343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

mervecim yolladığım link açılmıyo sanırım ben tubişten kopyala yaptım ordan açamazsan Seyahate Giden ANNE Gibiyim « SENİNLE YAŞAYALIM:) burdan okuyabilirsin..

aman allahımmmm...kendimi tutamadm oturdum aglıyorum içim parçalandı insanlar neler yaşıyo ya bense sewdiğim askerde die yataklara düşüyorum şuan kendime acayip kızıyorum dünyanın sonu gelmiş gibi davranıyodum bide şükürler olsun allahıma en azından 96gün sonra yanımda olucak ve hep birlikte olucaz işte insan daha kötüyü grmeden şükredemiyo anlıyamıyo bişeyleri çok teşekkür ederim sanada tubişede bu yazıyı okumama vesile olduğunuz için kızlar

günaydın kuzular ben geldim yeni bir haftadan merhaba nasıl geçti haftasonlarınız

zeyno gittin mi lüleburgaza detay ver kuzucum
aslı sen izmirden döndün mü

günaydınn çok özledim sizi kızlar nasılsınız cuma dan beri doğru düzgün giremiyorum
fatmacım zeynep facebook a resim koymuş askeriyle gruba eklemiş
çok tatlı çıkmışlar:)) gelsede ayrıntıları anlatsa:))

ay valla bende çok özledim kızlar ya bi yanım eksik gibi hissettim haftasonu.
ya ben facebooka giremedim zeyno gelsede fotoyu maillese bana
sen napıyosun kuzucum nasılsın

dün kızkardeşimler vardı cumartesi gecesi kalıp pazar 2 gibi gittiler tam temziliğe başladım kayınpederim aradı bize gel diye
bende temzilik yapıyorum işim bitince gelirim dedim neyse 5 gibi gittim işte
oturdum biraz görümcemle kayınpederim kavga etmişler kayınvalidem ne olur tuğba gitme sen gidince yine kavga çıkar dedi
bekledim görümcemin işten gelmesini oda bana gitmiş eve gelmemek için
sinir oldum kalktım gecenin bi vakti küçük görümcemle bize gittik
ne zaman bi sorun yaşasalar evde bana geliyorlar sinir oluyorum ya eşim burdayken çağırmıyordu böle bişi olduğunda alışmasın diyordu ama o yokya ne zaman sıkışsa bize geliyo bi paket sigara almış eline
bende lütfen burda içme daha geçen gün evi leş gibi kokutmuşsun perdelere varana kadar yıkadım dedim
inşallah içmemiştir sabaha kadar bunları düşünmekten uyuyamadım
bide kayınpederimin bi tanıdğının dul bi kızı varmış yanlız yaşıyormuş evinde ölü bulunmuş
işte sen tek kalma burda kal dedi ben rahat edemiyorum burda dedim ama anlayan kim
yani çok sıkıcı bi pazar geçirdim hiç iyi değilim
sabahta eşim aradı niye moralin bozuk nişye sesin böyle dedi bende anlattım oda gitme o zaman diyo
nasıl gitmeyeceksem yani ben gitmesemde onlar arayıp dururlar
valla fatma çok sıkıldım ya geçen hafta kimse gelmedi tek kaldım o kadar huzurluydum ki

off kuzu ya nedir bu seninkilerden çektiğin hele görümcelerin beni deli edicek
gitmesen olmaz kocan yokken gitmeyince daha büyük suç ama mümkün olduğunca azaltmaya çalış gidişlerini canını da vara yoğa sıkma bebek

fatmacım işte siz görüyorsunuz en iyi nasıl sıkmayayım
ne kadar az gitsem benim için o kadar iyi ama işte gitsen bi dert gitmesem bi dert
kalmıyorum diye şimdide bi kadını öldürmüşler diye beni korkutuyorlar
ya eşim gitmeden hiç biride tuğba burda ne yapacak nerde kalacak diye sormadı benim zoruma giden bu
eşim yokken tepeme biniyorlar vallahi bıktım iyice bıktım
iyiki evle değilsin iyiki

ya sorma canım evli değilken bile bu kadar üstüme düşüyolar evli olsam aynı evde yaşıcaktım bide ben.
melek olsada iki kişi aynı evde zor.

recep gelince hava atmak için numaradan sahip çıkıyolardır.

aynen canım amannn sabrecem 3 ay daha yapacak başka bişey yok
şimdi aklım evimde ne yaptı aceba sigara içtimi daha dün temizlik yaptım içine ettmiştir

aman yine sıktım size dertlerimle sen nasılsın tatlım nasıl geçti hafta sonu

ne sıkması saçmalamazsan sevinirim kuzucum

işte bende günü yaptım sorunsuz geçti gitti

ne mamalar yaptın bakem

ben cumartesi arkadaşımdaydım bebeğini görmeye gittim
bittim bittim masmavi gözleri var maşallah nasıl tatlı nasıl
arkadaşımda
kereviz salatası
mor lahana salatası
patate salatası
cevizli kek
labneli poğaça
sebzeli börek
sütlü irmikli tarçınlı tatlı
bende nutellalı mlföy yapmıştım
ayyy patladık patladık

günaydın gene yemek konuları açılmış
ben 3 kilo vermişim 3 haftada çok mesudum bugünnn! hiçbişey de yapmadım. işlerin yoğunluğundan oldu sanırım.
neysee ben haftasonu gittim kuzular sevgilime çift çarşı vermiş komutanı,sağolsun. sözlüm geliyor ist.dan demiş. yazıcı olduğu için bütün gün bi aradalar zaten.
cumartesi 2mizdik. bornovaya gidip nostalji yaptık. aa bak burası cafe olmuş, burası değişmiş diye:)
pazar günü de arkadaşlarımızla buluştuk. sağolsunlar. güzel bi gün daha geçirdik.
anlamadım ben bişey zaten bitti bu sefer koydu ayrılmak bana.
bide 2erkek askerlik muhabbeti yaparken dışarda hayat devam ediyo,senin hayat duruyo en çok o koyuyo insana falan dediler. dışarı çıkmama bişey demese de aklı kalıyo demek. artık daha çok dikkat edicem(zaten çıkmıyodum pek olsun)

maşallah allah analı babalı büyütsün
vall ne çok şey yapmış arkadaşın
ben senin salatadan yaptım güzeldi
bide tokat sarması yaptık
ıspanaklı börek
zeytinli poğaca
elmalı kurabiye
bide teyzenin d.ügünydü yaşpasta yaptık
ben çok yemedim doktorun izin verdiklerinden yedim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…