Aynen öyle gülçincm o aradan sözleri çekmesek hiç dayanamayız o sözleri düşünüp moral buluyoruz ne hale geldikk yaa :)) aminn İnşallah geldiğinde de böyle kararlı olur canım..
bende geçen gün alışveriş yaparken aynı şeyi düşündüm sonra dedim ki kendi kendime zeynep sen askerinle gezerken kimbilir kaçtane asker yarenide senin hakkında böyle düşündü... insan yaşamadan öğrenemiyo gerçekten tek gezen bütün kızlara asker yolu mu bekliyo acaba diye bakmaya başladım
aynı şeyleri düşünür olduk yavrular :):) bende izin alacağım iş yerinden gidip kucaklıcam sevgilimi ( ben hala alışamadım nişanlılığa o benim sevgilim :)
bende düşündüm canım yaa zaten ben ilk istanbul a gelsin istiyorum askerden gelmesini bekledim
birde eskişhir den gelmesini bekleyemem o yüzden konuştuk uçakla buraya gelecek ben havaalanında
karşılayacağım askımı inşallah ailesi anlayışla karşılarda sorun çıkmaz
bana çıkmaz gibi geliyo ama bilmiyorum
yaa birde işten izin alma derdi var değil mi( ben babamın arkadaşının yanında çalışıyorum
askımla görüşeceğim zaman babama her zaman söylemiyorum doğal olarak işten izin alınca
haberi olur yalan söylemem gerekecek artık yine hastaneye gideceğim hastayım falan derim babama
napayım aslında bişey demezdi askımla buluşmama ama ben çoook salağım öyle bir hata yaptım ki
babam çok üstüme düşüyo bu yüzden askerden gelecek ben onu karşılayacağım babamda bilecek ya bana
rahat vermez bana nereye gideceksiniz ne yapacaksınız diye sorması kahrediyo beni( adam da haklı anlayısta bir yere kadar
korkuyo hata yaparız diye( biz askımla havuza gitmiştik yazın sonra resimleri gönderdi internetten bende salak gibi
resimleri bilgisayarda unuttum babamda gördü resimlerde öyle kötü bişey yoktu ama adam rahatsız oldu doğal olarak
o günden beri utanıyorum babamdan izin alamıyorum askımla buluşacağım zaman
valla iyimiş ben asla babama söyleyemezdim sevgiliyken nişanlıyken bile akiften bahsederken çekiniyorum çünkü babam bana çok düşkün kıskanacak diye korkuoyorum
bu arada kız kardeşim geldi istanbula yanıma gelmek üzere
yaa birde işten izin alma derdi var değil mi( ben babamın arkadaşının yanında çalışıyorum
askımla görüşeceğim zaman babama her zaman söylemiyorum doğal olarak işten izin alınca
haberi olur yalan söylemem gerekecek artık yine hastaneye gideceğim hastayım falan derim babama
napayım aslında bişey demezdi askımla buluşmama ama ben çoook salağım öyle bir hata yaptım ki
babam çok üstüme düşüyo bu yüzden askerden gelecek ben onu karşılayacağım babamda bilecek ya bana
rahat vermez bana nereye gideceksiniz ne yapacaksınız diye sorması kahrediyo beni( adam da haklı anlayısta bir yere kadar
korkuyo hata yaparız diye( biz askımla havuza gitmiştik yazın sonra resimleri gönderdi internetten bende salak gibi
resimleri bilgisayarda unuttum babamda gördü resimlerde öyle kötü bişey yoktu ama adam rahatsız oldu doğal olarak
o günden beri utanıyorum babamdan izin alamıyorum askımla buluşacağım zaman
hahahahah bende öyle düşünüyorum iyice manyağa bağladık biz
aaaaaa çok sevindim ya süper bi haber ne güzel ne güzel
kendi kardeşim gelmiş gibi sevindim valla
hadi ben gittim görüşürüz bye öptüm sizi kızlar
günaydınnnnnnnnnn
ve sonundaaaaaaaaa 99 başkada yok Allahım sana şükürler olsun
tubiii çok şükürr yaa 99u gördük inanabiliyomusun :)
günaydın günaydın:)) hoplamak zıplamak oynamak istiyorumm:)))
kızlar akşamları pat diye çıkıyorum müdürle odamız aynı hadi kızım sende çık deyince yazamıyorum kusura bakmayınn
inanamıyorum çok şükür Allahıma bin kere şükür
şafak doğan güneş dediğinimiz günleride gösterir inş. Rabbim
kızlar dün kötü şeyler oldu aslında tam olarak kötü değilde moralim çok bozuldu
dün kayınvalidemlere gittim kayın pederim çağırmıştı recebin hesap numarasını bize bırak diye para gönderecekmiş
ondan sonra bi gittim oturduk biraz kayınpederim dediki tuğba recebin parası var mı yok baba dedim
peki harcaması nasıl çok harcıyormu dedi
bende çok harcıyor baba dedim yetmiyo gönderdiğim dedim
recebin kredi kartı vardı babasında recebin adına babası kullanıyo yani
o karta bağlıda hesabı vardı biz o hesaba para gönderiyorduk
meğer o hesapta limitli mi ne bi hesapmış yani hesabında para kalmadığında içerden 1000 tlye kadar kullanabiliyorsun
babası bunu görmüş 700 küsür içeri girmiş recep
çok kızdı bende çok kızdım bu kadar para 1,5 ayda nasıl harcanır ben anlamadım
delirdi babası bana asla ona para göndermeyeceksin dedi
bu nasıl rahatlıktır dedi hiçmi seni düşünmüyo burda insan biraz idareli kullanır dedi
adam haklı bişi diyeemdim sende ne kadar var falan dedi bende herşeyi anlattım böyle böyle dedim
Allah razı olsun dediki sen bana şimdi 1000 lirasını ver geri kalan sende kalsın ama recebe söyleme hepsini baban aldı de dedi
sen sadece maaşından kiranı öde geri kalanlarda masraflara yol paran olarak kalsın yetmezse gel iste dedi
diğer borçları merak etme günü gelince gel benden iste ben veririrm dedi
ama recebe gönderme dedi parası bittiğinden benden istesin yarın ararsada herşeyi anlat dedi
böyle böyle baban görmüş çok sinirlenmiş de dedi
kızlar moralim çok bozuk ya yerdemi göktemiyim bilmiyorum
Allah yardımcım olsun ne olur dua edin benim için
yaa tuğba gerçekten çok para harcamış ne yapıyo ki orda gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?