343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bunalmış bence iyice senin askerin canım sıkma canını inşallah çarsı da kitlenmez evliyiz gibi düşün demesi çok güzel bende:)))

zeynep takılma sen canım fatmanında dediği gibi denetim çok zroluyo bunları geçen hafta benim halimi düşünsene ne kadar soğuktu eşimle konuşmalarımız
ismi beğenmene sevindim canım zeynep eylül nasıl
biz eylül ayında tanıştığımız için eşim çok seviyo eylül ismini
Zeynep Eylül Soran
Zeynep Masal Soran ( ayyy bu ali okula git gibi bişi oldu hahahahah)

zeynep eylül soran çook güzel oldu bencee:)))

evet zeynep eylül güzel bende beğendim. diğeri zeynep masal soruyomuş gibi :)

bende deniz ismini çok severim ama akif istemiyor

ayyyyy nasıl heveslendim Rabbim nasip eder inşallahta hep beraber karar veririz isimlerine inşallah inşallah

bişi dicem ben recep askere gitmeden 10 gün önce falan bu siyeti bulmuştum
341 lerin sayfasındayım bizim şuanki konuştuğumuz gibi günlük hayattan ve gelecekten bahsediyorlardı
ayyy ne kadar çabuk normal yaşamlarına dönmüşler nasıl özlemleri hafiflemiş aceba diye düşünmüştüm
ben o zaman bitkisel hayatta gibiydim çünkü ağlamaktan başka hiç bişi yapmıyordum
nerden nereye ya bak şimdi bizde artık alışmaya başladık gecelecekten hayallerimizden söz etmeye başladık çok şükür rabbime

bunalmış bence iyice senin askerin canım sıkma canını inşallah çarsı da kitlenmez evliyiz gibi düşün demesi çok güzel bende:)))

zeynep eylül soran çook güzel oldu bencee:)))

Ben denetimi ilk defa duyuyorum canlar yarın geliceklermiş inşallah hasta diye çok üstüne gitmezlerde çarşısı kitlenmez bide çarşısı kitlenirse var yaa yandımm iyice bunalıma girer sonra nasıl çıkar bilmem :) Gülçincm bende asker bana lafları sayarken sinirliydim evliymişiz gibi düşün artık diyince içimden ha şöle ne güzel konuşuyosun sen dedim hahahah :))

Tubiş zeynep eylül soran bencede çook güzel olduu :)

Evet yaa çok şükür tatlım şafak azaldıkça hayallerimiz büyücek inşallah allah hayallerimizi gerçekleştirmeyi nasip etsin..
Ben şimdiden 345lerin durumunu düşünmeye başladım özellikle ilk 1 ay allah yardımcıları olsun..

artık kötü anlardan bile güzel sözleri kerpetenle çekip alıyoruz hee:))) şaka bir yana gerçek bu zeynebim ne güzel
evliyiz artık diyo demek ki askerin kafasına koymuş hayırlısıyla inşallah

ay iyiki ben öyle diilmişim ben sadece son gün anladım akifin gideceğini diğer günlerde sanki hiç gitmicekmiş gibiydi.
iyiyiz kızlar ya maşallah düşünsenize nasıldık ilk günler :)
bu arada akifin geldiğini düşündüm geçenlerde ben gidip almalıyım otogardan kimse görmeden ilk ben görmeliyim ilk kavuşma anlarımız yalnız olmalı

ewet ya ilk bir ay Allah yardımcıları olsun gerçekten çok zor bi süreç

ben pazargünü sinir oldum insanlara ne gerek var otobüste sevgilinin omzuna yatmaya yada sevgilinin elini tutmayı gülüşüp konuşmayı insan hiç düşünmez mi başkalarını otobüste asker yareni olabileceğini. akife anlattım dediki sen dikkat ediyomuydun bana sarılırken doğru hiç aklımızda bile değildi ama artık dikkat edicem bende :)

fatma ben 20 gün öncesinden falan iyiden iyiye kötü olmaya başladım
çünkü sürekli askere gidecek diye gelen giden misafir oluyordu evde hep askerlik konusu konuşuluyordu istemesemde aklımdan çıkmıyordu yani
ben çok çok fenaydım ya bi görseydiniz beni gözlerim hep şiş kıpkırmızı
iş yerinde sürekli ağlıyordum hele evde kendimi tutuyordum recep görmesin diye
Allahım nerden nereye bu günümüze şükürler olsun

bende geçen gece recebin geldiği günü düşündüm
bende tek gitmeyi planlıyorum inşallah Allahtan bir mani çıkmazsa tek gideceğim doya doya sarılacağım kocama

aynı şeyleri düşünür olduk yavrular :):) bende izin alacağım iş yerinden gidip kucaklıcam sevgilimi ( ben hala alışamadım nişanlılığa o benim sevgilim :)

bende düşündüm canım yaa zaten ben ilk istanbul a gelsin istiyorum askerden gelmesini bekledim
birde eskişhir den gelmesini bekleyemem o yüzden konuştuk uçakla buraya gelecek ben havaalanında
karşılayacağım askımı inşallah ailesi anlayışla karşılarda sorun çıkmaz
bana çıkmaz gibi geliyo ama bilmiyorum

ya bizimki inşallah uçakla gelecek ama arkadaş bulamazsa otobüsle otobüsle gelirse beni tek başıma göndermez kayınailem

seninkinin buraya gelmesi ii olmuş yeter bu kadar özlem :)

artık kötü anlardan bile güzel sözleri kerpetenle çekip alıyoruz hee:))) şaka bir yana gerçek bu zeynebim ne güzel
evliyiz artık diyo demek ki askerin kafasına koymuş hayırlısıyla inşallah

Aynen öyle gülçincm o aradan sözleri çekmesek hiç dayanamayız o sözleri düşünüp moral buluyoruz ne hale geldikk yaa :)) aminn İnşallah geldiğinde de böyle kararlı olur canım..

bende geçen gün alışveriş yaparken aynı şeyi düşündüm sonra dedim ki kendi kendime zeynep sen askerinle gezerken kimbilir kaçtane asker yarenide senin hakkında böyle düşündü... insan yaşamadan öğrenemiyo gerçekten tek gezen bütün kızlara asker yolu mu bekliyo acaba diye bakmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…