343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydınnn :) İkili şafaklara geçiyoruz daha çabuk geçicek inş.. Bende haber yok canlar klasik günde 2 kere konuşuyoruz birde pazar heyecanı başladı yine o kadar.. Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var sevgililer gününden 2 gün önce gidicem ya hediye almalımıyım sizce? alırsam ne alabilirim? kitap istemişti benden onu götürücem 5tane global kart aldım onları götürcem birde kek kurabiye götüriyim yine diyorum.. Sizce hediye yerine kitabın içine para koysam utanır mı ayıp mı olur? yoksa triko kazaklardan mı alsam kıyafetinin içine giyer sıcak tutar? ne dersiniz?

canım şehir fırsatlarında varda 2 kişi 1 gece olanlar var bizde 2 gece istiyoruz iyice bi araştırayım ben daha çok var nasılsa

canım şehir fırsatlarında varda 2 kişi 1 gece olanlar var bizde 2 gece istiyoruz iyice bi araştırayım ben daha çok var nasılsa

Tubişş fiyatı uygunsa satın almadan önce gideceğin yerle konuş 2 tane alsam 2gece üstüste kullanabilirmiyim diye biz öyle yapmıştık canım çok uyguna bulursan 2 gece satın al..

Tubişş fiyatı uygunsa satın almadan önce gideceğin yerle konuş 2 tane alsam 2gece üstüste kullanabilirmiyim diye biz öyle yapmıştık canım çok uyguna bulursan 2 gece satın al..

hımmmmm bu iyi fikir işte sağol canım dediğin yapaym bari

gülçin bende takip ediyor olacam ama sende bak emi arada inş. Iyi ve ucuz biryer bulabilirim çok istiyorum ya

para koyma sakın çünkü gururları inciniyo para mevzusu olunca akif bu konuyu açmıyo bile
2li günler daha çabuk gececek inanıyorum zeynebim
hediye al kazak filan olabilir

biz 18 mayısta koşturmaya başlıcaz nikah işlemlerini başlatcaz siz gezin bakalım :):):)

para koyma sakın çünkü gururları inciniyo para mevzusu olunca akif bu konuyu açmıyo bile
2li günler daha çabuk gececek inanıyorum zeynebim
hediye al kazak filan olabilir

O yüzden tereddüt ettim bende canım sordum bikaç kere ihtiyacın varsa yolliyim 6 senedir birlikteyiz artık paramız ortak dedim ama kızdı istemiyorum var harcamıyorum çok zaten diye para koymiyim o zaman tatlım kazak bakıyim orda kullanabileceği başka bişey gelmiyo aklıma.. Bende daha çabuk geçeceğine inanıyorum canım şu 10 gün geçip 80lere geldik mi nerdeyse yarılamış olucaz :))

ya bizimde kesemiz ortaktı ama ilk kız böyle bi tavır gördüm akiften

sinir oldum ya müsait olursanız biriniz bi arayabilirmisiniz tekrar şuanki fiyatları ne kadarmış cuma giriş pazar çıkış
beni tanıdı artık sabahtan beri kaç kere aradım
0216 711 28 24

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…