Şu yüzüğü takda dışarda, işyerinde falan asılan olmasın, başının bağlı olduğu belli olsun.
+Dünyada ki en iğrenç evlenme teklifini yaptın, Allahın öküzü.
- Hadi hadi kaptın yine pırlantayıı, köfte senii
hahahahah kptum ya
Baktım canım ama 100 adetlik satıyolar.. Bizim arka tarafta turkcell bayisi var tanıdık onu aradım şimdi telefoncu ya bilir belki diye eminönünde var ben yarın sabah eminönüne gidicem alıyim sana istersen dedi bende al yarın uğrar alırım senden dedim.. Süper oldu bu canım halletmiş oldum :)
Şu anda dünyada sevgilisine sarılıp uyuyanlar var. Bunu okuyan kişi, moralini bozmak istemezdim ama VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsler benim de moralimi bozdu.
Hahahaha bende o karikatüre ne zaman baksam kopuyorum tubiş yaa kızın dudaklarda köfte gibi cidden
ay canım çok sevindim halletmiş olmana pek yardımcı olamadım akiflerin kışlada var o ordan aldı hep
ayyyy bizim hiç evlenme teklifi falan olmadı
zaten sorunlu bir evlenme hikayemiz olduğu için
çocuk şöyle romantikçe bi evlenme bile teklif edemedi
Aşkolsun kuzu zaten sana sormamla aklıma telefoncunun gelmesi aynı anda oldu :) Bu hafta çabuk geçiyo gibi karda bi an önce gider inşallah..
Nasıl anlatsam bilemiyorum içim içime sığmıyor
O deli dolu neşe dolu kişi ben değilim sanki
Dışarısı buz gibi lapa lapa kar var benim içim yanıyor
Eksi kırk derece soğuk suda bile yüzerim inanki
Kara sevda kara sevda dedikleri daha ne olabilirki?
Kara sevda kara sevda seni benden kim ayırabilirki?
Çocukça bir aşk deyip de geçme sakın gülme halime
Nasıl olduğunu anlayamadım ama seviyorum seni delicesine
Nasıl anlatsam bilemiyorum gözlerim kararıyor
Tepe taklak oldu dünya tersine sanki
Bütün aşıklar el ele kol kola cıvıl cıvıl geziyor
Bense nuhun gemisinde tek başıma gibi inan ki
Bugün şarkımmmm budur canlar :)))
ben çok severimm
facebookta olsam beğenirdim
beğen like :):)
Veeee fatma için günün en güzel saati bizim içinse saatlerin geçmediği zaman geldiii fatma işten çıkıyoo yavaş yavaş :)[/Q
ben gider bebekler yollarda kalmıyım diye dua edin çünkü başakşehirde tipi varmış :
öpüldünüz kuzular
Veeee fatma için günün en güzel saati bizim içinse saatlerin geçmediği zaman geldiii fatma işten çıkıyoo yavaş yavaş :)[/Q
ben gider bebekler yollarda kalmıyım diye dua edin çünkü başakşehirde tipi varmış :
öpüldünüz kuzular
Dikkat et kendine canım çok öptümmm
343. dönem asker yarenleri sizin de topiğinizin açılma zamanı geldi. sınav tarihine az kaldı. Biz 341.dönem asker yarenleri olarak size yardımcı olmaya, üzüntülerinizi paylaşmaya çalışacağız; çünkü burda duygularımızı paylaşarak zamanın nasıl geçtiği anlaşılmıyo ve tabii bi nebzede olsa rahatlıyo insan. Çok şükür bizim 1 ayı görmemize az kaldı inşaallah. Şimdiden darısı başınıza. Allah herkesin yardımcısı olsun. Sevgiler...
güle güle fatma
kocam aradı konuştum çok mutluyum çokkkkkkkk
343.dönemle gitti benm erkek arkadasımda bugun şafak104 ama geçmiyooooo geçmiyoo
günaydın canım bende geldim işime aynen kaya kaya:))
dün bir anda çıkmak zorunda kaldım aklım hep merve de kaldı şimdi de geçmişi okudum inşallah hakkında hayırlısı olur
mervecimm lütfen üzülme biz hep yanındayız bende seni seviyorum(gelince okur inşallah)
2.dönem de başarılarının devamını dilerim canım :) Bu hafta ne böyle aslıcım ya askerlerle problem yaşıyoruz hepimiz atlattık çok şükür bide merveden iyi haberler alsak rahatlıcaz :)
ayy maşallahh sizeeee allah nazarlardan saklasın sevindimm tubişimm :) merve hiç gelmedi bugün tatlım o naptı acaba
ewet düzeldi çok şükür darısı mervemin başına inşallah sorunlarını hallederler
dün sevincimden işten çıkmadan yazacaktım size
merveme nispet yapar gibi olur diye yazamadım elim gitmedi
ama hep dua ettim ona gece inşallah sorunlarını hallederler musmutlu olurlar inşallah
haklısın benim de eşim askerde çok zor geçiyor ama yapacak birsey yok bitireceğiz emin ol evliyken daha zor hele bide çocuğun varsa daha da zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?