hahahaha 100 den aşağı artık bebiş için hazırlıyorum kendimi
fatma sende gelinlikli resim koy
gülçin sende nişanlıklı
zeynep sende istemeye gelen adamların resmini koy
biz zemini hazırlayalım gerisi gelir inşallah
fatma bende özledim ya
Yoğunluktan gelemedim canlar yaa
birde askerle konuştum şimdi moralim bozuldu.. Yarın denetim varmış spor hareketleri yaptırıcaklarmış şınav mekik fln geçemeyenlerin bu hafta çarşısı kilitlenicekmiş askerde hastayım nasıl yapıcam kilitlicekler herhade çarşımı dedi 2 gündür çok keyifsiz zaten inşallah kilitlemezlerde gideriz
Tubişş fotoğrafına bayıldım allah sanada böyle güzel sağlıklı bebiş nasip etsin tatlım teyzeleride sevmeye gelsin :))
Fatmaa gülçinn hadi gelinlikli ve nişan fotoğrafları koyun :) Bende istenmeyen gelin fotoğrafı bulursam onu koyarım hahahah :)))
Yoğunluktan gelemedim canlar yaa
birde askerle konuştum şimdi moralim bozuldu.. Yarın denetim varmış spor hareketleri yaptırıcaklarmış şınav mekik fln geçemeyenlerin bu hafta çarşısı kilitlenicekmiş askerde hastayım nasıl yapıcam kilitlicekler herhade çarşımı dedi 2 gündür çok keyifsiz zaten inşallah kilitlemezlerde gideriz
Tubişş fotoğrafına bayıldım allah sanada böyle güzel sağlıklı bebiş nasip etsin tatlım teyzeleride sevmeye gelsin :))
Fatmaa gülçinn hadi gelinlikli ve nişan fotoğrafları koyun :) Bende istenmeyen gelin fotoğrafı bulursam onu koyarım hahahah :)))
ben foto koyamadım ya uğraşırım sonra
bu arada dün oğlumuzun adına karar verdik akifle mehmet emir :)
yoğunluktan gelemedim canlar yaa
tubişş fotoğrafına bayıldım allah sanada böyle güzel sağlıklı bebiş nasip etsin tatlım teyzeleride sevmeye gelsin :))
fatmaa gülçinn hadi gelinlikli ve nişan fotoğrafları koyun :) bende istenmeyen gelin fotoğrafı bulursam onu koyarım hahahah :)))
akifin babasının ismi olmayacakmıydı kuzu
akif kendi adınımı koymayı tercih etti
kahve tepsisi koy fıstık :)
mehmeti ben istiyorum babasının adını abisi koyar bizim çocuk olana kadar ailecek yahya koymayalım dedim :)
Sevdim ben oğluşunun ismini :)) Ben hiç erkek ismi düşünemiyorum ya hep kız ismi var aklımda :))
mehmet emir güzel isim bence kuzu:))
tubiş sen ne düşünüyosun bu konuda sen acilen bebek isteyen biri olarak hiç düşündün mü bebiş ismi:))
bu arada bende nişan resmi koydum:))
amaa neden olmadıı:))
ya bende hiç kız ismi bulamadım düşündüm düşündüm :)
resmin olmuş gülçincan
ya bende hiç kız ismi bulamadım düşündüm düşündüm :)
resmin olmuş gülçincan
:)) Herkes gönlünde yatana göre isim buluyo herhalde tatlım allah nasip ederse kızım olursa Ela koymak istiyorum ismini küçüklüğümden beri aynı isim var aklımda hiç başka isim düşünmedim :))
Gülçinn ben direk evlilik moduna geçtim nişanı fln atladım gitti :)
Aslında bu resmi koyucaktım ama kötü düşünmeyelim positif enerji olsun diye gelinlik koydum :))
Eki Görüntüle 341753
mehmet emir çok güzel çok beğendim
bizim erkek olursa MERT yada UMUT ama büyük ihtimal Mert olacak sanırım babamızın taaaa liseden beri hayali
kız olursa Zeynep yada Zehra düşünüyorum aslında ben yanına Masal da istiyorumda recep tek isim olsun istiyor bakalım ne olacak
iyi yapmışsın canım bencede kesinlikle pozitif düşünelim sen direkt asker gelince bas nikahı
yoksa burda hepimiz katil olacağız:))
mehmet emir çok güzel çok beğendim
bizim erkek olursa MERT yada UMUT ama büyük ihtimal Mert olacak sanırım babamızın taaaa liseden beri hayali
kız olursa Zeynep yada Zehra düşünüyorum aslında ben yanına Masal da istiyorumda recep tek isim olsun istiyor bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?