343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Şu anda dünyada sevgilisine sarılıp uyuyanlar var. Bunu okuyan kişi, moralini bozmak istemezdim ama VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsler benim de moralimi bozdu.

Hahahaha bende o karikatüre ne zaman baksam kopuyorum tubiş yaa kızın dudaklarda köfte gibi cidden

ay canım çok sevindim halletmiş olmana pek yardımcı olamadım akiflerin kışlada var o ordan aldı hep

Şu anda dünyada sevgilisine sarılıp uyuyanlar var. Bunu okuyan kişi, moralini bozmak istemezdim ama VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsler benim de moralimi bozdu.

Hahahaha bende o karikatüre ne zaman baksam kopuyorum tubiş yaa kızın dudaklarda köfte gibi cidden

ay benim kuzum evimde süpriz hazırlamıştı evlilik teklifi ederken :)

ayyyy bizim hiç evlenme teklifi falan olmadı
zaten sorunlu bir evlenme hikayemiz olduğu için
çocuk şöyle romantikçe bi evlenme bile teklif edemedi

ay canım çok sevindim halletmiş olmana pek yardımcı olamadım akiflerin kışlada var o ordan aldı hep

Aşkolsun kuzu zaten sana sormamla aklıma telefoncunun gelmesi aynı anda oldu :) Bu hafta çabuk geçiyo gibi karda bi an önce gider inşallah..

ayyyy bizim hiç evlenme teklifi falan olmadı
zaten sorunlu bir evlenme hikayemiz olduğu için
çocuk şöyle romantikçe bi evlenme bile teklif edemedi

başına ekşiyeceğimi bildiği için çiçek pasta falan filan :):) oyy kuzumun o hali geldi gözümün önüne

Nasıl anlatsam bilemiyorum içim içime sığmıyor
O deli dolu neşe dolu kişi ben değilim sanki
Dışarısı buz gibi lapa lapa kar var benim içim yanıyor
Eksi kırk derece soğuk suda bile yüzerim inanki
Kara sevda kara sevda dedikleri daha ne olabilirki?
Kara sevda kara sevda seni benden kim ayırabilirki?
Çocukça bir aşk deyip de geçme sakın gülme halime
Nasıl olduğunu anlayamadım ama seviyorum seni delicesine
Nasıl anlatsam bilemiyorum gözlerim kararıyor
Tepe taklak oldu dünya tersine sanki
Bütün aşıklar el ele kol kola cıvıl cıvıl geziyor
Bense nuhun gemisinde tek başıma gibi inan ki

Bugün şarkımmmm budur canlar :)))

ben çok severimm
facebookta olsam beğenirdim
beğen like :):)

Biz gün canımla mesajlaşmaya başladık çoook mutluyum bu mesajlaşmak bana evlenmeden önceki dönemleri hatırlattı çok mutluyum

343.dönemle gitti benm erkek arkadasımda bugun şafak104 ama geçmiyooooo geçmiyoo

2.dönem de başarılarının devamını dilerim canım :) Bu hafta ne böyle aslıcım ya askerlerle problem yaşıyoruz hepimiz atlattık çok şükür bide merveden iyi haberler alsak rahatlıcaz :)

ayy maşallahh sizeeee allah nazarlardan saklasın sevindimm tubişimm :) merve hiç gelmedi bugün tatlım o naptı acaba

kızlaaar gecenin bi yarısı henüz ama ben sabah okuyacağınız için hepinize günaydın diyorum :)
ancak vakit bulup doğru düzgün bilgisayara geçtim şimdi, akşam bi ara face e girdim ama onda da kısa kısa girip çıkabildim. o yüzden gelip size yazmaya fırsatım olmadı.
cumhur dün akşam aramış, saat 9da. 3 kere üstüste aramış. ben telefonun sesini kısıp odada bırakmıştım ararsa görmiyim diye ama bi yandan da gelip gidip bakıyorum.. neyse, aradıktan 9 dk sonra geldim odaya. içim acıdı telefonu görünce. muhtemelen açacaktım odada olsam zaten dayanamıyodum gece uyuyamadım yine ben, aklım onda. 1 buçukta aradı. ilkini açmadım. sonra ikincide dayanamadım. açtım.. açar açmaz, bebeğim neden açmıyosun telefonlarımı dedi. bende dedim bunu da açmayacaktım. çok üzgünüm dedi. bende dedim belli o kadar üzgünsün ki dün koşa koşa beni aradın o yüzden dimi dedim.. o da dedi dün nöbetler karıştı, gece 4 saat nöbet tuttum ve telefon etmek istediğimde de telefon hep doluydu dedi.. çok saçmaladım özür dilerim hep burda sıkıldığım için oluyo, beni anlamaya çalış dedi. bende dedim biri de beni anlasın artık. zaten ağlıyorum konuşurken sürekli bi süre ağladım, o da ben burdayım yanındayım dedi hep herşey düzelicek, emin ol tek düşündüğüm burdan çantamı alıp sana gelmek dedi. hep seni düşünüyorum çok özlüyorum dedi ben ona mail atmıştım geçen tuğbalardaki pazar günü kavga ettikten sonra ve geçen pazar da.. onu söyledim. telefonu açmayışımın sebebi, o mailleri açıp satırlara boş boş bakmandan korkuyorum dedim. benden haber alamasan o mailleri ciddiye alırsın dedim. o da dedi çarşıya çıkınca her yazdığın kelimeyi tekk tek okuycam.. yarım saat konuştuk, bayılıyodu uykudan ama gık demedi :) ben dedim hadi git yat diye. kapatırken yine ağlamaklı oldum, beni artık kırma dedim o da tamam dedi doğal olarak :)
off kızlar, dayanamadım açtım, güzel de konuştuk ama yine de emin olamıyorum. açmasaydım daha mı iyi olurdu. o mailleri gerçekten ciddiye alarak okuyacak mı? gerçekten herşey güzel olacak mı? ( aklımda yüz tane soru.. açmasa mıydım acaba yaa? gerçi açmayacaktım deyince açana kadar arıycaktım dedi ama :) belki de sadece öylesine söyledi herşeyi. diyorum beni sevmese zaten hiç uğraşmaz, işine gelir aramaz. ama seviyosa da neden beni hep ağlatıyo böyle daha iyiyim tabi ama kafam karmakarışık. o yüzden olabildiğince ayrıntılı yazdım konuşmamızı, bana yorum yapın diyee..
bi yandan özlemekten perişan olmuş haldeyim.. bi an önce gitmek istiyorum yanına da hatta iki kere mi gitsem diye düşünmeye başladımm :)
bu arada hepinizi çoookk seviyorum, merak etmişsiniz beni hep bugün, duygulandım yazılanları görünce..
yeğenim bu hafta burda olduğu için çok müsait olamıyorum, giremiyorum istediğim gibi nete ama gelince tüm yazılanları okuyorum.
öpüyorum hepinizi, günaydın tekraarr :)

ayy tuğbacım yaa, biliyosun burda birimiz için mutluluk demek hepimiz için de mutluluk demek.. benim aklımdan aslaaa öyle bişey geçmez canım, sakın bizi mutlu haberlerden mahrum bırakma.. :))

haklısın benim de eşim askerde çok zor geçiyor ama yapacak birsey yok bitireceğiz emin ol evliyken daha zor hele bide çocuğun varsa daha da zor

tahmin edebiliyorum allah yardımcınız olsun ama siz onun eşisiniz istediğinizde gidip görebilirsiniz bende oda yok ailemin izin verdiği kadarıyla sadece...Siz belliki benden daha büyüksünüz bi bebeğinz var çok şanslısınız her baktığınızda onun yüzünü görcek kokladığınızda kokusunu alcak bi canınız var...Ben kokusuna hasret kaldım geceler geçmiyor çok korkuyorum onun kokusunu unutmaktan sadece onun bana attığı mesajları okuyarak veya ileriye dönük hayaller kurarak zamanı geçirebiliyorum.50gün oldu ama ben hala böyleyim hatta sanki daha kötüyüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…