343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sinir oldum ya müsait olursanız biriniz bi arayabilirmisiniz tekrar şuanki fiyatları ne kadarmış cuma giriş pazar çıkış
beni tanıdı artık sabahtan beri kaç kere aradım
0216 711 28 24

Canım öğrendim 1 gece oda kahvaltı 2 kişi 100 tl...

ya zeynep rezervasyon yapsana bana orayı 18 mayıs giriş 20 mayıs çıkış
ödemeyi asıl yapıyoruz ama kredi kartım yok benim oraya gidince nakit yapabilirim
ayyy sana zahmet olmazsa ama

ya zeynep rezervasyon yapsana bana orayı 18 mayıs giriş 20 mayıs çıkış
ödemeyi asıl yapıyoruz ama kredi kartım yok benim oraya gidince nakit yapabilirim
ayyy sana zahmet olmazsa ama

Canım aradım yarım pansiyona geçebilirlermiş onun bilgisini size vermeyi unuttum dedi ya oda kahvaltı olarak devam edicez yada kahvaltı ve akşam yemeği olarak başlıcaklarmış sezona müdürlerle toplantı yapılıp karar verilicekmiş garanti olsun nisan sonu mayıs başı gibi ararsanız rezervasyon yaparız o zamana kadar tam fiyatta belli olur dedi eğer yarım pansiyona geçerlerse o zaman 2 kişi 160 fln olur ama netlik o zaman kazanır dedi.. Mehmet beyle görüştüm canım buarada aklında olsun..

tamam canım çok sağol Allah razı olsun o zaman mayıs başı tekrar bi arayıp görüşürüm adamla

Rica ederim tatlım şehir fırsatlarından flnda bakarız orasıda aklında olur daha var nasıl olsa...

ewet canım daha var çok şükür
gece hep bunun hayalini kurdum rüyamda recep gelmiş
bi otele gidiyoruz otel çok pis ben burda kalmam falan diyorum
hahah çok ilginç bi rüyaydı

ewet canım daha var çok şükür
gece hep bunun hayalini kurdum rüyamda recep gelmiş
bi otele gidiyoruz otel çok pis ben burda kalmam falan diyorum
hahah çok ilginç bi rüyaydı

Hahaha o gittiğiniz bi yer vardı ya çok pis olan orası bilinçaltında kalmış :))))

hahaha ayy orası neydi ya
ewet bence hala orası bilinç altımda ne zaman otel düşünsem aklıma geliyo

fatmaaaa şu ayın 14 ü gelsede kurtulsan şu yoğunluktan ya
canımız sıkılıyo burda
benimde patron geldi sabah çok yoğundum şimdi o gitti karşıya yoğunluk bitti hehe

saol kuzum ben de çok sevinçliyim. bi daha alışveriş merkezine gidince gidip ona bişiyler alcam. hep özenirdim çok güzel :)))

bende çok özeniyorum öyle şeylere minicik minicik elbiseler ne tatlı oluyolar:))

kızlar hepinizi çok öptüm ben çıkıyorum artık görüşürüz...

bende çok özeniyorum öyle şeylere minicik minicik elbiseler ne tatlı oluyolar:))

kızlar hepinizi çok öptüm ben çıkıyorum artık görüşürüz...

hevesinizi benim bebişim olana kadar saklayın
ben doğurunca tüm heveasinizi alırsınız izin veriyorum hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…