gülçin aradım da o yeri çok pahalı ya 600 tl diyo
canım şehir fırsatlarında varda 2 kişi 1 gece olanlar var bizde 2 gece istiyoruz iyice bi araştırayım ben daha çok var nasılsa
Tubişş fiyatı uygunsa satın almadan önce gideceğin yerle konuş 2 tane alsam 2gece üstüste kullanabilirmiyim diye biz öyle yapmıştık canım çok uyguna bulursan 2 gece satın al..
gülçin bende takip ediyor olacam ama sende bak emi arada inş. Iyi ve ucuz biryer bulabilirim çok istiyorum ya
Günaydınnn :) İkili şafaklara geçiyoruz daha çabuk geçicek inş.. Bende haber yok canlar klasik günde 2 kere konuşuyoruz birde pazar heyecanı başladı yine o kadar.. Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var sevgililer gününden 2 gün önce gidicem ya hediye almalımıyım sizce? alırsam ne alabilirim? kitap istemişti benden onu götürücem 5tane global kart aldım onları götürcem birde kek kurabiye götüriyim yine diyorum.. Sizce hediye yerine kitabın içine para koysam utanır mı ayıp mı olur? yoksa triko kazaklardan mı alsam kıyafetinin içine giyer sıcak tutar? ne dersiniz?
kızlar kapılmayın ümitsizliğe bakın çift rakamlara yaklaştık artık çok daha çabuk geçer inşallah
eşim dediki dün 18 mayıs gecesi ağva yada şileye gidelim bi otel ayarla hafta sonunu orda geçirelim dedi
bende çok istiyorum ama maddi açıdan nasıl olur bilmiyorum ama çok istiyorum
inşallah ayarlayabilirim dua edin ne olur
para koyma sakın çünkü gururları inciniyo para mevzusu olunca akif bu konuyu açmıyo bile
2li günler daha çabuk gececek inanıyorum zeynebim
hediye al kazak filan olabilir
güzel şık ve miss gibi görünüyo tertemiz havası olan bir ortam sanki:))
fiyatı nasılmış peki sordun mu canım
O yüzden tereddüt ettim bende canım sordum bikaç kere ihtiyacın varsa yolliyim 6 senedir birlikteyiz artık paramız ortak dedim ama kızdı istemiyorum var harcamıyorum çok zaten diyepara koymiyim o zaman tatlım kazak bakıyim orda kullanabileceği başka bişey gelmiyo aklıma.. Bende daha çabuk geçeceğine inanıyorum canım şu 10 gün geçip 80lere geldik mi nerdeyse yarılamış olucaz :))
adamı arayıp fiyat sordum
daha belli değil mayıs fiyatları dedi
ortalama ne olur dedim söylemiyo gerizekalı sinir oldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?