bende de yoğunluk var bugün yaa askerm aradı babamla müşteri yanımdaydı açtım mecbur ama konuşamadım niye soğuk konuşuyosun moralin mi bozuk yoo çalışıyorum işte işyerindeyim fln dedim anlasın diye neyse sen çok yoğunsun sanırım arayabilirsem akşam ararım hadi bye bye dedi suratıma kapattı e niye trip yedim ben şimdi yaa babamda sabahtan beri yanımda yoktu bir müşteriyle 5dk fatura kesmem için geldi odama tam o sırada aradı(
bende de yoğunluk var bugün yaa askerm aradı babamla müşteri yanımdaydı açtım mecbur ama konuşamadım niye soğuk konuşuyosun moralin mi bozuk yoo çalışıyorum işte işyerindeyim fln dedim anlasın diye neyse sen çok yoğunsun sanırım arayabilirsem akşam ararım hadi bye bye dedi suratıma kapattı e niye trip yedim ben şimdi yaa babamda sabahtan beri yanımda yoktu bir müşteriyle 5dk fatura kesmem için geldi odama tam o sırada aradı(
Fatmacm çok iyi fiyata almışsın kar botlarını güle güle kullan bende alşverişe çıkmak istiyorum ya çok indirim varmış kardan bi türlü fırsat bulamadım haftasonu inşallah :)
Tubişş acil fatmanın yanında işe girmemiz lazım hatta fatmanın evine yerleşmemiz lazım yoksa askerler dönene kadar bu mod devam edicek :)
Mervecimm aranız iyi olsun da müsait olunca arasın bu güzel konuşmalar hep devam etsin allah hepimizi nazarlardan saklasın :) bak bana tribi yedim oturdum aşağı bekle de şimdi akşam arasında durumu izah et oooooo :))
Fatmacm çok iyi fiyata almışsın kar botlarını güle güle kullan bende alşverişe çıkmak istiyorum ya çok indirim varmış kardan bi türlü fırsat bulamadım haftasonu inşallah :)
Tubişş acil fatmanın yanında işe girmemiz lazım hatta fatmanın evine yerleşmemiz lazım yoksa askerler dönene kadar bu mod devam edicek :)
Mervecimm aranız iyi olsun da müsait olunca arasın bu güzel konuşmalar hep devam etsin allah hepimizi nazarlardan saklasın :) bak bana tribi yedim oturdum aşağı bekle de şimdi akşam arasında durumu izah et oooooo :))
zeynepcim bence psikolojisi normal olmadığı için yani hem askerlik hem de seni kaybetme korkusu yüzünden, ufacık bi mesafeli duruşundan yüz tane anlam çıkarıyo olabilir canım, sıkma canını. akşam arar nasılsa, sende anlatırsın durumu.
ya sen ona söyle babam olabiliyo diye söyleki bi daha tirp atmasın belki trip yapmamıştır yoğunsun diye kapatmıştır.
aaaaminnn canım inşallah korusun. Bu gece de acayip rüyalar gördüm. Anlatayım da tabir et :) cumhur izne gelmiş, izmitte evdeyiz. Ben onu, o tuğbalarda anlattığım konuda uyarıyorum. Buraya da yazmiyim şimdi.. O da susuyo bişey demiyo. Sonra evin kapısının açıldığını duyuyoruz. Kayınbabam gelmiş, anahtarla giriyo içeri. Cumhur diyo, yeter artık babam da iyice abarttı, hiç değilse önceden anahtarla da açsa önce bi kapıyı tıklatıp girerdi içeri bu ne saçmalık belki biz müsait değiliz falan diyo. Bende seviniyorum artık bana hak vermeye başlıyo diye.. öyle biişeydi işte, daha çok şeyler gördüm de hatırlamıyorum tam. Evet, yorumla hadi :)
Aaaaminnn canım inşallah korusun. Bu gece de acayip rüyalar gördüm. Anlatayım da tabir et :) Cumhur izne gelmiş, izmitte evdeyiz. Ben onu, o tuğbalarda anlattığım konuda uyarıyorum. Buraya da yazmiyim şimdi.. O da susuyo bişey demiyo. Sonra evin kapısının açıldığını duyuyoruz. Kayınbabam gelmiş, anahtarla giriyo içeri. Cumhur diyo, yeter artık babam da iyice abarttı, hiç değilse önceden anahtarla da açsa önce bi kapıyı tıklatıp girerdi içeri bu ne saçmalık belki biz müsait değiliz falan diyo. Bende seviniyorum artık bana hak vermeye başlıyo diye.. Öyle biişeydi işte, daha çok şeyler gördüm de hatırlamıyorum tam. Evet, yorumla hadi :)
canım diyecek bişey yok çok haklısın.. ben ilk defa oluyo zannettim, babanın yanında olduğuna ihtimal vermiyodur falan zannettim. ama daha önce de söylemişsin, bu tavır çok gerksiz olmuş o yüzden. ama işte hep böyle değil mi zaten canım hepimiz içinMervecim anlayabiliyorum askeri zaten günde 2 kere arıyo onda da güzel neşeli konuşmak istiyo ama işyerinde olunca olmuyo işte bak kızlarda kayınvalidesine gidince rahat konuşamıyolar olucak şeyler bunlar.. fatmacm söyledim daha önce 2dk tuvalete git dedi bende öyle olmuyo işte yanında ayakta duruyolar telefonu alıp tuvalete gitsem inanmazlar yani telefon çalıyoda gidiyorum sonuçta sen anla ses tonumdan rahat konuşamadığımı demiştim ama anlattığım karşımdakinin anladığı kadar.. neyse canlar akşam anlatırım tekrar durumu sonuçta bizim çok daha ciddi sorunlarımız var.. Sonumun ne olacağını bilmediğim halde geldiğinde yarı yolda kalma ihtimalim olduğu halde askere gitmeden önce bu kadar umursamayıp üzdüğü halde böyle bekliyorum ya ben onu telefonda konuşuyorum elimden geldiği kadar yanına gidiyorum ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyorum ya buna şükretsin düşünsün biraz.. haksızmıyım sizce?
Rüyada kayınpeder, yakınlarınızla veya dostlarınızla kavga edeceksiniz anlamındadır. Rüyada kayınpederinizi neşeli gördüyseniz ailenizle hoş zaman geçireceksiniz demektir. Rüyada bir kadinin kendi kocasini görmesi, son derece sevindirici bir haber alacagina işarettir. Kocasını bir konuda uyarması ise, kocası hak veriyorsa anlaşmazlıkların çözüleceğine, kavga ediyorsa anlaşmazlıkların oluşacağına işarettir.Anahtar görmek, ilim ve Kur`ân`ın kapısını açmakla tabir olunur. Rüyada bir kapıyı veya bir kilidi açtığını görmek, düşmanlar üzerine galip gelineceğine işarettir. Rüyada biri tarafından sevindirildiğini görmek, o şahıs yüzünden üzülmeye işarettir.Rüyada sevindiğini görmek, gerçek hayatta da sevinmeye, üzüntü ve keVirüsderden kurtulmaya işarettir.
Rüya tabirciniz emrinizde efendim. Başka bir arzunuz ? :)))
selamlar arkadaşlar, aynı kadro burdasınız bakıyorum maaşallah maaşallah :)
6 şubatta 2 hanelere mi iniyoruz ne
hoşgeldin burcu. evet biz burdayız, sen nerelerdesin?
walla ben baktım şimdi, 11 şubatta şafak 99 diyebilicem ancak
sen nasılsın? görüşebiliyo musun askerinle?
Ayy estağfirullah canım, emir olur mu hiiç.. Çok teşekkür ederim :)
Sanki ben güzel anlamlar çıkardım ama.. Hayırlısı olsunn inşallah :)
fatma ben zeynep 8 şubatta 99 diyoruz demi kızlarrr
valla bu aralar izin alan çok , arada bir girip yazdıklarınızı okuyorum ama ben dahil olamıyorum muhabbete.
senin askerin izin mi aldı yoksa ben mi yanlış hesaplıyorum acaba? ben askerimle konuşuyorum , çok şükür şimdiye kadar sıkıntı yaşamadık. zaten istihkam birliğine aldılar onu , sıkıntı yok maaşallah
sizin nasıl gidiyor? alışılıyor değil mi zamanla
benim askerim uzak olduğu için yol izni 3 gün o yüzden bikaç gün erken bitecek olabilir kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?