343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kuzucum merve sen bu satırları okurken benim mesaim bitmiş olacak ama okuyacağını biliyorum
evet cumhur gereğindan fazla ilgisiz ve agresif oldu bu dönemde ama olayların senle bi ilgisi yokmuş gördün mü demiştim ben sana herkesin tepkisi farklı olur demiştim
üzülme artık kendini sorularından arınmaya çalış cumhur senden vazgeçecek diil tabiki
tüm mutsuzluklarını kenara it cumhur böyle güzel konuşmuşken bu ritmi bozmayın bence. telefonları açmamakla iyi yaptın bak adam nasıl meraklandı aramaya başladı
akifte böyle eğer ağlamış olursam isterse 2 saat ayakta dursun yinede konuşuyodu benimle onları biraz meraklandırmak iyidir.
bence artık üzmeyin birbirinizi

günaydınnnnnnnnnnnnn

merve canım benim en azından için biraz rahatlamıştır bu konuşmadan sonra
cumhur inş. hatasını anlamıştır inşallah
o mailleri okusun iyice anlasın senin değerini bence
yanınada git yüz yüze oturup sorunlarınızı konuşun içinden çıkılmayacak bir derdiniz yok çok şükür
inşallah hakkınızda hayırlısı olur canım benim

Günaydınnnnn :)

Mervecim cumhur bana çok samimi geldi , kendini sana böyle anlatması merak edip araması maillerini tek tek okuyacağını söylemesi bence çok güzel şeyler bunlar.. Böyle konuşmaya devam edin tatlım acabalarla üzme hiç kendini hayırlısıyla gelsinler sonra herşey yoluna giricek..

kızlar siz napıyosunuz bakalım ben akşam askerimle çok kısa konuştum annesindeydim o yüzden konuşamadık

fıstıklar biraz işim var ondan sonra geleceğim
beni özleyin anacım

tamam ama çabukk geeelllll :)

kızlar siz napıyosunuz bakalım ben akşam askerimle çok kısa konuştum annesindeydim o yüzden konuşamadık

İyiyim canım biz dün akşam askerle baya konuştuk bişeye ihtiyacın var mı diye sordum hep sana ihtiyacım var sen sev beni hep yeter nolur çabuk gel diyo kıyamam :) bu sabah hastaneye sevk ediceklermiş kontrolden geçmeleri lazımmış lüleburgaza dönmek istiyo burdaki komutan çok fena sürekli küfür diyo... son 2-3 günü zaten canım cmt yada pzt dönücek.. sen napıyosun kuzu dün rahat gidebildin mi eve?

benim kocişimde dün işten çıkmadan aradı 15 dakika falan konuştuk
fatma ya annesigilde olunca ben hiç aramasını istemiyorum çok kısa konuşuyoruz sinir oluyorum

Bende Bilirdim SevdigimLe EL ELe Gezmeyi Ama ASkere Kadar Gitti 105 Gün Sonra Gelecek KendiSi !

günaydın kuzular ben geldim çok yoğun başladım güne halada çok işim var(
mervecim telefonlara bakmaman kendini tutman çok iyi olmuş canım bundan sonrası inşllah daha güzel olacak
artık olumsuz düşünceleri at kafandan olumlu bakmaya çalış hayata cumhur ne olursa olsun senin değerini
biliyo sadece bazen kafası karışıyo benm anladığım kadarıyla seni kaybetmekten korkuyo kendini üzme
seni seviyor evet orda zor günler geçiriyo doğru ama bu seni kırabileceği anlamına gelmez
kendini ezdirmeden onu anlayarak kendini ona anlatabilerek herşey yoluna girecektir canım
zaten askerden gelsinler herşey konuşarak anlaşarak yoluna girecektir kendini üzme bitanem
ben yine geleceğim kızlar şu işleri halletmem lazım öptüm hepinizi:))

ay canım ya kusura bakma bi türlü yazamadım ya acayip bi yoğunluk var. gittim şükür eve rahat gittim akşam koşarak kendime kar botu aldım kotonda indirim var 39a inmiş 2 tane bot aldım kendime :)

benim kocişimde dün işten çıkmadan aradı 15 dakika falan konuştuk
fatma ya annesigilde olunca ben hiç aramasını istemiyorum çok kısa konuşuyoruz sinir oluyorum

ya gitmedim bilerek akif arıcak diye ama sonra eltimler çağırdı gel okey oynucaz dediler mecbur gittim

fatmaaa yetiştim sana canım bak :) merhaba kızlar.. ne bu yoğunluk herkeste yaa..
yazdıklarınız için sağolun. bu şekilde konuşmayı sürdürmek için elimden geleni yapıcam bende. ama eğer yine saçmalamaya başlarsa yine tavrımı koymam gerek sanırım. hayırlısı bakalım.. umut veren bi konuşmaydı ama umarım tekrar hayal kırıklığı yaşamam dün gene duyamadım sesini. artık iki günde bir aranmaya alışmam mı gerekiyo?
siz nasılsınız bakalıımm?

merveeeee gel bi sarılıp öpeyim seni içimden geldiii
herşey inş. çok güzel olur canım senin için o kadar duıa ediyorumki
benimki eskiden günde 2-3 kez arardı sonra 1 e düşürdü
şimdi 1 kere aramasına alıştım şimdi sadece bir kere konulşyurouz bazende 2 günde bir takılma ona sanırım gerçekten müsait olamıyorlar

öyle rahat ediyosa bırak öyle arasın nöbetler kaymıştır belki yine bizimkilerinde nöbet saatleri hep değişmiş akife gece ara beni dedi arayamam dedi yapacak bişi yok
yetişmene sevindim bak iki muhabbet ederiz

ben çok yoğunum işte ama bi yandan size laf yetiştiriyorum :):) karla mücadeleye devam dün düştüm kalktım karların içinde :)

bende de yoğunluk var bugün yaa askerm aradı babamla müşteri yanımdaydı açtım mecbur ama konuşamadım niye soğuk konuşuyosun moralin mi bozuk yoo çalışıyorum işte işyerindeyim fln dedim anlasın diye neyse sen çok yoğunsun sanırım arayabilirsem akşam ararım hadi bye bye dedi suratıma kapattı e niye trip yedim ben şimdi yaa babamda sabahtan beri yanımda yoktu bir müşteriyle 5dk fatura kesmem için geldi odama tam o sırada aradı (

canımmm Allah razı olsun canım bende hepimize dua ediyorum, inşallah Rabbim gönüllerimizdekini bizler için hayırlı kılsın, hayırlısıyla asker dönüşü hepimiz çoookkk mutlu olalım diye.. Bende müsait olamiyodur heralde diyorum ama işte aklım onda da kalıyo. zaten günde 2 kereyi falan geçtim de hiç değilse her gün az da olsa duyayım diye bekliyorum ama.. Neyse sağlığı yerinde olsun da.. Hem her gün arayıp kalbimi kıracağına 2-3 günde bir arayıp gönlümü alacak bi konuşma yapmasına razıyım ben :)

canımmm Allah razı olsun canım bende hepimize dua ediyorum, inşallah Rabbim gönüllerimizdekini bizler için hayırlı kılsın, hayırlısıyla asker dönüşü hepimiz çoookkk mutlu olalım diye.. Bende müsait olamiyodur heralde diyorum ama işte aklım onda da kalıyo. zaten günde 2 kereyi falan geçtim de hiç değilse her gün az da olsa duyayım diye bekliyorum ama.. Neyse sağlığı yerinde olsun da.. Hem her gün arayıp kalbimi kıracağına 2-3 günde bir arayıp gönlümü alacak bi konuşma yapmasına razıyım ben :)

ben eve kapandığım için karla tek ilişkim balkon kapısına çıkıp biraz kenarda biriken karlara dokunmak oldu :)
fatmaa kotona gidince benim gösterdiğim o ayakkabıları da gördün müü? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…