıyoruz ikimizde ama bence geçicidir
senin askerin çok romantik biri anladığım kadarıyla (maşallah) :))
eminim farkında bile değildir canım benm kıyamam takma kafana üzülme

gülçin kaç kere sordum ya ne derdin var ne olur anlat telefonu kapayınca aklım sende kalıyo dedim
hiç bişi yok valla iyyim diyo
ama anlamıyorum bişi oluyo ama
ben o yüzden son günlerde çok bunaldım eskiden bu kadar değildim alışmaya başlamıştım ama şimdi çok kötüyüm
sabaha kadar ağlıyorum inan ben ondan çok şey istemiyorum sadece 2 dakika olsun arasın istiyorum
ama yok yani dün aramadı bugünde aramayacak bence içimden öyle geçiyo
çünkü denetim var 3 gün demişti bakalım denetim bitincede aynı soğukluğu devam ederse
ciddi ciddi tekrar konuşacağım çok canımı sıkıyo bu durum

saol canımcım :)

canım ya bence ağlıcak gibi oluyor recep o yüzden konuşamıyodur seninle bide sen ağlıyomusun o aradğında ?
akifin bi arkadaşı varmış nişanlısı sürekli ağlıyor diye çocuk aramak istemiyormuş 2 günde 1 arıyormuş ağlamıyon dimi kız çocuğa

yok be tutuyorum kendimi neşeli neşeli konuşmaya çalışıyorum yok adam sanki zorla konuşuyo gibi
neyse çıkar kokusu aman benim sabrım azaldı iyice hiç iyi hissetmiyorum kendmimi
çok yıprandım ben çok bunaldım
allahım yardımcımız olsun

aman canım senle ne konuştuk telde adamların elinde silah var biz neşeli olalım ki akılları bizde kalmasın zaten askeriyedeki doktorlar eğer dışardakiler sizi mutsuz ediyosa aramayın diyormuş

senin sancılar ne oldu canım bitti mi

üzme kendini ya görüşsek keşke

canım benm eminim denetiminde verdiği bir bunalım vardır seni üzmemek için anlatmıyodur belki gerçekten bişey yoktur durgun bir dönem geçiriyodur
zaman tanı bakalım elbette düzelecekir. seni aradığı zaman dayanamıyoda olabilir erkekler güçlü durmaya çalışsada bence onların bize daha çok ihtiyacı var
sadece onlar bizler gibi ağlayıp sızlanıp atamıyolar içindekileri ve bu onları durgunlaştırıyo şu denetim bitsin bakalım kuzum benm

haklısın canım ne yapim gelene kadar idare edeyim bari gelince burnunda fitil fitil getirirm nasıl olsa
dün çok kötüydüm sancılar beni mahvetti ama bugün iyiyim çok şükür regli geldi rahatladım
keşke görüşsek ama galiba ben önümüzdeki 3 hafta sonuda doluyum ama planlarda bi değişiklik olursa konuşuruz yine

misafirler bu hafta tek tek dağılıyo anam bu ne bir ergül bir de benm kuzen doğuramadı gitti:))
bu sefer bende takılacağım size kuzular sen işlerini yoluna koy canım o arada da yollar açılır şu kar fırtınası diner
görüşürüz inşallah:))

Günaydın kızlar.. Tubiş gibi bende çok kötüyüm bütün gece uyumadım sinir mideme vurdu hep tuvalete koştum.. Hani biz askerimle facede ilişkisi var yapmıştık ya dün akşam resimlerine bakıcaktım kendimden bi baktım askerimin sayfasına bakamıyorum arkadaş olarak ekle butonu çıkıyo kendimden çıkıp askerimin faceine giriyim dedim şifre yanlış son şifre değişikliği 1 saat önce fln yazıyo o sırada yakın arkadaşı aradı noldu ayrıldınız mı askerin sayfasında ilişkisi yok yazıyo bütün ailede beğenmiş dedi asker şifresini verdiğinde senden başka kimse bilmiyo demişti acaba bişey oldu da askerim mi değiştirdi bilseler aile dicem... ayrıldık mı yani şimdi off yutkunamıyorumm çok kötüyüm arıcak mı aramıcak mı şimdi onu bile bilmiyorumm ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…