343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Uyursam geçer dedim geçmedi işte
Hatalıysam affet gerisi hikaye
Üzerler bizi kırarlar bizi korkma yıkamazlar
Konuşurlar uğraşırlar ama ayıramazlar
Seni gördüğüm gün yandığımı anladım
Gözlerine baktığımda ölüyorum sandım
Zamansız bırak yanıtsız bırak
Beni bu koca şehirde sensiz bırakma
Beni bu koca şehirde yalnız bırakma
Bana mutlu birini göster alnından öpeyim
İçimde bu koca dertle nereye gideyim
Üzerler bizi kırarlar bizi korkma yıkamazlar
Konuşurlar uğraşırlar ama ayıramazlar
Seni gördüğüm gün ben bunu anladım

Bayıldımm ben bu şarkıyaaa

Çok mutluyum bugun:)sizinle paylaşmak istedim yani aslında hem üzgünüm hem mutluyum bugün aykutla yıl dönümümüz 5şubat:)ve aynı zamanda bugun sonunda şafak 100 oldu.Keşke bugn yanımda olabilse

günaydın canlar
hayırlı haftalar
dün eşimle msnden görüştük yaklaşık 2,5 3 saat görüştük
o kadar iyi geldiki bana bu görüşme çok çok mutlu oldum

günaydın canlar
hayırlı haftalar
dün eşimle msnden görüştük yaklaşık 2,5 3 saat görüştük
o kadar iyi geldiki bana bu görüşme çok çok mutlu oldum

ohh maşallah tahmin edebiliyorum canım nasıl mutlu olmuşsundur ben baya kötüydüm dün akifi çok özledim

günaydın kuzlar bende dün fatihimle saatlerce telefondan görüntülü görüştüm eski günlere döndük tek kelimeyle
ona bakmak ve dokunanamamak çok zor telefonu sorunsuz ulaştı eline ve görüşmemiz bittikten sonra
geri teslim etti o esnafa çok mutluyum rahat rahat görüştük ama çok ağladım gece artık uyuyamıyorum
onu çok özlüyorum

ohh senin adına da çok sevindim dayanılmaz oldu artık dimi canım bende çok kötü hissediyorum çok özledim ya valla dün tepem attı 2 saatlik yol olsa hemen gidicektim.

ohh senin adına da çok sevindim dayanılmaz oldu artık dimi canım bende çok kötü hissediyorum çok özledim ya valla dün tepem attı 2 saatlik yol olsa hemen gidicektim.

yakın olsa ya da ne bileyim bu taraflarda olsa gideceğim bende hemen ama malatya bilmem
etmem tam doğu olmasada o tarafta sonuçta askerimde istemiyo gitmemi bende
ailemden habersiz olacağı için cesaret edemiyorum ama yakın olsa hiç durmayacağım(

ya 10 saatte çok bende gidemiyorum ha diyince moralim çok kötü bu aralar özlem çok kötü ya

ya 10 saatte çok bende gidemiyorum ha diyince moralim çok kötü bu aralar özlem çok kötü ya

aynen öyle canım bende iyi değilim bu aralar uçakla 2 saat malatya ama dediğim gibi
tedirgin oluyorum işte( her geçen gün sabrım tükeniyo çiftleri gördükçe
içim yanıyo her gece kötü kötü rüyalar görüyorum

günaydınlar herkese:)
bu haftasonu benim izmire gitme haftasonum. 14şubat öncesi görüşücez. kutlamayız ama olsun yanlız bırakmamış olurum :)
dün akşam çok çok güzel haber aldım, en yakın arkadaşım hamileymiş. teyze oluyorum!! hala ortada teyze olcam ben diye sırıtık geziyorum :))))
dün benim asker beni delirtti kızlar. çarşı günüydü,benim izmirdeki arkadaşlarımla buluşçak sanıyorum. 12-1e kadar bekledim haber gelmeyince arkadaşımı ben aradım. bu hafta bi işim çıktı haftaya buluşalım dedi. tamam da benim askerden ses yok. en kötü çarşıya çıkmadan arardı, internete girince ben olmasam online arkadaşlarından rica edip bana haber verirdi. en son ankesörlü teli aradım salak çocuk söylüyorum hemen arar seni dedi söylememiş. artık deliriyodum ki aradı. annesi de ağlamaya başlamıştı artık. 2mizden de bi güzel azar yedi. çok sinir oldum. bu erkeklerin rahatlığı beni sinir ediyo!

kızlar kapılmayın ümitsizliğe bakın çift rakamlara yaklaştık artık çok daha çabuk geçer inşallah
eşim dediki dün 18 mayıs gecesi ağva yada şileye gidelim bi otel ayarla hafta sonunu orda geçirelim dedi
bende çok istiyorum ama maddi açıdan nasıl olur bilmiyorum ama çok istiyorum
inşallah ayarlayabilirim dua edin ne olur

tubiş ağva da ve şilede uygun yerler var ve çok şık yerler:)) ben sana bir iki link atarım kuzu:))

aslıcım teyze olmana çok sevidimm:))

tatlım grupfoni filan varya orda fırsatlar oluyor ordan bak ucuz bulursun
bu arada çok yoğunum size dönücem yine öpüldünüz

Villa Pine Garden'a Hoşgeldiniz | Burası sadece bir butik otel değil!
kızlar buraya bakın ben buraya bayılıyorum burayı şehirfırsatlarından keşfetmiştim aylar önce
askerimede gösterdim harika bir yer o zaman indirimdeydi tabi ama şu an fiyatı nedir bilmiyorum
biz kararımızı vermiştik evlenince gireceğimiz yerlerden biriside burası olacak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…