ya planım daha tam olarak belli değil ama sanırım büyük ihtimalle dolu olucam bu hafta sonu ama yine haberleşiriz cumartesi akşamı
Bizim yerimizede bol bol ye tubişşş :) evet yaa bakın günler geçiyoo haftasonu geldi bilee bu hafta çabuk geçti sanki inşallah önümüzdeki haftada böyle geçer :)) bugünü saymazsak 4gün sonraa ikili şafaklara geçiyoruzz oleeey :)
Fatmacm pazar buluşalım demişsin ben pazar günü boşum canım ama tuğba 3 haftasonu doluyum demişti yanlış hatırlamıyosam
bence git fatma ya orası sana daha iyi geliyo
vakit geçer en azından keşke benimde seninki gibi imkanım olsa
ayyy bu pazar bende çıkarım evden bundan sonraki pazarlarda çıkarım:)) buluşma olsun kuzular gelirim inşallah
ama fatmacım sen gitmek istiyosun git aklın burda kalmasın belki tubiş te musait olamaz haftaya da zeynep yok
bir sonraki haftada görüşebiliriz yani bana her türlü uyar
suan ona herzamankinden çok ihtiyacım var...Ben dertleşebilen derdimi birilerine anlata bilen biri değilim sadece ona herşeyi anlata biliyorum bende içki gibi tesiri var o yanımda oldu sarıldımı içimdeki herşeyi dökülüyorum orda aklı bende kalmasın diye belli etmemeye çalıştım bugün ama anladı senin canın sıkkın ve baya seni üzen bişey olmuş belli ama bana anlatmıyosun yanında olamıyorum aklım hep sende dedi...Bugün babamın annemi aldattığını öğrendim ona nasıl derdm nasıl''babam öle adi biriki annemi aldatıyomuş'' diebilrdm nasıl ''korkuyorum bende bunları yaşamaktan''diyebilrdm keşke burda olsa anlatabilsem çnkü birtek onla dertleşebiliyorum ben bunu neden buraya yazdım bunlardan sizene bilmiyorum ama bazen hiç tanımadığın birine anlatmak daha kolay ve tahminime göre sizler hepiniz benden büyüksünüz konuşmalarınızı görüyorum birbirinize böyle sahip çıkmanız çok güzel eminim kiminin ailesi arkadası kardeşi bukadar sahip çıkıp kollamaz herneyse öle işte...
canım bizler burda birbirmize destek olmak için varız birbirimizi sadece biz anlıyoruz herşey olacağına varıyo bu hayatta
kendini çok sıkma canım içine atma anlat içindekileri yoksa allah korusun hasta olursun keske sıkıntılar dertler olmasa
ama oluyo işte allahım bu hayırlı günde içine huzur versin
bu arada evli misin nişanlı mısın sevgilin mi ve askerde mi askerdeyse nerde
ayy çok soru sordum sanırım
Canım, babanla ilgili öğrendiklerine çok üzüldüm. Şu anda doğal olarak çok sarsılmış bir haldesin. Ama bu olayla senin askerinle olan ilişkin arasında birtakım bağlantılar düşünüp, günün birinde onun da sana aynı şeyi yapabileceğini kurmanın bir faydası yok kimseye. En başta bu tür düşünceleri atmaya çalış kafandan bence.
Annen olayı biliyorsa ona destek olmaya çalış ama, zor da olsa annene ve babana karşı aynı mesafede durmaya çaba göster bana kalırsa. Belki baban pişman olup bir telafi yoluna gidebilir. Bazen olaylar tam bizim düşündüğümüz, gördüğümüz gibi olmuyor. Belki de böylesi daha hayırlıdır sizler için, şu andan bunu bilmek mümkün değil. Sen mümkün olduğu kadar içini ferah tutmaya çalış.
:)tünaydın sözleriniz içinde çok teşekkür ederim erkek arkadaşım askerde 5yıldır birlikteyiz 343.dönemle gitti balıkesirde eğitim çavuşu oldu allaha şükür yeri iyi ama eroinmanların bağımlıların çavuşu oldu oyüzden korkuyorum dua ediyorum sürekli sizeri okuyorum bi yandan allah yardımcınız olsun üzülüyorum eşleriniz çocuğunuzn babası veya nişanlınız askerde ama bi yandan da imreniyorum çünkü eşi nişnlısı canı hayat arkadaşısınız umarım bizde aykutla bu günleri görebiliriz.
aaaaa seninkidemi balıkesirde benim eşimde bakıkesirde yapıyo askerliğini neresinde seninki
benimki merkez karakolunda canım aynı yerde değiller
hımm anladım rahat mı bari karakolda umarım çok sıkı değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?