kızlaaar gecenin bi yarısı henüz ama ben sabah okuyacağınız için hepinize günaydın diyorum :)
ancak vakit bulup doğru düzgün bilgisayara geçtim şimdi, akşam bi ara face e girdim ama onda da kısa kısa girip çıkabildim. o yüzden gelip size yazmaya fırsatım olmadı.
cumhur dün akşam aramış, saat 9da. 3 kere üstüste aramış. ben telefonun sesini kısıp odada bırakmıştım ararsa görmiyim diye ama bi yandan da gelip gidip bakıyorum.. neyse, aradıktan 9 dk sonra geldim odaya. içim acıdı telefonu görünce. muhtemelen açacaktım odada olsam zaten dayanamıyodumgece uyuyamadım yine ben, aklım onda. 1 buçukta aradı. ilkini açmadım. sonra ikincide dayanamadım. açtım.. açar açmaz, bebeğim neden açmıyosun telefonlarımı dedi. bende dedim bunu da açmayacaktım. çok üzgünüm dedi. bende dedim belli o kadar üzgünsün ki dün koşa koşa beni aradın o yüzden dimi dedim.. o da dedi dün nöbetler karıştı, gece 4 saat nöbet tuttum ve telefon etmek istediğimde de telefon hep doluydu dedi.. çok saçmaladım özür dilerim hep burda sıkıldığım için oluyo, beni anlamaya çalış dedi. bende dedim biri de beni anlasın artık. zaten ağlıyorum konuşurken sürekli bi süre ağladım, o da ben burdayım yanındayım dedi hep herşey düzelicek, emin ol tek düşündüğüm burdan çantamı alıp sana gelmek dedi. hep seni düşünüyorum çok özlüyorum dedi ben ona mail atmıştım geçen tuğbalardaki pazar günü kavga ettikten sonra ve geçen pazar da.. onu söyledim. telefonu açmayışımın sebebi, o mailleri açıp satırlara boş boş bakmandan korkuyorum dedim. benden haber alamasan o mailleri ciddiye alırsın dedim. o da dedi çarşıya çıkınca her yazdığın kelimeyi tekk tek okuycam.. yarım saat konuştuk, bayılıyodu uykudan ama gık demedi :) ben dedim hadi git yat diye. kapatırken yine ağlamaklı oldum, beni artık kırma dedim o da tamam dedi doğal olarak :)
off kızlar, dayanamadım açtım, güzel de konuştuk ama yine de emin olamıyorum. açmasaydım daha mı iyi olurdu. o mailleri gerçekten ciddiye alarak okuyacak mı? gerçekten herşey güzel olacak mı?( aklımda yüz tane soru.. açmasa mıydım acaba yaa? gerçi açmayacaktım deyince açana kadar arıycaktım dedi ama :) belki de sadece öylesine söyledi herşeyi. diyorum beni sevmese zaten hiç uğraşmaz, işine gelir aramaz. ama seviyosa da neden beni hep ağlatıyo böyle daha iyiyim tabi ama kafam karmakarışık. o yüzden olabildiğince ayrıntılı yazdım konuşmamızı, bana yorum yapın diyee..
bi yandan özlemekten perişan olmuş haldeyim.. bi an önce gitmek istiyorum yanına dahatta iki kere mi gitsem diye düşünmeye başladımm :)
bu arada hepinizi çoookk seviyorum, merak etmişsiniz beni hep bugün, duygulandım yazılanları görünce..
yeğenim bu hafta burda olduğu için çok müsait olamıyorum, giremiyorum istediğim gibi nete ama gelince tüm yazılanları okuyorum.
öpüyorum hepinizi, günaydın tekraarr :)
ayy tuğbacım yaa, biliyosun burda birimiz için mutluluk demek hepimiz için de mutluluk demek.. benim aklımdan aslaaa öyle bişey geçmez canım, sakın bizi mutlu haberlerden mahrum bırakma.. :))
fıstıklar biraz işim var ondan sonra geleceğim
beni özleyin anacım
kızlar siz napıyosunuz bakalım ben akşam askerimle çok kısa konuştum annesindeydim o yüzden konuşamadık
tamam ama çabukk geeelllll :)
İyiyim canım biz dün akşam askerle baya konuştuk bişeye ihtiyacın var mı diye sordum hep sana ihtiyacım var sen sev beni hep yeter nolur çabuk gel diyo kıyamam :) bu sabah hastaneye sevk ediceklermiş kontrolden geçmeleri lazımmış lüleburgaza dönmek istiyo burdaki komutan çok fena sürekli küfür diyo... son 2-3 günü zaten canım cmt yada pzt dönücek.. sen napıyosun kuzu dün rahat gidebildin mi eve?
benim kocişimde dün işten çıkmadan aradı 15 dakika falan konuştuk
fatma ya annesigilde olunca ben hiç aramasını istemiyorum çok kısa konuşuyoruz sinir oluyorum
fatmaaa yetiştim sana canım bak :) merhaba kızlar.. ne bu yoğunluk herkeste yaa..
yazdıklarınız için sağolun. bu şekilde konuşmayı sürdürmek için elimden geleni yapıcam bende. ama eğer yine saçmalamaya başlarsa yine tavrımı koymam gerek sanırım. hayırlısı bakalım.. umut veren bi konuşmaydı ama umarım tekrar hayal kırıklığı yaşamamdün gene duyamadım sesini. artık iki günde bir aranmaya alışmam mı gerekiyo?
siz nasılsınız bakalıımm?
fatmaaa yetiştim sana canım bak :) merhaba kızlar.. ne bu yoğunluk herkeste yaa..
yazdıklarınız için sağolun. bu şekilde konuşmayı sürdürmek için elimden geleni yapıcam bende. ama eğer yine saçmalamaya başlarsa yine tavrımı koymam gerek sanırım. hayırlısı bakalım.. umut veren bi konuşmaydı ama umarım tekrar hayal kırıklığı yaşamamdün gene duyamadım sesini. artık iki günde bir aranmaya alışmam mı gerekiyo?
siz nasılsınız bakalıımm?
merveeeee gel bi sarılıp öpeyim seni içimden geldiii
herşey inş. çok güzel olur canım senin için o kadar duıa ediyorumki
benimki eskiden günde 2-3 kez arardı sonra 1 e düşürdü
şimdi 1 kere aramasına alıştım şimdi sadece bir kere konulşyurouz bazende 2 günde bir takılma ona sanırım gerçekten müsait olamıyorlar
merveeeee gel bi sarılıp öpeyim seni içimden geldiii
herşey inş. çok güzel olur canım senin için o kadar duıa ediyorumki
benimki eskiden günde 2-3 kez arardı sonra 1 e düşürdü
şimdi 1 kere aramasına alıştım şimdi sadece bir kere konulşyurouz bazende 2 günde bir takılma ona sanırım gerçekten müsait olamıyorlar
öyle rahat ediyosa bırak öyle arasın nöbetler kaymıştır belki yine bizimkilerinde nöbet saatleri hep değişmiş akife gece ara beni dedi arayamam dedi yapacak bişi yok
yetişmene sevindim bak iki muhabbet ederiz
ben çok yoğunum işte ama bi yandan size laf yetiştiriyorum :):) karla mücadeleye devam dün düştüm kalktım karların içinde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?