343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Yoğunluktan gelemedim canlar yaa
birde askerle konuştum şimdi moralim bozuldu.. Yarın denetim varmış spor hareketleri yaptırıcaklarmış şınav mekik fln geçemeyenlerin bu hafta çarşısı kilitlenicekmiş askerde hastayım nasıl yapıcam kilitlicekler herhade çarşımı dedi 2 gündür çok keyifsiz zaten inşallah kilitlemezlerde gideriz

Tubişş fotoğrafına bayıldım allah sanada böyle güzel sağlıklı bebiş nasip etsin tatlım teyzeleride sevmeye gelsin :))

Fatmaa gülçinn hadi gelinlikli ve nişan fotoğrafları koyun :) Bende istenmeyen gelin fotoğrafı bulursam onu koyarım hahahah :)))

koyiyim bari du en beğendiğim gelinliği koyayım

kahve tepsisi koy fıstık :)

ben foto koyamadım ya uğraşırım sonra

bu arada dün oğlumuzun adına karar verdik akifle mehmet emir :)

aminnnnn bol bol dua edin benim için böyle güzel bi bebiş doğurayım Allahın izniyle zaten teyzelerine çekerse dünyanın 8.harikası olur benim kuzummm

seni istemeyen ölsün gebersin

mehmet emir güzel isim bence kuzu:))
tubiş sen ne düşünüyosun bu konuda sen acilen bebek isteyen biri olarak hiç düşündün mü bebiş ismi:))

bu arada bende nişan resmi koydum:))

Sevdim ben oğluşunun ismini :)) Ben hiç erkek ismi düşünemiyorum ya hep kız ismi var aklımda :))

mehmet emir güzel isim bence kuzu:))
tubiş sen ne düşünüyosun bu konuda sen acilen bebek isteyen biri olarak hiç düşündün mü bebiş ismi:))

bu arada bende nişan resmi koydum:))

amaa neden olmadıı:))

ya bende hiç kız ismi bulamadım düşündüm düşündüm :)

resmin olmuş gülçincan

ya bende hiç kız ismi bulamadım düşündüm düşündüm :)

resmin olmuş gülçincan

:)) Herkes gönlünde yatana göre isim buluyo herhalde tatlım allah nasip ederse kızım olursa Ela koymak istiyorum ismini küçüklüğümden beri aynı isim var aklımda hiç başka isim düşünmedim :))

Gülçinn ben direk evlilik moduna geçtim nişanı fln atladım gitti :)
Aslında bu resmi koyucaktım ama kötü düşünmeyelim positif enerji olsun diye gelinlik koydum :))

mehmet emir çok güzel çok beğendim
bizim erkek olursa MERT yada UMUT ama büyük ihtimal Mert olacak sanırım babamızın taaaa liseden beri hayali
kız olursa Zeynep yada Zehra düşünüyorum aslında ben yanına Masal da istiyorumda recep tek isim olsun istiyor bakalım ne olacak

iyi yapmışsın canım bencede kesinlikle pozitif düşünelim sen direkt asker gelince bas nikahı
yoksa burda hepimiz katil olacağız:))

hmmm masal ismi çok güzel tubiş ya... Zeynep masal , zehra masal.. Kendi ismim diye demiyorum ama söylerken zeynep masal daha güzel gibi tatlım keşke benim adım da böyle olsaydı çoook beğendimmm :)

iyi yapmışsın canım bencede kesinlikle pozitif düşünelim sen direkt asker gelince bas nikahı
yoksa burda hepimiz katil olacağız:))

gülçincimm ben askerden dönmeden katil olucam pazar gününden beri bi tersliği üstünde anlatamam.. pazar akşamüstü aradı kuzenle kahve içiyoduk vay efendim kaçta gidicekmişim eve aileden biri görse bak çocuk askerde kız geziyo derlermişte zaten suçlamaya yer arıyolarmışta.. sen artık benimlesin evliymişiz gibi düşün artık kendini öyle hareket et dedi.. Başlıcam ailenede dicektim ama sus zeynep dedim kendi kendime.. Yeni mi geldi bu aklına dicektim.. kuzenin yanında istesemde söyleyemezdim bişey zaten arkadaş aradı fln dedim kıza.. normalde karışmaz anlamadım neyi var bugünde aradı başladı direk çarşım kitlenebilir denetim var off diye.. İyice sıkıldı mı bunaldı mı neyi var 3 gündür bi anlasam..

zeynepten vazgeçtim ben akifin kuzeni var zeynep bide benim kuzenim o yüzden vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…