suan ona herzamankinden çok ihtiyacım var...Ben dertleşebilen derdimi birilerine anlata bilen biri değilim sadece ona herşeyi anlata biliyorum bende içki gibi tesiri var o yanımda oldu sarıldımı içimdeki herşeyi dökülüyorum orda aklı bende kalmasın diye belli etmemeye çalıştım bugün ama anladı senin canın sıkkın ve baya seni üzen bişey olmuş belli ama bana anlatmıyosun yanında olamıyorum aklım hep sende dedi...Bugün babamın annemi aldattığını öğrendim ona nasıl derdm nasıl''babam öle adi biriki annemi aldatıyomuş'' diebilrdm nasıl ''korkuyorum bende bunları yaşamaktan''diyebilrdm keşke burda olsa anlatabilsem çnkü birtek onla dertleşebiliyorum ben bunu neden buraya yazdım bunlardan sizene bilmiyorum ama bazen hiç tanımadığın birine anlatmak daha kolay ve tahminime göre sizler hepiniz benden büyüksünüz konuşmalarınızı görüyorum birbirinize böyle sahip çıkmanız çok güzel eminim kiminin ailesi arkadası kardeşi bukadar sahip çıkıp kollamaz herneyse öle işte...
günaydınnnnnnnnn
mevlüt kandiliniz mübarek olsun
keşke dediğiniz gönlünüzden geçen herşeyi rabbim bu mübarek gece yüzü suyu hürmetine kabul etsin inşallah
bu akşam dularda buluşalım olurmu hepiniz için teker teker dua edicem sizde beni unutmayın dularınızda
rabbim sağ salim askerlerimize kavuşmamızı günlerin du gibi akıp geçmesini nasip etsin
fatmacım ne oldu tatlım ya
iyiyim bende canım ne yapim recepte iyi çok şükür dün akşam aradı konuştuk 15-20 dakika
sesini kaydettim gece dinleyip dinleyip ağladım o kadar iyi geldiki keşke daha önce yapsaymışım
özledikçe açıp dinliyorum sıkıldım aşkım ya bitsede kurtulsam dedi ilk defa askerlikten sıkıldığını dile geitrdi
kıyamam ya bana belli etmiyo ama oda çok sıkılıyo orda
sen her aklıma geldiğinde sigara içiyorum çok içimeye başladım dedi
gece resmine bakarak uyuyorum dedi belli etmedim ama yine çok ağladım
günler geçsin biran önce yaaaa
günaydın kandiliniz mübarek olsun allahım bu hayırlı günde bütün dualarımızı kabul etsin...
fatmacım iyi misin
hehe iyi yapmışsın bende gece yatmadan bi seans dinliyorum canım güzel oluyor
biz çok bölük bölük konuştuk akşam zaten sürekli ağladım bu işle ilgli mevzu çözülmemişti akife anlatıp ağladım
sıkıldılar ama akif diyoki çok hızlı geçmeye başladı yoğunluk var ya o yüzden
telefon sokucam içeri dedi bilmiyorum ne yapacak
bizde de dün telefon mevzusu geçti bende istersen göndereyim sana telefon dedim
yok hayatım llah korusun yakalanırız 12 gün daha uzatamam ben dedi
bende doğru diyorsun dedim bizimki sokmayacak telefon falan
bende sokma diorum ama zor oluyo böyle dedi kulubeden uzucak diye korkuyorum bu hafta ikna etmem lazım sokma diye
Günaydınnnnn
mevlüt kandiliniz mübarek olsun kızlar resulallah şerefine dualarınız kabul olsun..
Bu akşam hepinize dua edicem hem cuma hem kandil kabul olur inşallah..
Fatmacım sıkıntıyı atlatmana sevindim.. Tubiş ve sen ne güzel ses kaydı yapabiliyosunuz ya benim telefonumda olmuyoo gittiğimde video çekiyim diye düşünüyorum annesinin yanında konuşamaz ama olsun görüntü olsun bari bende de senin gibi :)
Asker aradı şimdi canlar lüleburgaza pazartesi dönüceklerdi bugün dönüyolarmış gidince konuşiyim 2 haftadır çarşıya çıkmıyoruz burda pazar çıkartırlarsa pazar gelin dedi ama çok zor bizimkilere 12şubatta gidicem kızlarla dedim bide yarın misafirler var anneye yardım etmem lazım kuaföre de gidemem yine bişeyler yapıp götürücektim onları da nasıl sıkıştırıcam araya bilmiyorum en önemlisi aileme 12şubat dedim şimdi 2gün kala bu pazara aldık desem şüphelenirler(
bencede ikna et canım sokmasın düğün üstü bi aksilik çıkmasın zamanlıca yapıp gelsinler
bencede ikna et canım sokmasın düğün üstü bi aksilik çıkmasın zamanlıca yapıp gelsinler
ben geldimmm çok yoğunum bu günlerde yaa
ama takipçinizim fatmacım telefon işi tehlikeli ikna et bencede
tubiş bende akşamları videolarına bakıp ağlıyorum 3g ile görüntülü koşuyoduk biz hep
telefonunu gönderdim ya ben bu hafta gönderdiğim adrese ulaşmış hafta sonu alacak askım
ve yine görüntülü konuşacağız yine kaydedeceğim görüntüsünü:))
geceleri bakar bakar zırlarım kesin(
ayy zeynep hatırlıyomsun sana izletmiştim akif gitmeden önceki videosunu bende ona bakıp bakıp iç çekiyorum :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?