343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hoş geldin kuzu ya ne güzel darısı başıma bende çok gitmek istiorum artık sabrım azaldı
bende acaba komutanla konuşsa nişanlım geliyo dese bi gece evci verir mi
çift çarşı kesin bizde ama ben bi gece çıksa keşke diyorum

Günaydınnn kzılar. Fatmacım mail attım sana. Ben yine sıfırlanıp geldim bırakmak getirememek çok kötü çoook.. Bence görmemekle en iyisini yapıyosunuz yemin ediyorum dün geceden beri ağlamaktan yüzüm gözüm şişti.. bide aileden biriyle gitmek kötüymüş ya ne sarılabildim ne öpebildim sevgilimi aşkımızdan gelecekten konuşamadık bile keşke sizinle görüşebilsem bugün o kadar kötüyüm ki konuşamıyorum kimseyle içime atmaktan patlıcam yakında babam bile iyi değilsin sen bugün işlerini ayarla da 3.30 - 4 gibi çık dedi (

yok çıkması için kimlik fotokopisi falan lazım. izin vermezler. ama annesini alıp gitme zeynep'in dediği gibi uzakta durmak daha çok koyuyo insana. bide gidince iyice alışma. sahiden çok kötü. akşam yanında yokken görmeyince daha iyi oluyo. kalsa ben dönemezdim heralde. az daha sıkçaz dişimizi.

zeynep anlıyorum tatlım seni. uzaktan görmek daha çok koyuyo. gideceği son 2gün hep ailesi vardı yanımızda,o zaman da sarılamadım. son rahat sarıldığım gün dünya durdu bana. 20 mayısı bekliyorum artık :) o güne anca rahat görürüm :)

evet seni anlıyorum canım yemin töreninde bende öyle olmuştum kayınvalidemle gittiğim için.
ama üzme bu kadar kendini bence görmek görmemekten çok daha iyi bak benim kaç ay oldu yüzüne hasretim ne kamerada ne de canlısında. mimiklerini özledim gözlerini bana dikip öylece bakmasını sence hangisi daha iyi. ağlama hırpalama kendini onu gördüğün mutlu anları düşünerek teselli et.

Aslıcım seninde görmene çok sevindim.. Ne güzel 2 gün geçirmişsiniz birlikte.. Ama o ayrılık anı var ya bitiriyo beni yol boyunca ben ağladım annesi sakinleştirmeye çalıştı. elele oturuyoruz annesi karşımızda sarılamıyorum öpemiyorum konuşamıyorum çok fenaydı :)

biliyorum kimlik fotokopisi olayını hani uzak ya istanbul filan belki komutan anlayış gösterir. ben annesinin kimlik fotokopisini alıp gitmeyi düşünüyorum belki bi ihtimal olur. umut fakirin ekmeği işte :)
ben evciyi biraz da akif i çin istiyorum biliyosunuz benimki gece nöbetçisi gece nöbet tutup gündüz uyuyor. akifin çarşıya çıkması demek hiç uyumadan tekrar nöbete girmesi demek 2 gün üstüste nasıl uykusuz kalacak 48 saatten fazla oluyor nerdeyse 60 saat uykusuz yani.

sende haklısın fatmacım ya cidden yukarı bıyık aşağı sakal durumu.. bana en çok koyan sıcaklığını hissedip gülümsemesini görüp dönmek, onsuz günlere devam etmek.. biraz biraz alıştıktan sonra görünce hiçbişey tat vermiyo anlamsızlaşıyo herşey.. zaten günler anlamsız ama bu dediğim daha farklı birlikte yemek yemenin sinemaya gitmenin elele yürüyerek konuşmanın tadını tekrar aldıktan sonra ruhunu orada bırakıp geliyo insan.. Neyse canlar şubatı bitirdikten sonra mart hepimize iyi gelicek şafağımız çok azalıcak :)

evet ya gelsin artık martlar nisanlar

Bence akif bi konuşsun canım komutan anlayışlıysa izin verir belki bide durumunu senin gibi anlatırsa bi umut neden olmasın kimlik olayınıda bi söylesin.. denemekten bişey olmaz inşallah inşallah izin verirde hem o uykusuz kalmaz hemde senin için rahat eder rahat rahat görürsün..

diyorum ama bilmiyorum yapar mı konuşur mu bakalım ne olacak daha 1 ay varken de sık bpoğaz etmek istemiyorum sıkılmasın diye

kişi sayısına göre değişiyomuş nöbetler. bucada 1koğuşta 50 kişi var. her hafta sadece 1kişiyi evci çıkarıyolarmış. 2.kişi çıktığında nöbet tutçak insan kalmıyomuş. gece nöbetleri 2kişi tutuyolar bide. şimdi yeni uzun dönemler gelmiş,onların ateş etmesini bekliyolar. onlar başlayınca akifin nöbetleri rahatlar biraz belki. hepsi biraz daha rahatlıcak aslında.

Daha var dediğin gibi fatmacım tam tarihin kesinleşsin 1-2 hafta kala konuşursunuz bide aslının dediği gibi yeni askerler geldiği zaman daha çok rahatlarlar o zaman çarşı izninde o kadar uykusuz kalmaz bence izin yazarlarken nöbet durumunu gözönünde bulundururlar evci çıkmayıda bi konuşur olur da izin verirlerse süper olur..

bide o dert var o askerler gelince belki akifler gündüze geçirme durumları varmış. aman canım hayırlısı olsun artık

bide o dert var o askerler gelince belki akifler gündüze geçirme durumları varmış. aman canım hayırlısı olsun artık

canım bizim burda çalışan çocuğun yiğeni sakaryada askerlik yapıyo
evci çıkarıp buraya getirmek istediler
köyden babası kimliğini fax çekti
bizim arkadaşta amcası oluyo gidip babasının kimlik fotokobisiyle evci çıkardı aceba sende kayınvalidenin kimlik fotokopisi ile çıkarabilirmisinki

ayy ben yaşlı kadın kılığına bile girerim yeterki öyle olsun ben akşam akife anlatıyım bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…